Salul Gail (aka Nightsongs)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
presley
Scris: Monday, March 25, 2013 5:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2013
M-ati molipsit si pe mine cu salul asta demential si nici m-am terminat bluza pe care am inceput-o din cauza voastra ca acum fac si salul Gail.Sa ma fi vazut cu un ochi la calculator banghead banghead nervi nervi la schema, cu altul la YouTube in engleza, ca franceza din parti,in fine o telenovela.Inca o data fetelor sunteti cele mai tari si felicitarile mele!!!!Bravoo Bravoo Bravoo imi place la nebunie proiectul asta deja azi l-am desfacut de 4 ori.Sa vedem maine!mos oare
luiza_ro
Scris: Friday, November 1, 2013 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2013
KALE wrote:
Imi permit sa deschid eu topicul cu Salul Gail. AM sa-l postez si aici pe cel facut de mine, si ceva explicatii gasite pe Net. Trebuie sa-i multumim celei care l-a creat, JANE ARAUJO

Carla, help! Nu am reusit sa atasez pdf-ul (imi spune ca este prea mare) poate ma ajuti sa atasez?

carla si kale maine fermecate ,nu ma mai satur sa privesc salurile facute de voi
kali
Scris: Monday, February 10, 2014 10:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
dragan mirela wrote:
buna ,mi am permis sa deschid topicul acesta(nu am putut sa scriu in cel vechi) ptr ca imi doresc un sal gail si cer ajutorul celor care l-au facut si care au experienta aceasta ,multumesc anticipat
dragan mirela
Scris: Monday, February 10, 2014 12:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/20/2012
multumesc kaly
kali
Scris: Monday, February 10, 2014 1:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
dragan mirela wrote:
multumesc kaly

DistanceKiss
dragan mirela
Scris: Tuesday, February 11, 2014 11:58 AM
Nivel

dragelor,nu vine nimeni la acest topic? sunt singura careia ii place acest sal gail? eu nu pot deschide pdf cu schema ptr ca imi trebuie un adobe 7, dar rezolv eu cumva azi,astept sugestii de la voi(cele interesate de sal sau care l-ati facut)
dragan mirela
Scris: Wednesday, February 12, 2014 11:58 AM
Nivel

kale,am mai citit odata din urma ce sa scris si sper diseara sa m-ai incerc odata, dar vreau sa te intreb: bordura(schema 3 cind o lucrezi?)o zi buna iti doresc
dragan mirela
Scris: Saturday, February 15, 2014 9:27 PM
Nivel

buna seara ,veau sa arat ca am reusit sa descifrez ceva din scheme ,am ajuns la r.38 si m-am impotmolit, poate cineva sa ma ajute?

dragan mirela attached the following image(s):
dsc03084.jpgdsc03084.jpg

dragan mirela
Scris: Saturday, February 15, 2014 9:46 PM
Nivel

eu cred ca ar trebiu sa reiau de la r.23,dar nu stiu cum sa ma incadrez in schema, unde gresesc?
gdracea68
Scris: Tuesday, February 25, 2014 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/25/2014
Ai inteles bine Mirela. De la randul 23 la 37 se repeta modelul de cate ori scrie acolo, sau de cate ori doresti.
Sper sa iti iasa pana la urma. Spor la treaba!
dragan mirela
Scris: Monday, March 3, 2014 4:21 PM
Nivel

multumesc ,salul acesta mi se pare greu si cind sa zic gata iar am gresit la model,nu sunt obisnuita cu schemele de tricotat si ma tot incurc....
gdracea68
Scris: Monday, March 3, 2014 7:17 PM
Nivel

Eu nu am lucrat salul asta, dar am lucrat altele. Iti pot da urmatoarele ponturi valabile pentru toate salurile care se lucreaza de sus in jos ("top-down" cum zic ei in engleza):
- dupa ce ai lucrat primele randuri si s-a format primul motiv pune-ti niste semne - niste ate de alta culoare decat firul de lucru, inodate pe care le pui dupa fiecare nr de ochiuri ale modelului) - in felul asta nu trebuie sa numeri mereu ochiurile;
- am recitit ce ai scris tu - legat de bordura - pai cu asta se incepe: se monteaza 3 ochiuri (sau 2 ochiuri - depinde cat de groasa o vrei) cu fir ajutator; lucrezi "punct lenes" (mereu pe fata, iar primul ochi il iei nelucrat cu firul in spate) cateva randuri pana se formeaza pe margine 3 noduri apoi face astfel: lucrezi cele trei ochiuri, de pe laterala ridici din cele 3 noduri alte trei ochiuri, ai ajuns la capatul de unde ai montat ochiurile scoti usor firul si iei ochiurile pe cealalta andrea si le lucrezi ai acum 9 ochiuri pe andrea (3*2 pentru cele 2 borduri si 3 intre ele, din care urmeaza sa faci modelul) si acum lucrezi tot timpul primele si ultimele 3 ochiuri pe fata, iar celelalte cum spune modelul.
- ca sa iti fie mai usor printeaza schemele de mai multe ori si decupeaza partea de la randul 23 la 27 si lipeste-o pe coala acolo unde incepe din nou modelul.
M-am uitat la explicatiile de la acest sal - cred ca si eu m-as fi incurcat (spre deosebire de alte saluri la care ochiul central este intre 2 jeteuri la asta nu exista, sau poata nu am inteles eu, dar cresterile sunt din model). Se incepe pe 4 ochiuri lucrate in punct lenes si apoi scrie acolo.
O sa fac niste poze si o sa ti le pun aici - daca pot.
Oricum nu te descuraja.
gdracea68
Scris: Tuesday, March 4, 2014 9:22 PM
Nivel

Buna!
Asa cum am spus am inceput de proba si eu acest sal ca sa te ajut. Am facut si cateva poze si am copiat modelul intr-un excel ca sa il poti vedea in ansamblu si sa il intelegi mai bine. Salvasem totul intr-un pdf pe care sa il poti lista, dar nu vad cum as putea sa ti-l postez aici. Nu reusesc sa pun nici macar pozele pe care le-am facut.
Imi pare rau.
Tu cum ai procedat? Am vazut ca ai pus niste poze.
Am reusit sa atasez. Am salvat fisierul in 6 pdf-uri. Poti sa le printezi, sa le decupezi pe laterala si sa le lipesti ca sa ai imaginea de ansamblu a salului. Sper sa-ti fie de folos.

Atasamente:
sal_gail_pag1.pdf 40 KB, salvati 408 ori.
sal_gail_pag2.pdf 28 KB, salvati 359 ori.
sal_gail_pag3.pdf 305 KB, salvati 339 ori.
sal_gail_pag4.pdf 74 KB, salvati 339 ori.
sal_gail_pag5.pdf 26 KB, salvati 419 ori.
sal_gail_pag6.pdf 18 KB, salvati 387 ori.

dragan mirela
Scris: Friday, March 7, 2014 6:53 PM
Nivel

buna seara,draga gabriela multumesc ptr ajutorul tau ,ma intrebi cum am lucrat pana acum:dupa o schema care imi obosesti ochii cumplit si pe care am luat din pattent free ul de pe net,seara cand am terminat treaba sa mai lucrez un rand,doua si merge greu,ideea este ca multe saluri sunt frumoase dar mie asta mi a cazut cu tronc (de oful lui am facut alt sal crosetat cu ,,ananasi,,),ma bucur mult ca am gasit pe cineva care sa imi dea o ,,mana,, de ajutorcomputerlove
gdracea68
Scris: Saturday, March 8, 2014 12:12 PM
Nivel

Buna!
Sper ca te-ai lamurit acum cum este lucrat salul respectiv si iti doresc sa reusesti, de fapt sunt sigura ca o sa-ti iasa pana la urma daca iti doresti asa de mult.
Si mie imi plac salurile, dar nu nu prea am vazut multa lume purtandu-le.
Spor la lucru si "La multi ani!" de 8 martie.
Gabi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.