Salul Gail (aka Nightsongs)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miha.raluca
Scris: Saturday, November 17, 2012 11:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2012
tunderke wrote:

E frumos.
Mai poti? Imediat nasti.
Sau vrei sa mergi la spital cu firele si andrelele dupa tine. hohot

Mie imi pare rau ca nu v-am cunoscut inainte sa nasc, ca imi duceam de lucru acolo, cum bebe era cuminte si dormea, eu ma plictiseam acolo, aveam o revista dar repede am citit-o, asa poate mai faceam cate ceva si nici nu ma plictiseam. hohot hohot hohot hohot

Iuhuuu fetele chiar imediat am nascuthohot dance dance Imediat adica pe 14,imediat adica in 2 ore.Bineinteles ca m-am dus si cu salul gail dupa mine la spitalhohot .Bine ca am scapat!!!!! Acum sper sa am spor la sal ca am un bebe linistit.Mult spor celor ce lucreazamajoreta
KALE
Scris: Saturday, November 17, 2012 11:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/21/2010
Wow! Miha, sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi!
sandica80
Scris: Sunday, November 18, 2012 1:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2011
Raluca ,felicitari draga mea .Sa va traiasca ingerasul!computerlove
miha.raluca
Scris: Sunday, November 18, 2012 2:03 AM
Nivel

multumesc frumos
Mami_de_gemeni
Scris: Sunday, November 18, 2012 7:37 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Felicitari pentru mica domnisorica. Sa creasca mare si frumoasa, sa va bucure pe toti alaturi de surioara mai mare.pupici computerlove computerlove computerlove
mimiady63
Scris: Sunday, November 18, 2012 7:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/4/2011
Raluca felicitari si multa sanatate flowers computerlove
ildi
Scris: Sunday, November 18, 2012 9:02 AM

denisa_rachid wrote:
Da, ildi, am intrebat la mahomed daca are de vanzare. Fetele, cand ma tot poticneam eu cu ochii de margine ca nu intelegeam ca nu se fac la fiecare frunza ci la salul intreg, apoi dupa ce m-am luminat, si lucrand cu spor, ma tot pufnea rasul si ma gandeam: toanta esti, deniso, pai de unde sa iei tu ochii de margine, mergi la mahomed (nenicul care tine un magazinas langa casa de unde ne aprovizionam cu chestii zilnice) si intreaba daca nu are cumva niste ochi de margine de vanzarehohot
Acum am deja 4 frunze la al doilea sal, si am lucrat doar in 2 zile la el...deci merge mai repede, mult mai repede. Vreau sa il fac mare pe asta, de 10 frunze...uff alcool sa ma infasor toata in el...ce ziceti?

Fetele, va multumesc pentru aprecieri! fara voi nu as fi fost in starehearts computerlove iloveyou

sa ai spor denisa!majoreta majoreta la 10 frunze ai ce lucra,eu am facut max 9,dar inca una in plus, o sa fie floare la ureche!yes yes modelul il stii deja asa ca nu vei avea probleme!te pupic!pupici pupici
ildi
Scris: Sunday, November 18, 2012 9:04 AM

miha.raluca wrote:

Iuhuuu fetele chiar imediat am nascuthohot dance dance Imediat adica pe 14,imediat adica in 2 ore.Bineinteles ca m-am dus si cu salul gail dupa mine la spitalhohot .Bine ca am scapat!!!!! Acum sper sa am spor la sal ca am un bebe linistit.Mult spor celor ce lucreazamajoreta

stiam eu ca e ceva,ca nu te-am mai vazut pe aici de citeva zile si stiam si data cam cind trebuia sa vina bebelina.ma bucur tare mult raluca,sa-ti revii repede si la bebelina multa sanatate si sa fie cuminte sa o lase pe mami sa faca la salpupici pupici pupici
tunderke
Scris: Sunday, November 18, 2012 10:09 AM

Raluca felicitari pentru bebelina. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, iar tie recuperare usoara.
miha.raluca
Scris: Sunday, November 18, 2012 11:27 AM
Nivel

Multumesc din suflet tuturor.Acum las loc de sal aici,ma mut la gravidutze cu pozele bebelinei.sau ar trebui alt topic?
denisa_rachid
Scris: Sunday, November 18, 2012 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Raluca felicitari! Waw chiar ca repedepupici . La gravidute e bine sau daca vrei sa faci jurnal, la jurnalul roz sau bleu.
green_eyes_11
Scris: Sunday, November 18, 2012 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2011
Raluca, felicitari pentru bebelina! floare2 floare2 floare2
iasmina_ioana
Scris: Monday, November 19, 2012 9:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Felicitari pentru bebe. Azi promit sa va arat si eu salul meu , care nu e gata are doar 5 frunze si intentionez sa il fac de 10 sau 12, si inca unul care are doar o frunza. Revin mai pe seara cu poze.
miha.raluca
Scris: Monday, November 19, 2012 2:15 PM
Nivel

multumesc!pupici pupici mult spor iasminamajoreta .Acus lucrez si eu la sal ca a adormit bebelina si pana vine de la camin "bebelina"mare am ceva timp de lucruyes
ildi
Scris: Monday, November 19, 2012 2:27 PM

iasmina,mult spor! wowwww,10-12 frunze....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.