Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| tunderke wrote:E frumos. Mai poti? Imediat nasti. Sau vrei sa mergi la spital cu firele si andrelele dupa tine. Mie imi pare rau ca nu v-am cunoscut inainte sa nasc, ca imi duceam de lucru acolo, cum bebe era cuminte si dormea, eu ma plictiseam acolo, aveam o revista dar repede am citit-o, asa poate mai faceam cate ceva si nici nu ma plictiseam.
Iuhuuu fetele chiar imediat am nascut Imediat adica pe 14,imediat adica in 2 ore.Bineinteles ca m-am dus si cu salul gail dupa mine la spital .Bine ca am scapat!!!!! Acum sper sa am spor la sal ca am un bebe linistit.Mult spor celor ce lucreaza |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Wow! Miha, sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Raluca ,felicitari draga mea .Sa va traiasca ingerasul! |
|

| multumesc frumos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari pentru mica domnisorica. Sa creasca mare si frumoasa, sa va bucure pe toti alaturi de surioara mai mare. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Raluca felicitari si multa sanatate |
|
| denisa_rachid wrote:Da, ildi, am intrebat la mahomed daca are de vanzare. Fetele, cand ma tot poticneam eu cu ochii de margine ca nu intelegeam ca nu se fac la fiecare frunza ci la salul intreg, apoi dupa ce m-am luminat, si lucrand cu spor, ma tot pufnea rasul si ma gandeam: toanta esti, deniso, pai de unde sa iei tu ochii de margine, mergi la mahomed (nenicul care tine un magazinas langa casa de unde ne aprovizionam cu chestii zilnice) si intreaba daca nu are cumva niste ochi de margine de vanzare Acum am deja 4 frunze la al doilea sal, si am lucrat doar in 2 zile la el...deci merge mai repede, mult mai repede. Vreau sa il fac mare pe asta, de 10 frunze...  sa ma infasor toata in el...ce ziceti? Fetele, va multumesc pentru aprecieri! fara voi nu as fi fost in stare sa ai spor denisa! la 10 frunze ai ce lucra,eu am facut max 9,dar inca una in plus, o sa fie floare la ureche! modelul il stii deja asa ca nu vei avea probleme!te pupic! |
|
| stiam eu ca e ceva,ca nu te-am mai vazut pe aici de citeva zile si stiam si data cam cind trebuia sa vina bebelina.ma bucur tare mult raluca,sa-ti revii repede si la bebelina multa sanatate si sa fie cuminte sa o lase pe mami sa faca la sal |
|
| Raluca felicitari pentru bebelina. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, iar tie recuperare usoara.
|
|

| Multumesc din suflet tuturor.Acum las loc de sal aici,ma mut la gravidutze cu pozele bebelinei.sau ar trebui alt topic? |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Raluca felicitari! Waw chiar ca repede . La gravidute e bine sau daca vrei sa faci jurnal, la jurnalul roz sau bleu. |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Raluca, felicitari pentru bebelina! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari pentru bebe. Azi promit sa va arat si eu salul meu , care nu e gata are doar 5 frunze si intentionez sa il fac de 10 sau 12, si inca unul care are doar o frunza. Revin mai pe seara cu poze. |
|

| multumesc! mult spor iasmina .Acus lucrez si eu la sal ca a adormit bebelina si pana vine de la camin "bebelina"mare am ceva timp de lucru |
|
| iasmina,mult spor! wowwww,10-12 frunze.... |
|
|