Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, am rosit . Multumesc din suflet. Merg si mai trag si il mai ud (dar e normal sa se usuce asa de repede ). Fug la colturi... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| denisa_rachid wrote:Fetele, am rosit  . Multumesc din suflet. Merg si mai trag si il mai ud (dar e normal sa se usuce asa de repede  ). Fug la colturi... cu buretele uda doar zona colturilor... |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mami de gemeni...ce frumoase sunt!!!!
denisa....superb, superb, superb....a meritat tot efortul, nu?! felicitari!!!! |
|

| Carmen, mersi. Daaaaaaaaaaaa, eu zic ca da, fetele pe care le-am stresat atat nu stiu ce parere au . Am udat doar colturile cu o carpa cu apa, ildi, mersi! |
|
| Denisa este superb salul. Sa ai spor si la cel inceput. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Doar atat si cred ca spun tot : S-U-P-E-R-B !!!!!!! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Denisa e foarte,foarte frumos si culoarea
Felicitari !
Mult spor la urmatorul |
|
| Denisa |
|

| Ai...fetele, deja a crescut inima in mine...insa meritele sunt mai mult ale voastre ca fara voi...nici ochii de margine nu stiam de unde sa ii cumpar Va multumesc din suflet pentru cuvinte si pentru ajutorul oferit |
|
| ai intrebat la mohamed daca are niste ochi de margine? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| f fain |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Denisa, ti-a iesit foarte frumos, feliciari! Si spor la al 2-lea, ca acum ti-ai intrat in mana! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Mami de gemeni,Denisa,FELICITARI pentru frumusetile facute!!!! |
|

| Da, ildi, am intrebat la mahomed daca are de vanzare. Fetele, cand ma tot poticneam eu cu ochii de margine ca nu intelegeam ca nu se fac la fiecare frunza ci la salul intreg, apoi dupa ce m-am luminat, si lucrand cu spor, ma tot pufnea rasul si ma gandeam: toanta esti, deniso, pai de unde sa iei tu ochii de margine, mergi la mahomed (nenicul care tine un magazinas langa casa de unde ne aprovizionam cu chestii zilnice) si intreaba daca nu are cumva niste ochi de margine de vanzare Acum am deja 4 frunze la al doilea sal, si am lucrat doar in 2 zile la el...deci merge mai repede, mult mai repede. Vreau sa il fac mare pe asta, de 10 frunze... sa ma infasor toata in el...ce ziceti?
Fetele, va multumesc pentru aprecieri! fara voi nu as fi fost in stare |
|
| Wow de 10 frunze, sa ai spor. Eu fat tot de 5 frunze si cred ca imi tot 2.
|
|
|