Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| denisa_rachid wrote:Fetele, muncesc la el. si eu abia astept sa il vad...mi-e tare drag de el  . ma cam grabesc...sper sa nu ma grabesc aiurea nu te grabi,eu de cite ori fac asta,gresesc,mergi incet si sigur... |
|
| frumoaseeeee! |
|
| E doar unul pozat. Al doilea inca nu l-am pozat. Firul este acelasi, din 200 de gr mi-au iesit 2 saluri de 5 frunze.
|
|
| ei,na,scuze,ca eu stiam ca sunt 2 la fel si ieri ziceai ca sunt la blocat,deci,am crezut ca sunt gemenele in poza... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mihaela e foarte frumos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Mami de gemenni ,esti harnicuta foc salul e perfect |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Am terminat si eu...l-am pus la blocat. Maine rein cu poze... L-am inceput pe al doliea, culoarea este un verde fistic...
Mami, foarte frumos. felicitari!
Edit: de atata bucurie am si uitata sa va multumesc pentru durerile de cap pricinuite . Va multumesc din suflet pentru indrumari si iertati-ma pentru ca v-am batut la cap cu atatea intrebari |
|
| Abia asteptam sa il vedem, Denisa. |
|
| ma bucur tare mult ca l-ai terminat! abia astept sa-l vad si binenteles si noul inceput! |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Denisa abia astept sa-l vad. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Felicitari Mihaela e foarte frumos. M-am apucat si eu aseara de unul, si abia astept sa termin serviciul, sa mai lucrez un pic......poate il termin pana la Craciun |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele aici e salul la blocat...deja s-a uscat asa ca azi l-am mai udat cu o carpa cu apa si l-am lasat iar...
Dupa ce il iau de la deblocat il mai pozez...si am pus si salul inceput... denisa_rachid attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Vaaaai, Denisa, cât de frumos a iesit!!!! |
|
| denisa_rachid wrote:Fetele aici e salul la blocat...deja s-a uscat asa ca azi l-am mai udat cu o carpa cu apa  si l-am lasat iar... Dupa ce il iau de la deblocat il mai pozez...si am pus si salul inceput... denisaaaaaa,e superb! trage insa mai un pic de colturi dupa ce il uzi,ca apoi cind il scoti de pe ace se mai strange un pic,daca il tragi bine sa vezi ce frumos o sa arate! felicitari,draga mea! ps:trimite-mi un pic de caldura si mie sa mi usuce salul... |
|
| iasmina_ioana wrote:Felicitari Mihaela e foarte frumos. M-am apucat si eu aseara de unul, si abia astept sa termin serviciul, sa mai lucrez un pic......poate il termin pana la Craciun bine ai venit in club! am citit silacafea ca ia inceput gailul,sa ne arati inceputul! dupa ce iti intri in mana merge repede,pina la craciun o sa le faci mai multe! |
|
|