Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| f fain inceputul, ce fir ai folosit? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| bleaumihaelamariana wrote:f fain inceputul, ce fir ai folosit? adica marca? firul e un amestec de merino cu mohair si inca ceva |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Raluca iasa foarte bine si firul e super frumos!
Ai grija de tine ,incearca sa te menajezi cat poti .Nastere usoara!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miha.raluca wrote: adica marca? firul e un amestec de merino cu mohair si inca ceva
probabil si lurex (adica sclipiciul), imi place si mie foarte mult firul tau, si inceputul. spor la lucru, sa-l vedem terminat pana nu nasti si sa ai nastere usoara si un bebe frumos si sanatos |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Miha Raluca, sa ai spor! iese foarte frumos, firul e deosebit, finut si elegant. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, foarte frumoase.Felicitari!
Eu am desfacut iar de la randul 13 al benzii pana la 5, dar acum a iesit bine. Sper sa termin cu bine . |
|

| Multumesc frumso tuturor pt cuvintele frumoase.
denisa mult mult spor |
|
| Eu am dat-o bine de tot in boala Gail-urilor. E deja al trelea pe care il lucrez. Lam inceput dimineata cat am fost la gradi cu printesa. Imediat imi reiau lucrul.
|
|
| raluca,mihaela |
|

| Fetele, spor! Am ajuns si eu iar la randul 13 de la banda Sper sa fie cu noroc |
|

| Abia astept sa-l vad finisat denisa.Spor si tie Mihaela. Eu sunt nevoita sa astept,pana culc fetita,daca doarme bine,ori pana maine dim cand raman singurica si ma pot concentra doar la sal.Nu risc sa stric ce ma facut pana aici. |
|
| denisa,mai ai un pic!hai,abia astept sa-l vad gata! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| SA FIE !!! mult spor |
|

| Fetele, muncesc la el. si eu abia astept sa il vad...mi-e tare drag de el . ma cam grabesc...sper sa nu ma grabesc aiurea |
|
| In sfarsit revin si eu cu poze de la salurile terminate. Mai am unul de blocat.
Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
|