Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| e superb firul! sa ai spor.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Gabyta, e superb salul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea wrote:Gabyta, e superb salul astept sa va intoarceti sa il trimit |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| gabyta wrote:Multumesc fete dragi de aprecieri  ........ deci cam asta ar fi salul verde,,,,am inceput inca unul pe un rosu deschis.
Ce frumoase sunt!!!Felicitari Gabyta,lucrezi impecabilsi mai esti si iute de mana! |
|

| Multumesc Andrushka |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Gabyta....abia acum am vazut frumusete de saluri, felicitari.... , sunt superbe.... Mihaela....abia astept sa il vad si pe al tau....
ce fete inimoase pe aici.... |
|

| kmn wrote:Gabyta....abia acum am vazut frumusete de saluri, felicitari....  , sunt superbe.... Mihaela....abia astept sa il vad si pe al tau.... ce fete inimoase pe aici.... Multumesc Carmen azi dimineata am terminat si salul rosu ,,este pus la blocat imediat ma duc sa il iau din ace si fac poza cu el gata. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gabitza poti sa imi spui cam de la ce rand adaugi tu marginea? |
|

| Mami_de_gemeni wrote:Gabitza poti sa imi spui cam de la ce rand adaugi tu marginea? te referi la bordura aia cu gaurele la final? pai eu ma orientez dupa frunze ,, de ex faci 8 frunze sa zicem,,inainte sa termini ultima frunza cand esti la jumatea lucrului (la frunza) urmaresti randu 17 .dar tu de fapt te apuci de bordura deci incepi asa: 1m, 1f ,,astea sunt marginile,apoi 1jeteu(de aici mergand in sus e bordura),,continuare 2 impreuna, 2fata, 1 jeteu, 3fata ,1jeteu ,1fata, 1jeteu , 3fata ,1jeteu, 2fata, 2 impreuna,, si iar jeteu care mergand apoi in sus e bordura. Deci cel mai simplu e ca atunci cand ajungi cu frunza la randul 17 tu automat la marginea lucrului deja incepi bordura,urmand ca intre acele gaurele sa termini frunzele care sunt incepute. Sper sa nu te fi incurcat mai rau,,mai intrabama daca nu intelegi De obicei eu la salul Gail fac 9 randuri de frunze,dar depinde si de fir la cel verde fiind un fir putin mai plinut si facut cu cae un pic mai mari am facut doar 8 randuri de frunze,,acuma astept sa vad diferenta intre ele ca daca mi se pare cu mult mai mic ca cel rosu il desfac si mai adaug un rand de frunze. |
|
| Cu siguranta te voi intreba, daca ma inpotmolesc atunci cand ma apuc de cel de-al doilea batic. Acum il termin abia pe primul, daca ma vor lasa picii astia sa il termin pana diseara.
|
|

| Mami_de_gemeni wrote:Cu siguranta te voi intreba, daca ma inpotmolesc atunci cand ma apuc de cel de-al doilea batic. Acum il termin abia pe primul, daca ma vor lasa picii astia sa il termin pana diseara.
Da , sigur,,oricand poti sa ma intrebi ca nu ma deranjeaza. |
|

| Deci sa va ,,plictisesc ,, putin cu inca un Sal Gail.Sunt tare multumita de el,,super finut si elegant zic eu !! Am lucrat cu fir foarte , foarte subtire cu ace de 4mm (care in mod normal se lucra cu ace de 2 mm.) nr total de ochi cca 420 de ochi (cred)
 gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| superb! |
|
| Superb. |
|