Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta wrote:Multumesc fete dragi de aprecieri  ........ deci cam asta ar fi salul verde,,,,am inceput inca unul pe un rosu deschis. arata super bine amindoua! mult spor in continuare! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Gabyta,e superb! Felicitari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Gabita,fara cuvinte... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Gabyta, salul verde este o minunatie! Iar cel rosu nu va fi cu nimic mai prejos :) Spor in continuare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gabyta deja fac cu nervi glumesc, esti o harnicuta draga mea,bravo! Mult spor la cel rosu sant sigura ca va iesi minunat,iar cu o rochie neagra va fi de vis |
|
| gabyta wrote: Multumesc,  ai sa vezi ca odata ce faci unul nu ti se mai pare greu Ai mare dreptate, nu imi mai vine sa las adrelele jos. Merge foarte repede modelul, doar tre sa fiu atenta la numarat si sa trag un ochi la schema.
Ildi, azi am cumpara un mohair frumos din care sa iti fac salul. Diseara ii fac poza si dupa ce termin baticutele ma apuc. |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Ai mare dreptate, nu imi mai vine sa las adrelele jos. Merge foarte repede modelul, doar tre sa fiu atenta la numarat si sa trag un ochi la schema. Ildi, azi am cumpara un mohair frumos din care sa iti fac salul. Diseara ii fac poza si dupa ce termin baticutele ma apuc. tu chiar vorbeai serios? mersiii,esti o dulce! |
|
| Da eu chiar vorbesc serios. |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Da eu chiar vorbesc serios. abia astept sa vad fiiiiruuulll! |
|
| Acum am bateriile la incarcat, cu prima ocazie iti pun pozica. |
|
| Gata, uite pozica. Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
| Mami_de_gemeni wrote:Gata, uite pozica.
miha,ce fir superb! |
|
| Ma gandeam eu ca o sa iti placa. Am bagat la calcultor ca esti iubitoare de nuante de negru, gri.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| deci...e mortal firul, miha! Am muriiiiiiiiiiiiiiiiilt!!!!! |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Ma gandeam eu ca o sa iti placa. Am bagat la calcultor ca esti iubitoare de nuante de negru, gri. da,sa stii,sunt preferatele mele! |
|
|