|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaela,superbe! |
| Mihaela sunt superbe.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
|
Mihaela multumesc!
Mihaela Andrei,sant superbe! |

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Mihaela Andrei wrote:Am mai terminat si eu doua saluri Gail:unul mic si unul mare.
Mihaela, superbe! La primul, ce fir vesel! (Ce fir e?) |
| super amandoua |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| f frumoase mihaela |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Va multumesc tuturor pentru aprecieri! Kale, firul e celebrul Alize.Am mai facut acum vreo cateva luni un Revontuli din acelasi material si acum se impunea si un Gail. |
|

| mihaela, Alize...de care? si ce numar? Mai ai o eticheta? Daca da, fa te rog o pozica...sa vad si eu detalii... Multumesc mult, |
|
| Mihaela superbe amandoua |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Offf ce minunatii faceti si cat spor aveti! Am revenit si eu la sal.Sa-mi spun o rugaciune inainte. Cam atat.Sper ca este bine pana aici. miha.raluca attached the following image(s):

|
|

| Miha, cat de delicat iti iese! Suuuuper! Facem galerie! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| miha.raluca wrote:Offf ce minunatii faceti si cat spor aveti! Am revenit si eu la sal.Sa-mi spun o rugaciune inainte. Cam atat.Sper ca este bine pana aici. SUPERB ,IASA FOARTE BINE SI CULOAREA IMI PLACE FOARTE MULT |
|
| miha.raluca wrote:Offf ce minunatii faceti si cat spor aveti! Am revenit si eu la sal.Sa-mi spun o rugaciune inainte. Cam atat.Sper ca este bine pana aici.
E frumos. Mai poti? Imediat nasti. Sau vrei sa mergi la spital cu firele si andrelele dupa tine.
Mie imi pare rau ca nu v-am cunoscut inainte sa nasc, ca imi duceam de lucru acolo, cum bebe era cuminte si dormea, eu ma plictiseam acolo, aveam o revista dar repede am citit-o, asa poate mai faceam cate ceva si nici nu ma plictiseam. |
|
| raluca,ce frumos iese! e perfect! si tunde ti-a spus aceeasi chestie ce ti-am zis eu cu ceva timp in urma...cind e termenul? saptamina viitoare? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| ce m-ati facut sa rad.Multumesc de incurajari,sigur am spor cu voi. Si cam am de gand sa-mi iau la spital ceva usor de facut. Da ildi,mai am o saptamana Si tricotez mai mult ca de obicei.Azi dim la 5 tricotam de zor |
|
|