|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2013 Mesaje: 6
| Buna! Am reusit sa obtin credit prin Noua Casa si sa-mi cumpar locuinta :D yey! Acum o mobilez. Majoritatea cumparaturilor o fac pe net, sunt mult prea solicitata cu amenajarea apartamentului ca sa am timp sa bat magazinele. Am luat canapeua de livinf, paturile, am ajuns la saltele - paturile le-am primit demontate, firma de mobila mi le-a adus acasa si le-a montat, dar ce fac cu saltelele, ca astea nu se demonteaza si nici macar una nu incape, d-apoi doua? Voi cum v-ati descurcat cu saltele de la magazin pana acasa? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tot ei iti asigura transportul. |
|
Inregistrat: 1/17/2013 Mesaje: 11
| Hai felicitari de casa noua! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetele, suntem in cautare de saltea, ce-mi recomandati?? Am probat pana acum pe cele de la LEms si Dedeman si nu prea ma incanta nimic... dar pana nu dorm o noapte nu-mi dau seama... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Noi de la Domus Flex avem, sant foarte multumita...a fost scumpa atunci, dar a meritat. Eu as fi curioasa de cele cu memory
|
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Avem saltea Dormeo,dar nu cu memory,ca nu aveau pe dimensiunea patului nostru. Suntem foarte multumiti.Nu e prea ieftina,dar merita toti banii,mai ales ca are garantie 15 ani.Singura problema este ca trebuie sa o intorci saptamanal in primele luni,pentru a preveni deformarea.AAah,uitasem,ar trebui pat cu somiera,sau foarte bine aerisita. De Tempur ,iar am auzit ca sunt foarte bune,dar au pret de 3-4 ori mai mare decat dormeo. |
|
| Da, Tempur cica ar fi cele mai bune dar nu-mi permit sa dau 1500-2000 de euro numai pe saltea. Cam pana in 2000 de ron maxim. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si la noi sunt scumpe saltelele ,noi tre sa alegem intre a repara acoperisul casei si saltea noua |
|
| Multumesc lui Dumnezeu ca am acoperisul intreg, ca renuntam la pat... |
|
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Si saltelele ortopedice DIAMOND de la Mobexpert sunt foarte bune si convenabile ca pret. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alinamika wrote:Buna ziua,
Vreau sa cumpar o saltea de pat 160x200 insa nu ma pot decide daca sa o iua pe arcuri sau cu spuma. Stie cineva care sunt mai bune, eventual niste recomandari? |
|
|