salariu premiu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marya28
Scris: Saturday, April 26, 2008 11:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
Buna fetele eu chiar nu am stiut pana acum de acest premiu .Este tarziu sa mai depun cerere acum ca bebe are 22 luni?
crista
Scris: Thursday, May 1, 2008 1:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
oanalaurisa wrote:

Pai vei primi banii in mod sigur si ei vor mai plati in plus,cheltuieli de judecata si alte sanctiuni,pentru nesimtirea de care au dat dovada. Sa stii ca si eu m-am tinut de capul persoanei care se ocupa cu asta,am sunat-o destul de des , ca asa am fost sfatuita si intr-o saptamana am obtinut banii...ma bucur ca lupti pentru drepturile tale!firstprize

Ce sa-ti zic eu...ca 1 an jumatate am vb cu jurista si contabila sefa, si cica nu s-a dat pana acum si asta e pot sa fac ce vreau ...uff
Kiki wrote:

Dupa ce i-ai dat in judecata iti dai seama ca nu or sa te mai primeasca inapoi la munca, nu? alcool Ca astia asa sunt! Cu atat mai mult cu cat vei castiga procesul firstprize

...dar nu sunt obligati sa te reprimesca? Parca stiam ca 6 luni nu au voie sa te de a afara dupa ce te intorci ( reprezinta protectia mamei...ceva de genul asta )
Kiki
Scris: Thursday, May 1, 2008 9:27 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
crista wrote:

...dar nu sunt obligati sa te reprimesca? Parca stiam ca 6 luni nu au voie sa te de a afara dupa ce te intorci ( reprezinta protectia mamei...ceva de genul asta )

La cate manevre se fac, chiar crezi? ori iti desfiinteaza postul si daca nu mai e postul nu ai unde sa te intorci, ori te primesc inapoi si-ti fac viata un calvar incat pleci singura...
codruta
Scris: Tuesday, October 14, 2008 10:38 AM
Nivel

fetelor, la cele care am nascut in 2005 se aplica contractul colectiv de munca pe 2005 sau cel din 2007?
In ala pe 2005 unde scrie de salariul premiu?
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 14, 2008 10:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Codruta, acelasi art. 51 lit. c) era si in CCMN 2005-2006.
Termenul de depunere a cererii la unitate pt. salariu bonus este de max. 3 ani de la nasterea copilului.
codruta
Scris: Tuesday, October 14, 2008 11:00 AM
Nivel

cris22tyna wrote:
Codruta, acelasi art. 51 lit. c) era si in CCMN 2005-2006.
Termenul de depunere a cererii la unitate pt. salariu bonus este de max. 3 ani de la nasterea copilului.

ok, l-am gasit intre timp
copiasem modelul de cerere dat de tine cu ceva timp in urma si mi se parea ca mai bine s-ar potrivi cel din 2005.
mersi, criss, pupici pe burticacomputerlove
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 14, 2008 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
codruta wrote:

mersi, criss, pupici pe burticacomputerlove

pupici
raly
Scris: Tuesday, October 14, 2008 10:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor eu nu stiam nimic despre acest salar bonus!Credeti ca s-ar pute daca nu mai sunt angajata la ei sa mai primesc asa ceva?
dya
Scris: Tuesday, October 14, 2008 10:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
raly wrote:
Fetelor eu nu stiam nimic despre acest salar bonus!Credeti ca s-ar pute daca nu mai sunt angajata la ei sa mai primesc asa ceva?

Avind in vedere ca erai angajata lor in perioada aia eu zic ca da desi sunt convinsa ca ei nu au sa recunoasca iar sa-i dai in judecata nu se merita ca avocatul costa mai mult decit ti-ar da ei.angel
Miri
Scris: Friday, October 17, 2008 2:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am aflat de acest salariu-bonus in 2006,iar cand m-am reintors la servici am facut cerere, dar n-am vazut nici raspuns, nici banii.....rambo

Dar lasa ca mi-am informat toate colegele care au nascut dupa mine!Si n-au fost decat 5!sic
raly
Scris: Friday, October 17, 2008 6:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Bravo,Miri macar atat!bravo bravo

Dya,ma gandeam eu!computerlove computerlove
codruta
Scris: Thursday, October 30, 2008 3:59 PM
Nivel

S.ELENA wrote:

Te rog mult sa ma anunti si pe mine, indiferent de raspunsul primit!!!!!
Am asa o curiozitate (legata in special de colegele mele de la "biroul personal"ras).

Iti multumesc si iti doresc multa bafta!!!!!

P.S. Si eu auzisem ca ar exista "o portita" datorita careia poti primi banii pana la implinirea a trei ani de la depunerea cererii!!!!

am primit raspunsul oficial la cererea pt salariul premiu: ministerul apararii nu este parte semnatara a contractului colectiv de munca. Deci, n-avem dreptulbanghead Elena, asta este...
Dintre bugetari, doar ministerul educatiei, al sanatatii si al culturii si cultelor beneficiaza.
Miri, dya si care mai aveti dreptul, NU RENUNTATI!!!closedtopic
S.ELENA
Scris: Friday, October 31, 2008 1:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
codruta wrote:

am primit raspunsul oficial la cererea pt salariul premiu: ministerul apararii nu este parte semnatara a contractului colectiv de munca. Deci, n-avem dreptulbanghead Elena, asta este...
Dintre bugetari, doar ministerul educatiei, al sanatatii si al culturii si cultelor beneficiaza.
Miri, dya si care mai aveti dreptul, NU RENUNTATI!!!closedtopic

Multumesc frumos pentru informatie!!!!pupici
Din pacate, Ministerul Apararii ofera din ce in ce mai putine angajatilor...nici nu-i de mirare ca multi au inceput sa se reorienteze!!!!!uff uff
lloryy25
Scris: Tuesday, January 20, 2009 12:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Fetelor,stati asa ca sa inteleg si eu ca oricum este prima data cand aud de acest salariu premiu.Fetita mea are 2 an si 9 luni si orcum este prea tarziu sa mai solicit vreun drept banesc si mai ales in conditiile in care societatea la care eram angajata la acel moment a fost lichidata intre timp.Ma intereseaza pentru cumnata mea care va naste in acest an in vara.Mai este valabila aceasta prevedere si pana cand, daca da?
crista
Scris: Tuesday, February 3, 2009 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Kiki wrote:

Dupa ce i-ai dat in judecata iti dai seama ca nu or sa te mai primeasca inapoi la munca, nu? alcool Ca astia asa sunt! Cu atat mai mult cu cat vei castiga procesul firstprize

...tot am vrut sa va spun ca anul trecut in septembrie am primit in sfarsit salariu premiu de la firma unde am lucrat yes yes
Nu am avut incotro si pana la urma i-am dat in judecata, cum litigile de munca nu se platesc nu am avut nimic de pierdut, binenteles ca au amanat procesul pe motiv ca vor sa-si i a avocat, mi-am dat demisia cu o zi inainte sa implinesca David 2 ani, si cu o saptamana ininte de proces m-au sunat sa vin dupa bani. yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.