Salam uscat si cascaval afumat la bebe de 11 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Saturday, August 5, 2006 4:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
De asta ce ziceti? Am innebunit, dar lu' fii-mea ii plac salamurile uscate la nebunie si eu ii mai dau...mananca salam cu o felie de paine ca mi se pare gretos asa gol cum l-ar manca ea si ma chinui sa-i lipesc feliuta de paine de felia de salam ca sa muste concomitent din amandouaras...cascaval afumat nu va zic ca rade cand apuca...nu-i dau in fiecare zi, de o saptamana am inceput sa-i dau cand o vedeam ca nu mai vrea sa manance nimic, decat ce mancam si noi, cu toate ca ma rugam de ea sa manance mancare de-a ei...nu vrea si pace, vrea ce mancam noi! E bine sa procedez asa sa-i dau ce mancam noi, bineinteles treptat si nu mult?
lori16ro
Scris: Saturday, August 5, 2006 12:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu zic ca e bine sa-i dati ce mincati voi...... dar salam ......asa de pofta merge numai sa nu devina obisnuinta ( ca scrie in carti ca nu-s sanatoase) dar sincer sunt f bune la gust .....

Alina
Scris: Saturday, August 5, 2006 12:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Daca ne luam dupa ce este sanatos, pai, nimic nu este, atunci, ce facem? Nu le mai dam nimic de mancare?
Eu zic ca nu-i mare bai, cel putin cascavalul, delfinasa, de ce i-ar face rau? Salamul, oare oare , mai rarut.

In ceea ce priveste "oala comuna" eu lui Tudor ii dau din mancarea noastra de pe la 8 luni. Pai, ce era sa fac? Nu manca nimic din ce-i pregateam special lui. Am incercat o data sa-i dau ciorba de sfecla, gatita pentru noi si a papat tot, yes yes yes , spre bucuria si satisfactia mea. De exemplu, Tudor nu manca ficat sub nici o forma si i l-am dat prajit in ulei, bun, tata, super bun, la fel si oul, i-l prajesc (dar asta dupa ce a facut un an), doar nu mananca tone de ulei.
In schimb pe Catinca am ferit-o mereu de toate minunile, i-am gatit separat pana la 3 ani, cred, dar la Tudor nu am mai facut greseala asta.

Eu sunt de principiul asta (e drepta sunt la al doilea copil): cu cat ii cocolosesti mai mult, cu atat vor fi mai mofturosi, mai pretentiosi si, chiar, cu probleme de sanatate ulterioare, sensibilkizati fiind la anumite alimente (stiu cazuri concrete).
Miri
Scris: Saturday, August 5, 2006 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Sara e foarte pofticioasa(seamana pe mine!sic )si tot ce vede ca mincam noi,vrea si ea!Chiar daca tocmai a terminat de papat,daca ii dau ce avem noi in farfurie,deschide gura si papa ,fara mofturi!
Unde mai pui ca este fan cartofi prajiti(ca si Manusic )asa ca se cearta cu noi, sa-i dam,cind ii vede in farfurieras
Asa ca si noi o mai scapam pe Sara la oala cu mincare a adultilor!
sousourel
Scris: Saturday, August 5, 2006 8:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Delfinasa, parerea mea e ca nu atunci cand copilul e sanatos, e ok sa-i dai sa guste daca ii e pofta. Intr-adevar se pare ca afumaturile si mezelurile nu sunt cele mai indicate, dar poti gasi o varianta adecvata. Si noi papam crenvusti si sunca, si asta la recomandarea pediatrei. in plus ciorbica manaca zilnic dintr-a noastra, si o fac mai nesarata. Asadr pofta buna, cu masura ras pupici
lori16ro
Scris: Sunday, August 6, 2006 8:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
Si eu am hranit copii din mincarea noastra, o faceam mai dietetica
ca doar nu era sa gatesc pentru unul la 7 luni , pentru unul la 2 ani si ceva si pentru noi separat
felicia
Scris: Sunday, September 10, 2006 8:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2006
Nici salam nici cascaval (care e prea gras pentru copii sub 1 an) nu sunt bune. Au toata viata sa manance asa ceva.
AdrianaC
Scris: Monday, September 11, 2006 12:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nici eu nu i-am dat lui Alice cascaval decat tarzior, iar salam, sigur dupa 4 ani.

oare
codruta
Scris: Friday, September 15, 2006 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
aseara i-am dat lui medeea o bucatica de salam sasesc ca se uita in gura mea cum mancam. Din fericire n-a mancat-o numai a tot mozolit-o si se juca cu ea.Zic din fericire pt ca nu intentionam sa-i dau mezeluri decat tarziu...pe la majoratessen
Anaida
Scris: Friday, September 15, 2006 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Ce-mi place la tine, Codruta, e ca esti mai mult decat optimista....majorat?....sa vezi cand o-ncepe Medeea sa vorbeasca si o sa-ti zica "mami, veau oasam(asa zice fi-miu in loc de salam)"...sa te vad pe unde scoti camasaras
Miri
Scris: Friday, September 15, 2006 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Ca nu zicem...pe unde scoti salamul?hohot
Vesna
Scris: Friday, September 15, 2006 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
I-am dat si eu azi lui Razvan, pentru prima data, o bucatica de cascaval (clasic, de la Hochland). I-a placut tare mult, de fapt, il lua singurel de pe masa si-l baga in gurita! ras Dar nu stiu cat de des o sa-i mai dau, ca mie mi se pare un pic cam sarat...
Alina
Scris: Friday, September 15, 2006 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Vesna wrote:
I-am dat si eu azi lui Razvan, pentru prima data, o bucatica de cascaval (clasic, de la Hochland). I-a placut tare mult, de fapt, il lua singurel de pe masa si-l baga in gurita! ras Dar nu stiu cat de des o sa-i mai dau, ca mie mi se pare un pic cam sarat...

Eu i-am dat lui Tudor inaintea implinirii varstei de un an. Cat despre sare, eu zic sa nu-ti faci probleme, pana cand nu-i vei da alimente sarate?
Vesna
Scris: Friday, September 15, 2006 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Eu sare i-am pus de la inceput in mancare, ca mi se parea fada, dar alimentele sarate, recunosc, le-am cam ocolit...uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.