Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| buna ziua buna ziua si pentru ca tot caut de ceva timp sa fac un saculet de dormit pt un bebelus nu stiu inca ce si cum sa fac de unde sa incep cu cate ochiuri etc propun un nou topic si asta pt ca nu am gasit unul de saculeti..daca este si nu l-am vazut eu imi cer scuze ca ocup spatiul aiurea astept propunerile si sfaturile voastre |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| uite ce am facut eu pentru nepotica mea cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|

| cristinapatrascu66 wrote:uite ce am facut eu pentru nepotica mea da cristina le-am vazut pe ale tale si imi plac tare mult sunt impecabile dar tu ai folosit fir subtirel nu? eu am cam 200g de fire pt andrele nr 6 si vreo 300 pt andrele nr 4-5 oare merg combinate? |
|

| cred ca merg, il faci cu dungulite iar firul care e mai subtire poti sa lucrezi numai pe fata si ie dungutele in relief si nu se baga de seama iar firul gros mergi un rand fata un rad dos asa e doar o idee,
|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| iata ceva modele, sper sa te ajute ca sunt fara vreo schema verusca attached the following image(s):

|
|

| cristinapatrascu66 wrote:cred ca merg, il faci cu dungulite iar firul care e mai subtire poti sa lucrezi numai pe fata si ie dungutele in relief si nu se baga de seama iar firul gros mergi un rand fata un rad dos asa e doar o idee,
mmm nu inteleg cum zici...cum sa iau dungile in relief?
multumesc verusca,trebuie sa ma decid la unul mai simplut asa ca e prima oara cand fac si vreau sa si iasa |
|

| am gasit ceva foarte interesant...nu pare greu...dar na..teoria e mereu usoara..mai greu cu practica mimisor attached the following image(s):

|
|

| mimisor wrote:mmm nu inteleg cum zici...cum sa iau dungile in relief? multumesc verusca,trebuie sa ma decid la unul mai simplut asa ca e prima oara cand fac si vreau sa si iasa
am zis ca poti lucra numai pe fata cateva rinduri cu firul subtire iar cu cel gros sa lucrzi drept ca la saculetul verde |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cred ca o sa fac si eu 2 saci de dormit pentru papusile fetelor. De fiecare isi aduc sacii lor de dormit sa le imbrac papusile in sac pentru a le pune la somn.
|
|

| azi am cumparat alte fire pana la urma..nu mergea sa combin cele doua fire pt ca unul era prea gros si unul prea subtire desi cred ca in curand imi trebuie un sifonier nou pt toate firele pe care le am..niciodata nu mi se par potrivite pt ce vreau sa fac
dar mai am de terminat 2 caciulite si gata ma apuc de treaba |
|

| buna ziua am ajuns cam pe aici cu lucrul..dar merge tare greu
nu imi place culoarea deloc iar la model nu ma puteam hotara...as ca am zis sa il fac cum o fi..asa de proba..daca iese bine merge la bebe daca nu cumparam unul nou mimisor attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| mimisor nu te descuraja, mie imi place si culoarea si modelul, sigur o sa iasa frumos sa ai mult spor |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| cristinapatrascu66 wrote:uite ce am facut eu pentru nepotica mea cristina felicitari pentru sacul de dormit. sa-l poarte cu drag nepotica mea. eu ma apuc sa fac unul dar mai mic pentru papusa lui Sara. sa vedem ce o sa iasa? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/17/2012 Mesaje: 20
| madirai attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| E super!Fff dragutz |
|
|