Chestionar intrebare: Cum va culcati odorul?
Alegere Voturi Statistici
intotdeauna in sac de dormit 11 22%
destul de des in sacul de dormit 4 8%
rareori in sacul de dormit 9 18%
niciodata in sacul in dormit 26 52%

Sacul de dormit- cu sau fara el la nani?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 11:42 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
ingerash wrote:
Trebuie sa cumpar pentru David,cat e de mic se dezveleste si apoi maraie cand il ia frigul.

De ce nu-i faci tu Ingeras ?Nu e greu de loc ,am vazut niste modele super la Buli in jurnal facute de mamica ei.pupici
ingerash
Scris: Saturday, February 4, 2012 12:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
oanamaria wrote:

De ce nu-i faci tu Ingeras ?Nu e greu de loc ,am vazut niste modele super la Buli in jurnal facute de mamica ei.pupici

Da o sa-i facthumright multumescpupici
bulibuli
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
oanamaria wrote:

pupici pupici

e si pe aici un topic cu diverse modele, i le-am aratat mamei sa se inspire i-am zis cam ce as vrea si ea a facut cum i-a placut ei si a iesit frumos firstprize
ZebraRoz
Scris: Tuesday, March 20, 2012 9:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2011
La noi sacul de dormit a fost bun pana la 1 an, apoi am renuntat.majoreta
Paula15Paulik
Scris: Friday, March 23, 2012 11:51 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noua ne place caldurica,dar dormim invelite cu plapumioara,fiindca am incercat si cu sac de dormit si nu merge.Nu-i place si pace.Desi,pentru mine e mai convenabil cu sacul de dormit...plapuma si-o da jos de pe ea noaptea,si ma trezesc din ora in ora sa o acoparbanghead banghead ...
De,asa-i cu copii mici...
alimami
Scris: Saturday, March 24, 2012 8:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Paula15Paulik wrote:
Noua ne place caldurica,dar dormim invelite cu plapumioara,fiindca am incercat si cu sac de dormit si nu merge.Nu-i place si pace.Desi,pentru mine e mai convenabil cu sacul de dormit...plapuma si-o da jos de pe ea noaptea,si ma trezesc din ora in ora sa o acoparbanghead banghead ...
De,asa-i cu copii mici...

A mea e foarte calduroasa,nu sta cu plapuma pe ea..in nici un caz nu ar sta in sac de dormit.Eu o imbrac mai bine de cu seara si ea doarme deasupra plapumei,eu sub plapuma.Am grija sa aiba bluze mai lungi si pantaloni care sa stea bine,sa-i acopere spatele.Asa ca eu dorm linistita si nu trebuie sa ma trezesc sa o invelesc,ca oricum s-ar dezveli in secunda 2.Eu sunt o friguroasa, dar accept ca ea nu e.pupici
kali
Scris: Saturday, March 24, 2012 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Discutia initiala era despre copii mult mai mici.
La 3 ani nu se mai pune problema de sac de dormit, ca daca se dezvelesc si le e frig, se trezesc singuri sa se inveleasca... plus ca e dificil cu pipi noaptea.
alimami
Scris: Saturday, March 24, 2012 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
kali wrote:
Discutia initiala era despre copii mult mai mici.
La 3 ani nu se mai pune problema de sac de dormit, ca daca se dezvelesc si le e frig, se trezesc singuri sa se inveleasca... plus ca e dificil cu pipi noaptea.

La fel era si cand era mica-ff calduroasa,nu suporta paturica sau altele.Nu se trezeste oricum sa se inveleasca si nu face nici pipi noaptea.Nu a suportat sacul de dormit nici cand era bebe.Cred ca depinde de bebe,daca e friguros ssau nu. Eu si cand era mult mai mica o imbracam mai bine pt ca stiam ca nu suporta paturica sau altele.
magduta
Scris: Sunday, October 7, 2012 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
am folosit o perioada scurta sacul de dormit, pana s-a ridicat in picioruse, m-am gandit ca n-o sa-i placa sa fie bagat in sac cand o sa vrea sa se ridice dimineata..
bulibuli
Scris: Monday, October 8, 2012 7:23 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cat a fost mic-mic am folosit saculetul mai mult in deplasari, apoi a venit vara cea calduroasa si nu am mai avut nevoie.. acum il invelesc cu paturica dar se dezveleste ca se foieste si se rostogoleste in tot patul.. ma gandeam sa-i pun iar saculet sa vedem cum se impaca cu el..
sweet angel
Scris: Monday, October 8, 2012 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
deocamdata e cald la noi dar cand vine frigul ma gandeam sa il culc pe edy iar in sac, am un sac unde cred ca o sa il pot pune si la 4 aniras , l-am primit cadou din germania.
taumy
Scris: Monday, October 7, 2013 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/7/2013
Maria & Mario wrote:
Cu sac de dormit . Bine , nu si asta vara , dar ..... e fericire mare. Nu am grija ei ca se dezveleste, acum e pe burtica, acum e la picioarele patutzului. Dimineata e in picioare , tot in sacul de dormit. Eu sunt super fericita si ii multumesc cui la inventat, ca nu aveam liniste noaptea cu invelit, dezvelit , somn din parti de stres si grija....etc. Maria a dormit de la inceput in saculetz de dormit si ea nu are abslut nici o problema. Aici se gasesc si lana la 3 ani saculetzi de nani. pupici pupici pupici

Buna,
Ai gasit undeva saculeti de dormit si pana la 3 ani?
Alma.Ionescu
Scris: Tuesday, October 8, 2013 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/28/2013
Eu nu i-am dat sac de dormit (doar de cateva ori; 2-3 ori) si nu i-a placut, deci am votat "rareori" . Am infasat-o pana la 3 saptamani si ceva, cu fasa.
Sta mai bine infasata, decat in sacu' ala . hohot yes
TatyKS
Scris: Tuesday, October 8, 2013 5:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu am luat de la mothercare si doarme foarte bine in el, de la 4-5 luni. Exceptie am facut pe timpul verii.
koko2008
Scris: Monday, October 14, 2013 8:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Am avut si noi saculet !!! Foarte util pana la 8 luni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.