|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| ingerash wrote:Trebuie sa cumpar pentru David,cat e de mic se dezveleste si apoi maraie cand il ia frigul. De ce nu-i faci tu Ingeras ?Nu e greu de loc ,am vazut niste modele super la Buli in jurnal facute de mamica ei. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:De ce nu-i faci tu Ingeras ?Nu e greu de loc ,am vazut niste modele super la Buli in jurnal facute de mamica ei.
Da o sa-i fac multumesc |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| oanamaria wrote:De ce nu-i faci tu Ingeras ?Nu e greu de loc ,am vazut niste modele super la Buli in jurnal facute de mamica ei.
e si pe aici un topic cu diverse modele, i le-am aratat mamei sa se inspire i-am zis cam ce as vrea si ea a facut cum i-a placut ei si a iesit frumos |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| La noi sacul de dormit a fost bun pana la 1 an, apoi am renuntat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noua ne place caldurica,dar dormim invelite cu plapumioara,fiindca am incercat si cu sac de dormit si nu merge.Nu-i place si pace.Desi,pentru mine e mai convenabil cu sacul de dormit...plapuma si-o da jos de pe ea noaptea,si ma trezesc din ora in ora sa o acopar ... De,asa-i cu copii mici... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Paula15Paulik wrote:Noua ne place caldurica,dar dormim invelite cu plapumioara,fiindca am incercat si cu sac de dormit si nu merge.Nu-i place si pace.Desi,pentru mine e mai convenabil cu sacul de dormit...plapuma si-o da jos de pe ea noaptea,si ma trezesc din ora in ora sa o acopar  ... De,asa-i cu copii mici... A mea e foarte calduroasa,nu sta cu plapuma pe ea..in nici un caz nu ar sta in sac de dormit.Eu o imbrac mai bine de cu seara si ea doarme deasupra plapumei,eu sub plapuma.Am grija sa aiba bluze mai lungi si pantaloni care sa stea bine,sa-i acopere spatele.Asa ca eu dorm linistita si nu trebuie sa ma trezesc sa o invelesc,ca oricum s-ar dezveli in secunda 2.Eu sunt o friguroasa, dar accept ca ea nu e. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Discutia initiala era despre copii mult mai mici. La 3 ani nu se mai pune problema de sac de dormit, ca daca se dezvelesc si le e frig, se trezesc singuri sa se inveleasca... plus ca e dificil cu pipi noaptea.
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| kali wrote:Discutia initiala era despre copii mult mai mici. La 3 ani nu se mai pune problema de sac de dormit, ca daca se dezvelesc si le e frig, se trezesc singuri sa se inveleasca... plus ca e dificil cu pipi noaptea.
La fel era si cand era mica-ff calduroasa,nu suporta paturica sau altele.Nu se trezeste oricum sa se inveleasca si nu face nici pipi noaptea.Nu a suportat sacul de dormit nici cand era bebe.Cred ca depinde de bebe,daca e friguros ssau nu. Eu si cand era mult mai mica o imbracam mai bine pt ca stiam ca nu suporta paturica sau altele. |
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| am folosit o perioada scurta sacul de dormit, pana s-a ridicat in picioruse, m-am gandit ca n-o sa-i placa sa fie bagat in sac cand o sa vrea sa se ridice dimineata.. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cat a fost mic-mic am folosit saculetul mai mult in deplasari, apoi a venit vara cea calduroasa si nu am mai avut nevoie.. acum il invelesc cu paturica dar se dezveleste ca se foieste si se rostogoleste in tot patul.. ma gandeam sa-i pun iar saculet sa vedem cum se impaca cu el.. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| deocamdata e cald la noi dar cand vine frigul ma gandeam sa il culc pe edy iar in sac, am un sac unde cred ca o sa il pot pune si la 4 ani , l-am primit cadou din germania. |
|
Inregistrat: 10/7/2013 Mesaje: 1
|
Buna, Ai gasit undeva saculeti de dormit si pana la 3 ani? |
|

Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Eu nu i-am dat sac de dormit (doar de cateva ori; 2-3 ori) si nu i-a placut, deci am votat "rareori" . Am infasat-o pana la 3 saptamani si ceva, cu fasa. Sta mai bine infasata, decat in sacu' ala . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu am luat de la mothercare si doarme foarte bine in el, de la 4-5 luni. Exceptie am facut pe timpul verii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am avut si noi saculet !!! Foarte util pana la 8 luni. |
|
|