Nivel: Membru
Inregistrat: 4/22/2020 Mesaje: 6
| Salut mamici!! Am si eu o dilema si m ar ajuta sa stiu daca mai exista sau au existat situatii ca a mea! Sunt insarcinata in 6s si 5 z dupa masuratorile embrionului, puls are , a inceput de la 5s si 8z cu 106 dupa care miercuri la ultima eco 121-124 , problema mea este ca dr meu spune ca sacul gestational este cam mic , ce e drept a crescut un pic de la o sapt la alta insa tot in urma e si m a cam sperie pt ca am vazut pe forumuri cu mult de obicei sacul crescut fata de al meu la acelasi termen ... dr meu spune ca sunt cazuri multe in care se regleaza brusc de la 8-10 sapt , iau arefam de 200 cate 6 pe zi si no spa 80mg la 6 ore pt ca miercuri s a vazut o mica desprindere si fac repaus total 10 zile sa vedem dupa |
Inregistrat: 2/27/2021 Mesaje: 10
| Eu zic sa stai lini?tita daca exista embrion ?i ritm cardiac totul va decurge normal!Progesteronul o sa te ajute mult pt fixare placentei a sarcinii etc! Important este sa fii calma sa nu ridici sa nu faci efort mult odihna cat mai multa! Sacule?ul nu e o problema atât de mare cât este placenta care poate sa faca figuri muuuulte in cele 9 luni ! Sarcina u?oara ?i credin?a in Dumnezeu ! |
Inregistrat: 4/22/2020 Mesaje: 6
| Da chiar nu fac efort , nu an ridicat nimic nu am facut treaba in casa doar cat sa imi fac un ceai sau sa imi pun ceva de mancare, acum 2 zile am sangerat cate putin jum de zi si mici crampe , de atunci sunt ok nu am crampe dar mai este putin sange pe proteslip insa diluat si vag, asta fara sa fac efort, dr meu a spus ca este de la mica desprindere si chiar daca nu fac efort ce s a dezlipit v a curge ceva de acolo chiar daca isi revine cu tratament, areolele s au inchis la culoare semn ca sarcina evolueaza, si uterul se mareste si urinez 1 data pe ora, miercuri mna duc la control iar, multumesc de raspuns te pup cu drag |