Profil: sabymary
Despre
Utilizator: sabymary
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, December 5, 2015
Ultima vizita: Friday, December 11, 2015 11:35 PM
Numarul de postari: 6
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Friday, December 11, 2015 11:08 PM
sandy33 wrote:
Buna,Rodixon
Noi am facut embriotransferul la sf lunii octombrie, dar nu am reusit nici de data aceasta...cred ca incercarile noastre prin fiv s-au terminat,o sa vedem in viitor ce decizie luam...
Ma bucur ca Miriam creste si e sanatoasa si sunteti bine cu toti!!

Hey sandy din pacate si noi cunoastem esecul unui fiv...e greu, psihic te derama insa trebuie sa mergem mai departe.Noi am hotarat ca anul viitor sa ne relaxam si sa nu mai facem niciun demers in sensul acesta...e clar avem nevoie de timp pentru a face din nou pasul.Cu siguranta nu ne vom opri aici, si-l vom face pe urmatorul cand ne vom reveni din toate punctele de vedere.
Sandy, ai incredere sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu Dumnezeu ne va da si noua fercirea cea mare.Probabil ca inca nu suntem pregatite
Postat: Monday, December 7, 2015 10:43 PM
Ana09 wrote:
Buna, Sabymary! Ma bucur ca vrei sa afli cat mai multe informatii!Eu am avut probleme cu ovulatia, ovarele mele au suportat in trecut 2 laparoscopii. Analizele hormonale indicate de dna dr Diana inainte de a incepe procedura au fost in limite normale si asta a fost bine. Spermograma sotului nu a fost excelenta insa Diana ne-a zis ca e satisfacatoare pt fiv fara icsi. Ne consideram norocosi ca nu a fost nevoie de alte analize,investigatii sau minime interventii chirurgicale pt reusita procedurii. Eu de la prima consultatie m-am dus cu dosarul meu plin de rezultate de la interventiile chirurgicale suportate in anii din urma,analize,scrisori medicale etc.Au fost de ajutor dr. Diana pt a-mi afla istoricul. Tratamentul l-am suportat bine,cu unele neplaceri pt sunt hormoni dar nu se face o hiperstimulare,mi s-au facut analize hormonale si pe parcursul procedurii pt verificare. La punctie am avut 16 oocite,au rezultat 8 embrioni de caliatea I, 2 mi-au fost transferati si restul congelati. Ei ne-au spus ca ar fi bine daca ar gasi minim 12 oocite la punctie.
Din 2 a ramas 1 embrion care s-a vazut la ecograf la 6 saptamani. Am continuat cu strictete tratamentul si indicatiile dr. Diana. Dupa un timp nu am mai reusit sa ajung la Chisinau insa comunic si acum,in fiecare saptamana, cu Diana si ii transmit noutatile si rezultatele analizelor recomandate.
Daca vrei mai multe detalii despre situatia mea si intreaga procedura da-mi adresa ta de email si poate luam legatura chiar telefonic.
Mult,mult bine, incredere,credinta si speranta pt tine si toate fetele de aici!

Iti multumesc din suflet Ana pentru raspunsurile clare si prompe la intrebari. Intr-adevar m-ai mai luminat un pic. Din pacate eu la primul fiv am avut putine ovocite si chiar imi rugam medicul sa opreasca stimularea pentru ca simteam ca nu este ok sa am asa putine, insa dr imi spunea ca trebuie sa mergem mai departe nu putem sa dam inapoi.
Abia acum am inteles cat de important este sa ai ovocite si mai ales de calitate. Clar tine si de organism dar si de stimularea in sine. Eu am facut stimualare cu puregon 150 ui/zi si vorbind cu fetele de pe forum imi spuneau ca stimularea a fost prea soft in principiu dozarea aceasta cica se da la inseminare.

Mi-ar face placere sa vb si pe mail,adresa mea este saby_mary85@yahoo.com
Postat: Monday, December 7, 2015 7:05 PM
Ana09 wrote:

Multumesc, Kali pt ajutor! Ti-ai dat seama ca sunt noua pe forum si nu am nimerit postarea mesajului meu la subiectul potrivit.
Pt. Sabymary: ca la orice clinica sunt si fiv-uri reusite si nereusite. Si eu puteam merge la Iasi imi era foarte aproape de casa,sunt din Bacau, insa am ales Medpark pt ca referintele au fost bune. Echipa de dr.si asistente de aici isi fac datoria si poti sa-ti dai seama ca si ei doresc sa aiba reusite insa mai departe depinde de materialul nostru genetic si cum reuseste corpul sa duca sarcina.
Eu am 34 de ani si imi pierdusem orice speranta....am mers inainte cu eforturi intense, au fost si multe piedici dar Bunul Dumnezeu ne-a calauzit pasii spre drumul cel bun....Chisinau!Succes si numai bine tuturor fetelor!

Multumesc Ana pentru incurajari.Spune-mi te rog cum ai inceput procedura la ei? Ce protocol ai avut?Unde era problema la voi? Scuze ca pun asa multe intrebari insa vreau sa aflu unde s-a gresit la mine de nu s-a lipit...
Postat: Sunday, December 6, 2015 11:02 PM
rodixon wrote:
sabymay - vezi, lumea este mica!
Poate fetele nu inteleg de ce spun acest lucru insa dupa ce ai postat primul mesaj am aflat ca esti una din bunele prietene ale surorii mele!
Nimic nu este intamplator pe acest pamant!
Asa cum ti-am spus si ieri prin telefon (prin intermendiul surorii mele) ne putem intalni cand doresti tu!
Si o vei vedea si pe MIRIAM - sufletul si viata mea!

Hey Rodi, chiar ca lumea este mica!Stiam in mare povestea ta de la surioara ta, insa citind-o in detaliu aici pe forum, m-a impresionat si in acelasi timp m-a convins sa fac o noua incercare. Momentan am de muncit la capitolul convins sot sa o luam de la capat si bineinteles la partea financiara...dar cu speranta si incredere in Dumnezeu poate anul viitor va fi anul cel mai fericit din viata mea.
Cu mare drag cand esti si tu disponibila ne vedem, am foarte multe intrebari sa iti adresez si mai ales imi doresc sa iti cunosc personal printesa ( din poze o stiu ca mi-a aratat-o "tusi" ).
Te admir si te apreciez mai ales pentru ca desi ai reusit, tu ai ramas alaturi de noi aspirantele impartasindu-ne din experienta ta si incurajandu-ne sa mergem mai departe.
Toate cele bune!!!Intr-adevar o familie implinita
Postat: Saturday, December 5, 2015 2:50 PM
Buna,
Am citit povestile fetelor care au reusit sa obtina bebelusul mult visat la Chisinau si ma bate si pe mine gandul sa incerc la Medpark.
Sa va povestesc un pic despre mine si incercarile mele de a avea un bebe.Mentionez ca eu am 31 de ani si sotul meu 33 de ani.Am incercat 2 ani sa obtinem sarcina pe cale naturala si cand am observat ca nu se lipeste, am apelat la analize, medici pentru a afla unde este problema.
Am facut stimulari cu clostibegyt, spermograma facuta la Synevo era foarte buna insa... fara reusite. La sfatul unei prietene care a facut fertilizare la Iasi si care a reusit din prima, m-am indreptat acolo cu analizele si plina de speranta. Doctorul vazand analizele a spus ca sunt sanse sa facem pe cale naturala insa dupa ce a repetat sotul spermograma ne-a spus clar FIV+ICSI. 2 luni mai tarziu adica in luna octombrie anul acesta am facut prima fertilizare. Nu am raspuns la stimulare, pana in punctie aveam 7 foliculi din care au iesit 4 ovocite.Doar unul a ajuns la blatocist.A cincea zi dupa punctie mi l-au implantat insa in fix a 10 a zi mi-a venit menstra, am efectuat testul beta hcg cu rezultat negativ.
Nu stiu de ce nu s-a lipit, nu am vrut sa mai iau legatura cu clinica la care am facut fiv-ul pentru ca am simtit ca m-au tratat cu superficialitate.
Vazand cat de frumos vorbiti voi de doamna doctor de la Medpark cred ca la anul imi voi face curaj si o voi aborda pentru o noua incercare.Am observat ca aceasta clinica are rezultate foarte bune.
Subiect: O noua incercare
Postat: Saturday, December 5, 2015 2:41 PM
Buna,
Am citit povestile fetelor care au reusit sa obtina bebelusul mult visat la Chisinau si ma bate si pe mine gandul sa incerc la Medpark.
Sa va povestesc un pic despre mine si incercarile mele de a avea un bebe.Mentionez ca eu am 31 de ani si sotul meu 33 de ani.Am incercat 2 ani sa obtinem sarcina pe cale naturala si cand am observat ca nu se lipeste, am apelat la analize, medici pentru a afla unde este problema.
Am facut stimulari cu clostibegyt, spermograma facuta la Synevo era foarte buna insa... fara reusite. La sfatul unei prietene care a facut fertilizare la Iasi si care a reusit din prima, m-am indreptat acolo cu analizele si plina de speranta. Doctorul vazand analizele a spus ca sunt sanse sa facem pe cale naturala insa dupa ce a repetat sotul spermograma ne-a spus clar FIV+ICSI. 2 luni mai tarziu adica in luna octombrie anul acesta am facut prima fertilizare. Nu am raspuns la stimulare, pana in punctie aveam 7 foliculi din care au iesit 4 ovocite.Doar unul a ajuns la blatocist.A cincea zi dupa punctie mi l-au implantat insa in fix a 10 a zi mi-a venit menstra, am efectuat testul beta hcg cu rezultat negativ.
Nu stiu de ce nu s-a lipit, nu am vrut sa mai iau legatura cu clinica la care am facut fiv-ul pentru ca am simtit ca m-au tratat cu superficialitate.
Vazand cat de frumos vorbiti voi de doamna doctor de la Medpark cred ca la anul imi voi face curaj si o voi aborda pentru o noua incercare.Am observat ca aceasta clinica are rezultate foarte bune.