Multumesc de incurajari.Nu cred ca voi mai face vre-o data FIV nu din motive financiare dar m-am dezamagit cu totul si e foarte greu sa treci prin asa ceva. Chiar daca cu timpul ma voi razgindi si voi mai incerca o sa aleg alta clinica sau in alta tara, nu vreau sa spun ca la medpark nu s-au comportat bine din contra d. Diana e un om cu suflet mare, am vazut-o ca se ruga pentru mine sa se primeasca, si-a dat toata staruinta dar dupa 3 esecuri as vrea sa vad si in alta parte. Ftelor eu aici ma retrag pe o perioada, va doresc succes din toata inima.
|
Medpark, FIV 3 - ESUAT. Fetelor nu-mi pot reveni, aveam foarte mari sperante ca de data asta voi reusi, deacum ma credeam insarcinata, imi faceam planuri, nustiu ce sa mai cred.
|
shurshunea wrote:Sabrina eu nu stiu de ce cred ca esti insarcinata...eu taman ca la rezultat pozitiv nu am avut nici un siptom .. si am avut pete roz la 7- 8 zi dupa transfer.. iar la rezultatul negativ de acum am avut mai toate simptomele si sinii credeam ca imi buhnesc.. Sa dea Domnul, imi pare rau de rezultatul negativ, eu stiu cum e sa treci prin asta, miine voi face testul si voi afla rezultatul, sper sa fie pozitiv.Succes la urmaoarea incercare.
|
Adriana sa dea Dumnezeu, eu medicamentele le iau dupa cum mi-a spus d. Diana, nu fac nici o greseala, dar cine stie? Sa fiti sanatosi impreuna cu fetita voastra si sa dea Domnul la toamna si fratiorul, succes!
|
Luckyme sa dea Domnul, transferul l-am facut joia trecuta pe 30 martie, azi se fac 9 zie de la transfer.
|
fetelor azi dimineata cind am fost la WC am observat citeva picaturi maronii si pe absorbant la fel, oare ce sa fie? Oare imi vine ciclu?
|
andriana wrote:Sabrina,rabdare si Doamne-ajuta, totul e in minile lui!Ai embrioni congelati?
Nu mai am embrioni congelati, la mine din 12 oocite prelevate s-au primit 5 embrioni, unul de 8 celule doi mai slabi iar doi nu se mai dezvoltau, atunci m-iau transferat pe cei trei, cind sa ma duca in salon dupa ET embriologul a spus sa stau putin apoi a sunat-o pe d. Diana sa vina inapoi in sala de ET, fiindca ea deacum plecase, si d. Diana a fost mirata fiindca d.Iren i-a spus ca cind a dat sa-i arunce pe cei care nu se dezvoltau unul din ei era dezvoltat mai bine decit toti cei trei pe care mi i-au transferat, m-a intrebat daca sunt deacord sa mi-l transfere si pe acela, eu am spus: Doamne tranferati-l mai repede poate acesta e cel care se va prinde. Ei foarte rar transfera 4 embrioni mai ales la virsta mea de 30 de ani, atunci m-a pus sa semnez ca sunt deacord si ca sunt la curent ca poate fi sarcina multipla.Doamna Diana a spus ca foarte, foarte rar se intimpla asa ca pina in ultimul moment sa se dezvolte embrionii.La celeale doua fiv-uri anterioare mi-au transferat cite trei embrioni , dar din pacate nu au vrut sa se lipeasca. Acum ma rog la Dumnezeu din cei patru transferati macar unul sa vrea sa ramina cu noi, o sa ma credeti putin dusa... dar in fiecare zi vorbesc cu ei si le spun ca ii iubim mult si ca vrem sa ramina cu noi. Apropo vreau sa va intreb embrionul de 8 celule de ce calitate este, pe internet gasesc ca este bunisor voi ce credeti? Doamne cred ca nu mai trece timpul!
|
Corina felicitari, ma bucur pentru voi. Va multumesc mult pentru incurajari.
|
Sa va auda Dumnezeu, ma rog zi si noapte, sper sa primim si noi vestea cea buna fiind-ca de foarte multi ani ne luptam si nu ne se mai usuca ochii, de data aceasta sper sa fie lacrimi de bucurie.
|
Mulumesc mult, sper si eu ca va fi bine.
|