Poze cu burtica:
Poze cu eco:
|
Irinuca wrote:Sabina iti doresc nastere usoara si bebe frumos si sanatos! pupici mamici! multumesc!!!!!!
|
Daca tot ma pregatesc pentru marele moment, am primit mai demult pe mail urmatoarea lista, care mi se pare f utila. La Medlife, dupa cate am citit nu ai nevoie de nimic, ca ti se da totul de acolo, dar la spitalele de stat e musai sa te cari cu bagajul dupa tine: Pentru mamica: - vata (2 pachete mari!) - Garmastan - pentru eventuale rani la sani - servetele nas - batistute - sapun - periuta de dinti - pasta de dinti - pieptan - crema de fata si de maini - eventual gel de dus, sampon, burete - lapte de corp - adio vergeturi! - tampoane - strugurel de buze - obligatoriu! - hartie igienica - elastice de prins parul, clame - bila de cauciuc - sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si a nasterii - aparat foto - o sa vrei poze in fiecare secunda! - carte de citit usurica pentru dupa - cine poate! - chiloti cu burtiera - sutiene de alaptat - tampoane de sani - pompa de muls - mameloane de cauciuc - sterilizate de acasa! - prosop moale pentru sani - sanii trebuie stersi bine cu apa curata inainte de fiecare alaptare! - sosete - 3 perechi - camasi de noapte - 2-3 bucati - halat - papuci de casa si slapi pt. dus - prosop de fata
Pentru bebelus: - body - pantalonas - caciulita - salopeta cu maneci - botosei - paturica - pampers - prosopel moale - servetele umede - ulei de corp - cosulet sau landou pt. cand il scoateti din spital (cu asta poate sa vina tati la externare!)
Acte: - Buletin (copie si original) - adeverinta de salariat - dosar de analize din perioada sarcinii - carnetul gravidei
Altele: - telefon mobil - incarcator - cartela telefon public - apa - mancare Sper sa va fie utile informatiile!
|
Fetele, sunteti toate tare duclci si dragute! Voi avea o fetita! Imi fac timp si voi veni cu poze cu brtik si cu Sarra! Multumesc, fetele!Sunteti tare dulci toate!!!!!!!!
|
snowdrop wrote:Ieri - ardei umpluti! Azi - salata de vinete cu maioneza si muuulte rosii, pate de casa, 2 checuri, ficat la cuptor! Maine - nik! mi s-a facut pofta! iamii!!!!!
|
Mada&Alexia wrote:Sabina sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa Sousou mai este putin, in curand o sa fi o mamiiiii frumoasa Lia ma bucur ca totul este bine cu bebe Pupici dulcici la gravidute multumesc!!!!!!
|
oanamaria wrote:Ciorbita de pui acra si cu mult leustean. Iamii! Mi-e pofta!
|
milicutza wrote:Ce poveste frumoasa! Tare frumoasa fetita, la fel si tu, pe langa ea! Multuimim foarte mult!! Esti o dulce!!!!!!! :x
|
oanamaria wrote:Cat e de dulce printesa mica!Si tu esti o mamica tare frumoasa! Multumesc mult! esti tare draguta!
|
Acum in acest moment i-am simtit si i-am vazut manuta Dianei. De abia astept sa o cunosc! E tare ciudat sentimentul de a o cunoaste si foarte, foarte frumos!
|