Profil: Sabbyi
Despre
Utilizator: Sabbyi
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, July 31, 2014
Ultima vizita: Monday, August 4, 2014 1:36 AM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Mamici din Londra/uk!!!
Postat: Monday, August 4, 2014 1:36 AM
Maria & Mario wrote:
Sa inteleg ca tu nu iesi din casa fara el ?

:)) Bineinteles ca ies.Doar ca nu pot minti...
Postat: Monday, August 4, 2014 1:28 AM
dana_h[quote wrote:
Eu nu inteleg,daca ai hotarat sa ai un copil cu el,de ce sa nu aiba nici un drept asupra copilului?

Nu vreau sa aiba nici un drept asupra copilului, pentru ca nu suntem casatoriti:) De vreo luna el a inceput sa se poarte ciudat...eu presupun ca a intrat in criza varstei mijlocii. Are anumite "iesiri" care ma pun pe ganduri...Nu este violent,nu ma jigneste..doar se plange cam din orice...pare ca nu ii comvine nimic. Ori am devenit eu prea preocupata de orice defect,ori sunt prea sensibila...Cateodata ma gandesc daca e cel cu care vreau sa imi petrec restul vietii.Nu am intelegeti gresit... sentimentele de iubire si respect e reciproc si foarte puternice..si stiu ca va fi un tata minunat..doar ca...nu stiu...Ma preocupa mereu orice lucru ,oricat de insignifiant ar fi el...
E normal asa ceva?

Pupici
Postat: Thursday, July 31, 2014 1:43 PM
Maria & Mario wrote:
Intereseaza-te la un Citizen advice bureau !

Nu vreau ca el sa stie ca ma interesez de asa ceva...de aceea nu m-am dus...
Postat: Thursday, July 31, 2014 1:41 PM
bereea wrote:
O data ce el recunoaste copilul ca fiind al lui, iar pe certificatul de nastere va avea si mama si tata, e normal sa aiba aceleasi drepturi ca si tine asupra copilului.

Pai nu vreau sa aiba nici un drept asupra copilului.NuImiPasa Nu pot sa ii pun copilului numai numele lui de familie si eu sa fiu singura cu drepturi depline?

Pupicei!Victory

Postat: Thursday, July 31, 2014 12:31 AM
thankyou Buna ziua mamici!
Am o mare nelamurire si sunt sigura ca ma puteti ajuta happy.gif...prin urmare va voi prezenta pe scurt situatia in care ma aflu,si anume; Sunt insarcinata in 15 saptamani...Locuiesc in Londra impreuna cu prietenul meu care este de origine danez
Nu suntem casatorita si nici nu voi fi pana nasc copilul.Planuiesc sa nasc aici. De aici incep nedumeririle:))
Am vorbit cu iubitul meu si el vrea ca numele de familie al copilului sa fie al lui nu al meu...asta inseamna ca va fi si in custodia lui? Poti pune ambii parinti in certificatul de nastere chiar daca nu sunt casatoriti? Sau cum merge treaba asta?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... daca ati nascut aici sau daca cunoasteti pe cineva care a nascut aici...
Va multumesc anticipat! Pupicei!coeur Buddy1