Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Ce a avut efect la puiutii vostri impotriva colicilor?
In cazul in care nu regasiti in optiuni medicamentul administrat de voi sau solutia gasita de voi, va rog ca pe langa votare sa treceti si numele medicamentului sau solutia respectiva.
Mai este deschis un subiect cu Colici, dar vreau sa vad ca un fel de studiu, cam ce medicament a avut efect mai bun. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La noi a mers si Sab simplex si Baby drink (am votat doar Sab, pentru ca pe asta i-l dadeam in fiecare zi, de cand s-a nascut pana la 6 luni, iar ceiutul, doar asa, cand si cand). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Folosim doar Sab Simplex(15 picaturi/3 ori pe zi intre mese, pe stomacelul "gol") si deocamdata functioneaza. Pe Bonisan cred ca trecem cand vor creste dintisorii, am vazut ca are rol de a calma un pic. Aseara cred(nu sunt sigura pt. ca nu s-a manifestat ca la colici, cred ca a avut alte motzocuri) ca a avut o etapa de meci cu domnii colici dar usoara. Am inceput sa-i dau preventiv din maternitate, din prima seara, la sfatul unei d-ne asistente. Acum avem o luna si cateva zile. Medicii(pediatru si cel de familie) mi-au recomandat tot Sab Simplex. La farmacie la fel mi-au spus ca e mai bun dar acum depinde si la ce reactioneaza bebelusul. Pediatrul ne-a spus sa-i dam baby drink mai mult de sete, pe langa apa si ca nu prea are efect asupra colicilor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Noi am incercat ceaiul anticolici, Bonisanul si Sab Simplex-ul si am ramas la cel din urma. Cand era mica si avea colici ii dadeam 15 pic la fiecare masa, timp de 2-3 zile pana cand se mai regla, apoi iar ii dadeam pana ii mai treceau durerile de burtica si balonarile... Chiar si acum ii mai dau o data sau de doua ori pe zi daca o vad balonata si se plange de durere de burtica - elimina gazele mai usor - tot 15 pic inainte de masa ii dau. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| La noi a mers Baby Calm si Gripe Water. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| noi suntem noi aici dar va putem spune ca in cazul nostru cel mai buna fost bonnisanul |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Din cate am observat,fiecare bebe e diferit,deci fiecaruia i se potrivesc alt tip de picaturi sau remedii anti-colici,asa ca e greu de spus care e cea mai buna varianta. Este insa o varianta pentru mamici si anume produsul NUTRINATAL din gama naturista MEDICA,care contine un amestec de plante cu efect anti-colici ,ca si ceaiurile anti-colici,doar ca acest produs e sub forma de capsule si il iau mamicile care alapteaza,deci se transmite la copil prin lapte si e o solutie adoptata de multa lume. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Andrei a primit calciu carbonic si ceai, nici nu prea a facut colici de fapt. pe atunci nici nu erau atatea medicamente Leea ... le-am incercar pe toate cele mentionate pe aici in plus am primit Gripe Water - mai bine zis APa pentru colici - produsul romanesc, un supliment alimentar natural excelent, adaptate dietei copilului din Romania. Cu asta am scapat de dureri de burtica si nopti nedormite. Printre indicatii mai are si administrarea in cazul eruptiilor dentare. E foarte ieftin, insa greu de gasit prin farmacii.
Mai avem o intrebare: Ni s-a prescris debridat pt enterocolita acuta. Contine zaharoza, daca scaunele sunt apoase este indicat? am o retinere ... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noi am luat debridat la enterocolita si ne-a ajutat. |
|
| mariuta wrote:Andrei a primit calciu carbonic si ceai, nici nu prea a facut colici de fapt.  pe atunci nici nu erau atatea medicamente Leea ... le-am incercar pe toate cele mentionate pe aici in plus am primit Gripe Water - mai bine zis APa pentru colici - produsul romanesc, un supliment alimentar natural excelent, adaptate dietei copilului din Romania. Cu asta am scapat de dureri de burtica si nopti nedormite. Printre indicatii mai are si administrarea in cazul eruptiilor dentare. E foarte ieftin, insa greu de gasit prin farmacii. Mai avem o intrebare: Ni s-a prescris debridat pt enterocolita acuta. Contine zaharoza, daca scaunele sunt apoase este indicat? am o retinere ...
Este special preparat pentru asta,deci linistita poti sa administrezi Debridatul. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| multumesc |
|
| mariuta wrote:multumesc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Sab Simplex am folosit si eu.Ne-a ajutat. |