Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Winter Sonata... o mare dezamagire, cum a zis si Vanina! Pacat de potentialul lui, putea fi un film foarte frumos, dar l-au scaldat in sirop pana ne-a iesit pe nas! Chiar radeam cu sotul meu, zicand ca filmul asta trebuia sa se numeasca Misiune Imposibila! Mi-a luat gustul, pentru un timp, de drame romantice Cred ca intorc la "istorice", dar, mai curand, cred ca iau o "pauza americana" Sper sa nu dau pe-acolo de garaje fierbinti , gay , droguri si cataclisme , ca inchid televizorul si ma apuc de meditatii . |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am reusit sa vad si eu ceva dar nu merge la noi in familie geul asta de filme |
|

| t-mihaela wrote:Am reusit sa vad si eu ceva dar nu merge la noi in familie genul asta de filme Ce n-a mers? |
|

| Acuma , ca mi-a mai trecut supararea , sa spun si ce mi-a placut la Winter Sonata! Foarte reusita distributia, muzica excelenta, scenele romantice artistic lucrate si convingatoare, subiectul frumos, cu potential(cum am mai spus), dar stricat de dramatismul exagerat si prelungit nejustificat! Cred ca daca il comprimau intr-un periodic de 4 episoade ar fi eliminat mult din vorbaria nefolositoare, obositoare si lipsita de realism si din scenele siropoase, asemanatoare (din pacate) cu telenovelele latino-americane. Nu pot sa nu fac o mentiune speciala pentru eroul principal , foarte frumos si expresiv , nu ma mai mir de ce are un fan-club asa de numeros! Vanina, ai vazut si Winter sonata Special Ending? Este un scurt filmulet cu nunta celor doi , ca sa dea o finalitate povestii! M-am intristat putin vazand un alt actor in rolul lui Sang-Hyuk, pacat de un tanar asa de frumos si talentat , in filmulet cu unul dintre sound-track-uri |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Aurishta, nu am vazut Winter Sonata Special Ending, si nici nu am de gand Dupa gestul ei (cu biletul spre NY) m-am indispus si mai tare, si nu a mai avut nici un farmec reintalnirea lor. Intr-adevar e exagerat de dramatic, chiar mai mult decat telenovelele Si nu stiam ca Park Yong-Ha (Sang Hyuk) s-a sinucis
|
|

| Imi spunea astazi Simona ca Winter Sonata a fost facut dupa scenariul unui anime care a avut mare succes in Japonia. Cred ca la mine este buba... |
|

| aurishta wrote:Imi spunea astazi Simona ca Winter Sonata a fost facut dupa scenariul unui anime care a avut mare succes in Japonia. Cred ca la mine este buba...
Aurishta, am citit ca dupa Winter Sonata s-a facut un anime in Japonia.
Eu cred totusi ca buba este anul 2002 in care a fost difuzat Winter Sonata , si dupa 11 ani ne trezim si noi cu pretentii. |
|

| Posibil ca da! Mai spunea Simona (ea merge regulat la un club de cultura coreeana, de aceea este mai informata) ca ii spunea dna Kim ca astfel de filme sunt pentru ajumma , adica femei intre doua varste, care se uita non stop la telenovele |
|

| aurishta wrote:  Posibil ca da! Mai spunea Simona (ea merge regulat la un club de cultura coreeana, de aceea este mai informata) ca ii spunea dna Kim  ca astfel de filme sunt pentru ajumma , adica femei intre doua varste, care se uita non stop la telenovele
Atunci ma bucur tare mult ca nu mi-a placut
Edit: cele la care ma uit eu sunt mai mult pentru adolescente... asa ca s-ar putea sa nu fie bine nici asa |
|

| vanina wrote:Atunci ma bucur tare mult ca nu mi-a placut Sa inteleg ca nu te simti ajumma Vreau sa incep azi Secret Garden, sa vad daca imi conving iubitul, dupa ratarea cu W. S. |
|

|
Inca nu
La Secret Garden incepusem sa ma uit si a doua oara cu o prietena (care nu are nici o treaba cu Asia ), si nu ne mai puteam opri din urmarit . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma faceti curioasa. Mie asiaticii mi s-au parut intotdeauna prea dramatici si exagerati in reactii, de aceea nu m-a atras niciodata cinematografia lor. Dar citind ce scrieti voi aici imi pun problema sa-mi fac si eu timp. |
|

| kali wrote:Ma faceti curioasa. Mie asiaticii mi s-au parut intotdeauna prea dramatici si exagerati in reactii, de aceea nu m-a atras niciodata cinematografia lor. Dar citind ce scrieti voi aici imi pun problema sa-mi fac si eu timp. Tot am ramas cu ceva bun de pe urma lui Winter Sonata:coloana sonora! Deja este pe lista permanenta de auditie! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si pe mine m-ati terminat cu filmele coreene ,am citit-o pe Aurishta DE LA INCEPUT CAND INCEPUSE SA NE RECOMANDE dar mereu ma intrebam ce am eu cu filmele coreene cu toate ca am vazut un film chinezesc de fapt american dar numai cu chinezi care a fost nemaipomenit deci pe viitor sper sa vad si eu ceva macar sa-mi dau cu parerea. De seriale nu prea am rabdare si nici timp voi prefera un film. Aaaa si Aurishta si eu de obicei prefer personaje negative si puternice dar eu ma bucur si am o mare satisfactie cand filmul se termina in favorea lor ! Vizionare placuta in continuare fetelor! |
|

| Bravo, hai ca va "corup" incet-incet pe toate! Shirel, nu numai personajele negative sunt puternice, sa le vezi pe cele pozitive! (mai ales cele masculine ) In vremurile nostre, in care barbatii si-au cam pierdut identitatea si caracteristicile, este inviorator sa vezi astfel de personaje. La fel si cu femeile, sunt gingase, feminine, chiar daca au un caracter puternic....mmm...imi place asta.... Coreenii sunt recunoscuti pentru starurile masculine pe care le-au lansat si, personal, mi se par cei mai frumosi, mai talentati si mai capabili actori vazuti de mine! Si multi, pe deasupra....zici ca au spart conducta cu talente! |
|
|