Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vanina
Scris: Monday, July 8, 2013 1:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
t-mihaela wrote:
nu stiu de ce ca coreenele astea nu le pot vedea,nici pe Tv nici pe calc.scratch

Mihaela, ai incercat site-ul DramaFever.com? Nu e disponibil pentru Romania, dar tu cred ca ai noroc ras

Bereea, eu am vazut doar doua filme coreene (cu tipul din poza sic ) You're my pet si Baby and I, dar mie mi-a placut mai mult de actor Blushing

Aurishta, si mie mi-a placut Winter Sonata in primele episoade, dar pe urma m-a dezamagit, nu l-as recomanda uff
aurishta
Scris: Monday, July 8, 2013 1:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
vanina wrote:

Aurishta, si mie mi-a placut Winter Sonata in primele episoade, dar pe urma m-a dezamagit, nu l-as recomanda uff
De ce? Este trist?
vanina
Scris: Monday, July 8, 2013 2:05 PM
Nivel

aurishta wrote:
De ce? Este trist?

Cam asa ceva, chiar daca e oarecum cu happy end, s-au intamplat cateva faze inainte care m-au enervat foarte tare, si nu a mai avut nici un efect. In plus, rolurile negative au fost extrem de negative Lol Eram obisnuita din serialele coreene cu roluri negative cat de cat atractive (unele chiar foarte atractive sic ), cred ca din cauza asta am fost dezamagita.

Chiar sunt curioasa daca iti va placea sau nu :), oricum e usor de urmarit.
bereea
Scris: Monday, July 8, 2013 3:06 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
vanina wrote:

Bereea, eu am vazut doar doua filme coreene (cu tipul din poza sic ) You're my pet si Baby and I, dar mie mi-a placut mai mult de actor Blushing

Incerc sa le descar si eu...mor de curiozitate!Lol

Oare site-ul pe care il recomanzi Mihaelei este disponibil pentru Italia?
aurishta
Scris: Monday, July 8, 2013 4:23 PM
Nivel

vanina wrote:

...Eram obisnuita din serialele coreene cu roluri negative cat de cat atractive (unele chiar foarte atractive sic )
...asa, ca Yeum Mun, piratul carismatic din Imparatul Marii, cel care a ruinat cu desavarsire personajul principal, Jang Bogo ( dealtfel interpretat de un actor exceptional )! Big Laugh Bravoo
aurishta
Scris: Tuesday, July 9, 2013 5:32 PM
Nivel

Hei, Vanina, sa nu zici ca frumosul filmului (Winter Sonataras ) este personajul diabolic, ca ma opresc chiar acum!Cray
Pana acum (am vazut doar 4 episoade) imi place filmul la maxim! Este foarte emotional, ma tine in suspans!(inca ii place si sotului meuSimplyLove )
vanina
Scris: Tuesday, July 9, 2013 6:41 PM
Nivel

Aurishta, stai linistita, ca frumosul tot frumos ramane coeur Doar din cauza lui m-am uitat pana la final ras Personajul negativ e Kim Sang-hyeok, face niste faze de ... e mai rau decat toate "scorpiile", si acum cand imi aduc aminte ma apuca nervii Lol Iar actrita principala nu e pe gustul meu, ma rog.. rolul ei :).

Cu Song Il-Gook inca n-am vazut nici un film, in care ti-a placut cel mai mult? Ca sa ma uit si eu sic

Bereea, eu nu prea urmaresc online, tot timpul downloadez, asa ca nu stiu exact care site-uri sunt bune. Ai incercat linkurile postate de Aurishta?
aurishta
Scris: Tuesday, July 9, 2013 8:31 PM
Nivel

vanina wrote:
Aurishta, stai linistita, ca frumosul tot frumos ramane coeur Doar din cauza lui m-am uitat pana la final ras
angel angel Bine, m-am linistitcoeur coeur deja ma luasera transpiratiilefrown , am prins curaj sa continuifurisat . Mie imi plac personajele extrem-negativediablo , imi starnesc spiritul de justitieangry disputa1 si abia astept ia tzeapa!cool Daca zici ca se termina fain....floare3
aurishta
Scris: Tuesday, July 9, 2013 8:53 PM
Nivel

vanina wrote:

Cu Song Il-Gook inca n-am vazut nici un film, in care ti-a placut cel mai mult? Ca sa ma uit si eu sic

Song Il Gook este actorul meu preferathearts , imi pare a fi cel mai complex dintre toti cei pe care i-am vazut vreodata, indiferent de nationalitate! Joaca perfect absolut orice rol si este genul care salveaza prin prestatia sa orice film, oricat de banal!Este actor, cantaret, model, sportiv de top(isi face singur cascadoriile, la fel ca toti ceilalti actori coreeni), grafician cunoscut (in scenele din filme in care deseneaza , o face cu adevarat), este vicepresedintele Confederatiei Coreene de Triatlon (spre exemplu, in 2008 el a fost cel care a purtat flacara olimpica la J.O. din Seoul). Deci tipul este de o valoare reala, cu abilitati personale exceptionale.
A jucat in cateva seriale istorice, eu am vazut Printul Jumong(o capodopera); Regatul vanturilor(idem, masterpiece), tot rolul principal, cel al lui Muhyul, nepotul legendarului rege Jumong; Imparatul Marii, personajul antagonist Yeum Mun care a cucerit total publicul si l-a pus in umbra pe protagonist, cu toate ca si acela este un actor de top (cel care i-a interpretat pe Dae Joyoung si Chun Chu).
In productii moderne l-am vazut in The Art of Seduction( comedie romantica) ,A Man Called God (un serial de actiune cam hoolywood-ian, care ar fi fost mediocru fara el), Fermentation Family (foarte fain, dupa spusele alor meisic )
Este genul de actor pe care nu il uiti niciodata si pe care esti gata sa il revezi oricand!coeur coeur
miriam
Scris: Tuesday, July 9, 2013 10:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
aurishta wrote:

Song Il Gook este actorul meu preferathearts ,

Daca mi-a placut un actor corean din serialele vazute, da , Song Il Gook mi-a placut hearts
Printul Jumong l-am urmarit pt ca incepuse la tv si l-am continuat pe internet, la urmatoarele doua enumerate de tine m0am uitat doar pt el.
Quote:
Este genul de actor pe care nu il uiti niciodata si pe care esti gata sa il revezi oricand!

Sant foarte de acord cu tineBuddy1

Edit:impreuna cu sotul, ca tot vb de seriale vizionate cu intreaga familieras
aurishta
Scris: Wednesday, July 10, 2013 11:36 AM
Nivel

Si in Lobbist joaca Song Il Gook, deasemenea , la superlativ!
Coreenii au muuulti actori de exceptieBravoo , cred ca as enumera vreo 20 fara sa ma gandesc prea mult, dar cu Song Il Gook este altcevafirstprize , este "cel dintai din randul intai"sic , cum obisnuim noi sa zicem.
Eu prefer filmele istorice si cele biografice (chestie de gust, si la carti sunt tot asa de cand ma stiu), probabil asta este una dintre cauzele care m-au facut sa apreciez intr-atat de mult aceste productii! De la istorice am "patinat" catre cele moderne, din dorinta de a vedea acesti actori si in alte ipostaze decat cele de epoca!
koko2008
Scris: Friday, July 12, 2013 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
aurishta wrote:
Mihaela, poti viziona on-line daca nu vrei sa descarci! Eu nu am descarcat niciodataras , dar timpul nu e pierdutsic Voi pune link de fiecare dataras , sunt destule resurse gratis on-line!
De pilda, ieri am vizionat un film usurel, asa, de dupa-amiaza, dar cu o poveste interesanta, surprinzatoare chiar! Filmul se numeste Iubirea se invatacoeur coeur si este despre o fata care iubeste un tip inaccesibilhearts si face un demers neobisnuit ca sa ii castige atentia! Finalul este chiar imprevizibil , asta mi-a placut in mod deosebit! http://atanase2012.blogspot.ro/2013/06/iubirea-se-invata-film.html
Vanina, nu am vazut (inca) filme cu frumuselul ala pe care ni l-ai aratat! Ii vine si lui randul!

200 Pounds Beauty -Vazut ...frumos.
Iubirea se invata e BETON!!! Mi a placut mult.Genul meu. Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!!
V am pupat Cheek Kiss
vanina
Scris: Saturday, July 13, 2013 12:39 PM
Nivel

koko2008 wrote:

200 Pounds Beauty -Vazut ...frumos.
Iubirea se invata e BETON!!! Mi a placut mult.Genul meu. Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!!
V am pupat Cheek Kiss

Aceeasi parere o am si eu Angel

Incearca Secret Garden (are 20 episoade), e bestial, sigur o sa-ti placa DistanceKiss
aurishta
Scris: Saturday, July 13, 2013 1:30 PM
Nivel

koko2008 wrote:

Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!!
V am pupat Cheek Kiss
Iti recomand Arta Seductiei si Naufragiat pe Luna, ambele sunt excelente!
Aproape am terminat Winter Sonata, dar sa vedem si finalultopai si abia dupa aceea comentariileGossip ras
Intre timp am vazut si un film incalcit tare, eu i-as da "Zmeura de Aur"sic Crazy , ii zice "Muoi: legenda unui portret". A vrut sa fie horror, dar a fost de groazaCrazy Crazy
ingerash
Scris: Saturday, July 13, 2013 5:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
200 Pounds Beauty,l-am vazut,e super!!!Ne-a placut! Clap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.