Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| t-mihaela wrote:nu stiu de ce ca coreenele astea nu le pot vedea,nici pe Tv nici pe calc. Mihaela, ai incercat site-ul DramaFever.com? Nu e disponibil pentru Romania, dar tu cred ca ai noroc
Bereea, eu am vazut doar doua filme coreene (cu tipul din poza ) You're my pet si Baby and I, dar mie mi-a placut mai mult de actor
Aurishta, si mie mi-a placut Winter Sonata in primele episoade, dar pe urma m-a dezamagit, nu l-as recomanda |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| vanina wrote:Aurishta, si mie mi-a placut Winter Sonata in primele episoade, dar pe urma m-a dezamagit, nu l-as recomanda De ce? Este trist? |
|

| aurishta wrote: De ce? Este trist?
Cam asa ceva, chiar daca e oarecum cu happy end, s-au intamplat cateva faze inainte care m-au enervat foarte tare, si nu a mai avut nici un efect. In plus, rolurile negative au fost extrem de negative Eram obisnuita din serialele coreene cu roluri negative cat de cat atractive (unele chiar foarte atractive ), cred ca din cauza asta am fost dezamagita.
Chiar sunt curioasa daca iti va placea sau nu :), oricum e usor de urmarit. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| vanina wrote:Bereea, eu am vazut doar doua filme coreene (cu tipul din poza  ) You're my pet si Baby and I, dar mie mi-a placut mai mult de actor
Incerc sa le descar si eu...mor de curiozitate!
Oare site-ul pe care il recomanzi Mihaelei este disponibil pentru Italia? |
|

| vanina wrote:...Eram obisnuita din serialele coreene cu roluri negative cat de cat atractive (unele chiar foarte atractive  ) ...asa, ca Yeum Mun, piratul carismatic din Imparatul Marii, cel care a ruinat cu desavarsire personajul principal, Jang Bogo ( dealtfel interpretat de un actor exceptional )! |
|

| Hei, Vanina, sa nu zici ca frumosul filmului (Winter Sonata ) este personajul diabolic, ca ma opresc chiar acum! Pana acum (am vazut doar 4 episoade) imi place filmul la maxim! Este foarte emotional, ma tine in suspans!(inca ii place si sotului meu ) |
|

| Aurishta, stai linistita, ca frumosul tot frumos ramane Doar din cauza lui m-am uitat pana la final Personajul negativ e Kim Sang-hyeok, face niste faze de ... e mai rau decat toate "scorpiile", si acum cand imi aduc aminte ma apuca nervii Iar actrita principala nu e pe gustul meu, ma rog.. rolul ei :).
Cu Song Il-Gook inca n-am vazut nici un film, in care ti-a placut cel mai mult? Ca sa ma uit si eu
Bereea, eu nu prea urmaresc online, tot timpul downloadez, asa ca nu stiu exact care site-uri sunt bune. Ai incercat linkurile postate de Aurishta? |
|

| vanina wrote:Aurishta, stai linistita, ca frumosul tot frumos ramane  Doar din cauza lui m-am uitat pana la final Bine, m-am linistit deja ma luasera transpiratiile , am prins curaj sa continui . Mie imi plac personajele extrem-negative , imi starnesc spiritul de justitie si abia astept ia tzeapa! Daca zici ca se termina fain.... |
|

| vanina wrote:Cu Song Il-Gook inca n-am vazut nici un film, in care ti-a placut cel mai mult? Ca sa ma uit si eu Song Il Gook este actorul meu preferat , imi pare a fi cel mai complex dintre toti cei pe care i-am vazut vreodata, indiferent de nationalitate! Joaca perfect absolut orice rol si este genul care salveaza prin prestatia sa orice film, oricat de banal!Este actor, cantaret, model, sportiv de top(isi face singur cascadoriile, la fel ca toti ceilalti actori coreeni), grafician cunoscut (in scenele din filme in care deseneaza , o face cu adevarat), este vicepresedintele Confederatiei Coreene de Triatlon (spre exemplu, in 2008 el a fost cel care a purtat flacara olimpica la J.O. din Seoul). Deci tipul este de o valoare reala, cu abilitati personale exceptionale. A jucat in cateva seriale istorice, eu am vazut Printul Jumong(o capodopera); Regatul vanturilor(idem, masterpiece), tot rolul principal, cel al lui Muhyul, nepotul legendarului rege Jumong; Imparatul Marii, personajul antagonist Yeum Mun care a cucerit total publicul si l-a pus in umbra pe protagonist, cu toate ca si acela este un actor de top (cel care i-a interpretat pe Dae Joyoung si Chun Chu). In productii moderne l-am vazut in The Art of Seduction( comedie romantica) ,A Man Called God (un serial de actiune cam hoolywood-ian, care ar fi fost mediocru fara el), Fermentation Family (foarte fain, dupa spusele alor mei ) Este genul de actor pe care nu il uiti niciodata si pe care esti gata sa il revezi oricand! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| aurishta wrote:Song Il Gook este actorul meu preferat  , Daca mi-a placut un actor corean din serialele vazute, da , Song Il Gook mi-a placut Printul Jumong l-am urmarit pt ca incepuse la tv si l-am continuat pe internet, la urmatoarele doua enumerate de tine m0am uitat doar pt el.
Quote:Este genul de actor pe care nu il uiti niciodata si pe care esti gata sa il revezi oricand! Sant foarte de acord cu tine
Edit:impreuna cu sotul, ca tot vb de seriale vizionate cu intreaga familie |
|

| Si in Lobbist joaca Song Il Gook, deasemenea , la superlativ! Coreenii au muuulti actori de exceptie , cred ca as enumera vreo 20 fara sa ma gandesc prea mult, dar cu Song Il Gook este altceva , este "cel dintai din randul intai" , cum obisnuim noi sa zicem. Eu prefer filmele istorice si cele biografice (chestie de gust, si la carti sunt tot asa de cand ma stiu), probabil asta este una dintre cauzele care m-au facut sa apreciez intr-atat de mult aceste productii! De la istorice am "patinat" catre cele moderne, din dorinta de a vedea acesti actori si in alte ipostaze decat cele de epoca! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| aurishta wrote:Mihaela, poti viziona on-line daca nu vrei sa descarci! Eu nu am descarcat niciodata  , dar timpul nu e pierdut  Voi pune link de fiecare data  , sunt destule resurse gratis on-line! De pilda, ieri am vizionat un film usurel, asa, de dupa-amiaza, dar cu o poveste interesanta, surprinzatoare chiar! Filmul se numeste Iubirea se invata  si este despre o fata care iubeste un tip inaccesibil  si face un demers neobisnuit ca sa ii castige atentia! Finalul este chiar imprevizibil , asta mi-a placut in mod deosebit! http://atanase2012.blogspot.ro/2013/06/iubirea-se-invata-film.htmlVanina, nu am vazut (inca) filme cu frumuselul ala pe care ni l-ai aratat! Ii vine si lui randul!
200 Pounds Beauty -Vazut ...frumos. Iubirea se invata e BETON!!! Mi a placut mult.Genul meu. Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!! V am pupat
|
|

| koko2008 wrote:200 Pounds Beauty -Vazut ...frumos. Iubirea se invata e BETON!!! Mi a placut mult.Genul meu. Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!! V am pupat
Aceeasi parere o am si eu
Incearca Secret Garden (are 20 episoade), e bestial, sigur o sa-ti placa |
|

| koko2008 wrote: Daca mai stiti altul de genul comedie, romantic...ma anuntati da? !!! V am pupat Iti recomand Arta Seductiei si Naufragiat pe Luna, ambele sunt excelente! Aproape am terminat Winter Sonata, dar sa vedem si finalul si abia dupa aceea comentariile Intre timp am vazut si un film incalcit tare, eu i-as da "Zmeura de Aur" , ii zice "Muoi: legenda unui portret". A vrut sa fie horror, dar a fost de groaza |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| 200 Pounds Beauty,l-am vazut,e super!!!Ne-a placut! |
|
|