Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Sunday, October 26, 2014 11:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
ingerash
Scris: Wednesday, October 29, 2014 9:28 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
aurishta wrote:
Cu placere! Acesta este intr-atat de bun incat m-am intrebat cine poate fi scenaristul genial care a scris asta?! Si am aflat ca, de fapt, este un cuplu de scenaristi care au si luat un premiu prestigios pentru el in 2011 si, deasemenea, au mai scris si alte scenarii de exceptie, cum ar fi cel de la Dae Jang Geum Bravoo Bravoo

L-am adaugat pe o hartie si pe acesta,il voi viziona stand la caldurica.love1

miriam wrote:

Febletea noastracomputerlove ...Ce copii draguti are !

Daaaa coeur
aurishta
Scris: Wednesday, November 19, 2014 1:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Am vizionat zilele trecute un film de actiune, The Divine Move....mi s-a parut o abordare inedita a temei clasice a filmelor de gen....chiar a fost neasteptat de interesant! Contine scene foarte violente, mai ales la inceput....de aceea sa aveti griga cu copiii daca va hotarati sa-l vizionati!
http://asiafaninfo.net/filme-coreene/the-divine-move-2014-korean-movie/
vanina
Scris: Tuesday, January 20, 2015 5:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
N-am mai scris nimic pe aici... Blushing Am facut o pauza mai lunga de filme coreene, dar mi-am revenit Haha M-am uitat in ultimul timp la cateva seriale in derulare, si bineinteles ca sunt innebunita dupa HEALER. E ceva gen City Hunter chiar cu aceeasi actrita, dar cu alta poveste si in rol principal Ji Chang-Wook love love love din Empress Ki. E mortal filmul asta, numai ca n-am avut rabdare sa se termine si au fost difuzate doar 14 episoade din 20 pana acum alcool banghead .
aurishta
Scris: Tuesday, January 20, 2015 5:31 PM
Nivel

Healer? Daca zici tu ca merita, o sa il incep si eu ras In ultima vreme m-am uitat mai mult la productii japoneze si chinezestiHilar Hilar ..asa...de dragul variatiei!Lol
vanina
Scris: Tuesday, January 20, 2015 9:25 PM
Nivel

Si eu ma uit la un serial japonez, si am vazut si unul din Taiwan care mi-a placut; dar nu sunt la fel de bune ca cele coreene. sic

Pentru Healer pregateste-ti cel putin o noapte alba Lol
aurishta
Scris: Wednesday, January 21, 2015 9:25 AM
Nivel

vanina wrote:

Pentru Healer pregateste-ti cel putin o noapte alba Lol
ras topai topai
Dintre japoneze, am vazut unul istoric ras, Princess Gou (mor dupa astea)...merita nota 10 cu +....o veritabila lectie de istorie brodata pe o poveste frumoasa si dramatica...pot spune ca am ramas cu ceva de valoare dupa vizionarea lui!
vanina
Scris: Tuesday, February 16, 2016 9:15 AM
Nivel

Nu a mai scris nimeni pe aici? ras

Urmaresc acum SIX FLYING DRAGONS si nu stiu cum sa fac sa mai trag de timp pana se termina ca sa nu intru in sevrajalcool . S-au difuzat doar 40 de episoade din 50, iar eu am ajuns la jumatate Hilar .
aurishta
Scris: Tuesday, February 16, 2016 9:47 AM
Nivel

Eu sunt deja in sevraj! Lol Lol De-aia nu voiam eu sa ma uit la un serial nefinalizat...stiam ce o sa patesc!alcool bounce topai majoreta nervi rambo tunete plans plans plans
Este prea frumos, prea bun serialul asta!
vanina
Scris: Tuesday, February 16, 2016 3:05 PM
Nivel

aurishta wrote:
Eu sunt deja in sevraj! Lol Lol De-aia nu voiam eu sa ma uit la un serial nefinalizat...stiam ce o sa patesc!alcool bounce topai majoreta nervi rambo tunete plans plans plans
Este prea frumos, prea bun serialul asta!

Lol firstprize

Sper ca nu moare nici unul dintre cei 6 dragoni, nu?
aurishta
Scris: Tuesday, February 16, 2016 8:13 PM
Nivel

Nuuu, cred ca "dragonii" sunt nemuritori! Sau ar trebui sa fie (caci anticipez ca unul dintre ei e pe moarte Hilar Hilar )
aurishta
Scris: Monday, October 10, 2016 11:40 AM
Nivel

Chiaaar...n-am mai scris demult pe aici.....uff .....mi-a adus aminte Bereea de topicul asta computerlove
Acum ma uit la un serial-maraton, istoric, desigurras ras , Emperor Wang Guhn....are 200 de episoade (de speriat, nu?sic ) si sunt pe la jumatate! Este absolut remarcabil, il recomand iubitorilor genului!
Roxana_mami
Scris: Monday, October 10, 2016 7:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2016
Se uita cineva la Moon Lovers Scarlet Heart varianta coreeana ? Te prinde si nu te mai lasa, de asemenea este posibil sa stiti deja de ele incercati pe viki.com gasiti acolo seriale si majoritatea au si subtitrare in romana, iar pentru engleza merge si kissasian.com , nu ai reclame ca pe viki.
In caz ca nu ati inteles din mesajul extins...sunt si eu o fana a cinematografiei coreene Hilar Hilar
aurishta
Scris: Tuesday, October 11, 2016 2:08 PM
Nivel

Roxana_mami wrote:
...
In caz ca nu ati inteles din mesajul extins...sunt si eu o fana a cinematografiei coreene Hilar Hilar
Cheek Kiss Bravoo
Nu am incercat " Moon Lovers"....poate dupa ce termin maratonul Hilar Hilar
Roxana_mami
Scris: Tuesday, October 11, 2016 2:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/3/2016
aurishta wrote:
Cheek Kiss Bravoo
Nu am incercat " Moon Lovers"....poate dupa ce termin maratonul Hilar Hilar

Eu nu prea m-am impacat cu cinematografia chineza, cea coreeana este mai relaxanta, moon lovers iti sugerez sa astepti pana se difuzeaza tot, eu am facut greseala sa nu astept, si acum regret, ca doar astept de la saptamana la saptamana Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.