Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Febletea noastra ...Ce copii draguti are ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| aurishta wrote:Cu placere! Acesta este intr-atat de bun incat m-am intrebat cine poate fi scenaristul genial care a scris asta?! Si am aflat ca, de fapt, este un cuplu de scenaristi care au si luat un premiu prestigios pentru el in 2011 si, deasemenea, au mai scris si alte scenarii de exceptie, cum ar fi cel de la Dae Jang Geum
L-am adaugat pe o hartie si pe acesta,il voi viziona stand la caldurica.
miriam wrote:Febletea noastra  ...Ce copii draguti are !
Daaaa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vizionat zilele trecute un film de actiune, The Divine Move....mi s-a parut o abordare inedita a temei clasice a filmelor de gen....chiar a fost neasteptat de interesant! Contine scene foarte violente, mai ales la inceput....de aceea sa aveti griga cu copiii daca va hotarati sa-l vizionati! http://asiafaninfo.net/filme-coreene/the-divine-move-2014-korean-movie/ |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| N-am mai scris nimic pe aici... Am facut o pauza mai lunga de filme coreene, dar mi-am revenit M-am uitat in ultimul timp la cateva seriale in derulare, si bineinteles ca sunt innebunita dupa HEALER. E ceva gen City Hunter chiar cu aceeasi actrita, dar cu alta poveste si in rol principal Ji Chang-Wook din Empress Ki. E mortal filmul asta, numai ca n-am avut rabdare sa se termine si au fost difuzate doar 14 episoade din 20 pana acum .
|
|

| Healer? Daca zici tu ca merita, o sa il incep si eu In ultima vreme m-am uitat mai mult la productii japoneze si chinezesti ..asa...de dragul variatiei! |
|

| Si eu ma uit la un serial japonez, si am vazut si unul din Taiwan care mi-a placut; dar nu sunt la fel de bune ca cele coreene.
Pentru Healer pregateste-ti cel putin o noapte alba |
|

| vanina wrote:Pentru Healer pregateste-ti cel putin o noapte alba Dintre japoneze, am vazut unul istoric , Princess Gou (mor dupa astea)...merita nota 10 cu +....o veritabila lectie de istorie brodata pe o poveste frumoasa si dramatica...pot spune ca am ramas cu ceva de valoare dupa vizionarea lui! |
|

| Nu a mai scris nimeni pe aici?
Urmaresc acum SIX FLYING DRAGONS si nu stiu cum sa fac sa mai trag de timp pana se termina ca sa nu intru in sevraj . S-au difuzat doar 40 de episoade din 50, iar eu am ajuns la jumatate . |
|

| Eu sunt deja in sevraj! De-aia nu voiam eu sa ma uit la un serial nefinalizat...stiam ce o sa patesc! Este prea frumos, prea bun serialul asta! |
|

|
Sper ca nu moare nici unul dintre cei 6 dragoni, nu? |
|

| Nuuu, cred ca "dragonii" sunt nemuritori! Sau ar trebui sa fie (caci anticipez ca unul dintre ei e pe moarte ) |
|

| Chiaaar...n-am mai scris demult pe aici..... .....mi-a adus aminte Bereea de topicul asta Acum ma uit la un serial-maraton, istoric, desigur , Emperor Wang Guhn....are 200 de episoade (de speriat, nu? ) si sunt pe la jumatate! Este absolut remarcabil, il recomand iubitorilor genului! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2016 Mesaje: 15
| Se uita cineva la Moon Lovers Scarlet Heart varianta coreeana ? Te prinde si nu te mai lasa, de asemenea este posibil sa stiti deja de ele incercati pe viki.com gasiti acolo seriale si majoritatea au si subtitrare in romana, iar pentru engleza merge si kissasian.com , nu ai reclame ca pe viki. In caz ca nu ati inteles din mesajul extins...sunt si eu o fana a cinematografiei coreene |
|

| Roxana_mami wrote:... In caz ca nu ati inteles din mesajul extins...sunt si eu o fana a cinematografiei coreene Nu am incercat " Moon Lovers"....poate dupa ce termin maratonul |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2016 Mesaje: 15
|
Eu nu prea m-am impacat cu cinematografia chineza, cea coreeana este mai relaxanta, moon lovers iti sugerez sa astepti pana se difuzeaza tot, eu am facut greseala sa nu astept, si acum regret, ca doar astept de la saptamana la saptamana |
|
|