Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| aurishta wrote: O iau pe urma ta
Uite un serial fain,mie imi place Seven of the Sky |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Unde o vizionezi, ca eu n-o gasesc?! |
|
| aurishta wrote:Unde o vizionezi, ca eu n-o gasesc?!
Aici http://www.gooddrama.net/hong-kong-drama/seven-of-the-sky dar acum am vazut,e chinezesc,oricum imi place ,il voi urmarii in continuare |
|
| De-aia nu-l gaseam....puneam la cautare "k-drama" |
|
|
Am inceput sa vizionez The Heirs ,sa vad imi place... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| aurishta wrote: Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun. Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunat
Mie mi-a placut foarte mult... nu-l abandona, mie mi s-a parut foarte interesant din multe puncte de vedere, chiar ma gandeam ca e genul tau de film, aurishta
Edit: Tocmai am revazut cateva faze din King 2 Hearts si inca imi place la nebunie Nu pot sa inteleg ce nu va place voua... |
|
| vanina wrote:Edit: Tocmai am revazut cateva faze din King 2 Hearts si inca imi place la nebunie Nu pot sa inteleg ce nu va place voua... Mi se pare cam prostesc scenariul...Ha Ji Won joaca afectat.....ma enerveaza mascariciul-personaj negativ despre care inca nu inteleg ce hram poarta.....printul este cel mai natural...hmmm...poate n-am intrat destul in subiect....merg pe mana ta si ma mai uit la vreo doua episoade! |
|
| Am inceput un serial istoric nou, Fiica regelui, Soo Baek-Hyang, este foarte frumos...ne place tuturor....mama mea se uita obsesiv ne-a luat-o inainte cu vreo 20 de episoade ...pun si un link: http://asiafaninfo.net/uncategorized/kings-daughter-soo-baek-hyang-2013-korean-drama/ In seara asta am vazut un film pe care il "vanam" de mult...l-am nimerit din intamplare, era prezentat sub un alt nume Passionate Goodbye Protagonistul este Lee Hong Gi (cei care asculta k-pop stiu ca este "miezul" generatiei de acum , un solist vocal de exceptie )....filmul este frumos, sensibil....are multa muzica....merita vazut!
|
|
| Empress Ki mai urmariti? In ultimele episoade adaugate troneaza suspansul. |
|
| Daaaaaaaaaa, abia astept saptamana viitoare, ca sa vad finalul! Mi-au placut la maxim ultimile episoade! Fiica regelui este cam slabut....merge daca esti plictisit, pensionar sau internat in spital |
|
| Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang .....vai ce soc am avut dupa admiratul florilor....insangeratul acela pe podea....imi fac curaj sa continui
Se termina Empress ki????? |
|
| ingerash wrote:Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang .....vai ce soc am avut dupa admiratul florilor....insangeratul acela pe podea....imi fac curaj sa continui Este frumusel serialul, are "ritm"...dar, ma rog, poate ca se potriveste mai bine gusturilor voastre! Mi-a placut faptul ca nu sunt lungi episoadele.....sunt mai usor de vizionat!
ingerash wrote:Se termina Empress ki????? Da, cica saptamana viitoare ar fi ultimele doua episoade, dar nu stiu sigur .....unii spun ca inca mai filmeaza Vom vedea! |
|
| S-a terminat Empress Ki ...foarte frumos serialul....sa vedem pe care il voi alege in continuare |
|
|
Tocmai am vizionat ultimele 2 episoade.A fost un serial super! |
|
| ingerash wrote:Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang .. Te mai uiti la serialul asta?
|
|
|