Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Tuesday, April 1, 2014 3:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
aurishta wrote:
O iau pe urma ta Hilar Lol

Hilar

Uite un serial fain,mie imi place love Seven of the Sky
aurishta
Scris: Tuesday, April 1, 2014 5:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Unde o vizionezi, ca eu n-o gasesc?!
ingerash
Scris: Wednesday, April 2, 2014 3:51 PM
Nivel

aurishta
Scris: Wednesday, April 2, 2014 8:33 PM
Nivel

hohot hohot De-aia nu-l gaseam....puneam la cautare "k-drama" Hilar Hilar
ingerash
Scris: Thursday, April 3, 2014 2:58 PM
Nivel

aurishta wrote:
hohot hohot De-aia nu-l gaseam....puneam la cautare "k-drama" Hilar Hilar

Big Laugh

Am inceput sa vizionez The Heirs ,sa vad imi place...
vanina
Scris: Thursday, April 3, 2014 6:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
aurishta wrote:
Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta Hilar O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun. Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunatCrazy

Lol Mie mi-a placut foarte mult... Haha nu-l abandona, mie mi s-a parut foarte interesant din multe puncte de vedere, chiar ma gandeam ca e genul tau de film, aurishta Buddy1

Edit: Tocmai am revazut cateva faze din King 2 Hearts si inca imi place la nebunie Love sic Nu pot sa inteleg ce nu va place voua... alcool
aurishta
Scris: Thursday, April 3, 2014 9:44 PM
Nivel

vanina wrote:

Edit: Tocmai am revazut cateva faze din King 2 Hearts si inca imi place la nebunie Love sic Nu pot sa inteleg ce nu va place voua... alcool
Mi se pare cam prostesc scenariul...Ha Ji Won joaca afectat.....ma enerveaza mascariciul-personaj negativ despre care inca nu inteleg ce hram poarta.....printul este cel mai natural...hmmm...poate n-am intrat destul in subiect....merg pe mana ta si ma mai uit la vreo doua episoade!dance
aurishta
Scris: Thursday, April 10, 2014 9:04 PM
Nivel

Am inceput un serial istoric nou, Fiica regelui, Soo Baek-Hyang, este foarte frumos...ne place tuturor....mama mea se uita obsesivCrazy ne-a luat-o inainte cu vreo 20 de episoade Hilar Crazy ...pun si un link: http://asiafaninfo.net/uncategorized/kings-daughter-soo-baek-hyang-2013-korean-drama/
In seara asta am vazut un film pe care il "vanam" de mult...l-am nimerit din intamplare, era prezentat sub un alt numesic Passionate Goodbye Protagonistul este Lee Hong Gi (cei care asculta k-pop stiu ca este "miezul" generatiei de acum Bravoo , un solist vocal de exceptie Bravoo )....filmul este frumos, sensibil....are multa muzica....merita vazut!
ingerash
Scris: Friday, April 25, 2014 5:47 PM
Nivel

Empress Ki mai urmariti? In ultimele episoade adaugate troneaza suspansul. Gossip
aurishta
Scris: Friday, April 25, 2014 6:24 PM
Nivel

Daaaaaaaaaa, abia astept saptamana viitoare, ca sa vad finalul! Mi-au placut la maxim ultimile episoade!
Fiica regelui este cam slabut....merge daca esti plictisit, pensionar sau internat in spital Hilar Hilar
ingerash
Scris: Friday, April 25, 2014 8:06 PM
Nivel

Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang .....vai ce soc am avut dupa admiratul florilor....insangeratul acela pe podea....imi fac curaj sa continui Blushing

Se termina Empress ki?????
aurishta
Scris: Friday, April 25, 2014 8:52 PM
Nivel

ingerash wrote:
Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang .....vai ce soc am avut dupa admiratul florilor....insangeratul acela pe podea....imi fac curaj sa continui Blushing
Este frumusel serialul, are "ritm"...dar, ma rog, poate ca se potriveste mai bine gusturilor voastre! Mi-a placut faptul ca nu sunt lungi episoadele.....sunt mai usor de vizionat!

ingerash wrote:
Se termina Empress ki?????
Da, cica saptamana viitoare ar fi ultimele doua episoade, dar nu stiu sigurNuImiPasa .....unii spun ca inca mai filmeazachitara Vom vedea!topai topai
aurishta
Scris: Thursday, May 1, 2014 10:54 PM
Nivel

S-a terminat Empress Ki Cray Cray ...foarte frumos serialul....sa vedem pe care il voi alege in continuare topai topai chitara
ingerash
Scris: Friday, May 2, 2014 1:52 AM
Nivel

aurishta wrote:
S-a terminat Empress Ki Cray Cray ...foarte frumos serialul....sa vedem pe care il voi alege in continuare topai topai chitara

Tocmai am vizionat ultimele 2 episoade.A fost un serial super!
aurishta
Scris: Friday, May 2, 2014 10:44 AM
Nivel

ingerash wrote:
Am inceput sa vizionez King's Daughter Su Baek Hyang ..
Te mai uiti la serialul asta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.