Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Friday, March 7, 2014 12:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
ingerash wrote:

De cand urmaresc seriale coreene,se schimba si stilul din casa,am alte gusturi acum,pana si lenjeria din dormitor e cu flori....noroc ca ii place si sotului sunny
Hilar Si la noi, tot asa...mancam kimchi, folosim chopsticks, ascultam K-music (chiar ma gandesc sa deschid un topic nou pe aceasta tema), toti copiii studiaza coreeana, le fac haine in K-style....chiar si iubita fiului meu celui mare este coreeancacoeur coeur
aurishta
Scris: Saturday, March 8, 2014 10:37 AM
Nivel

Am mai vazut ieri trei episoade din "My love from the stars "...imi place, este foarte deconectantBravoo Bravoo
bulibuli
Scris: Saturday, March 8, 2014 6:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ingerash wrote:

My love from the stars e super,sant la primele episoadehearts

Deci azi urmeaza un nou episod din Empress ki ?Hilar

Unde le urmariti, pe vplay sau ceva de genul? Ma faceti curioasa, desi stiu ca nu am timp..
aurishta
Scris: Saturday, March 8, 2014 6:53 PM
Nivel

Cel cu stelelelove , dar si Empress ki il gasesti in romaneste aici: http://asiafaninfo.net/uncategorized/man-from-the-stars-2013-korean-drama/ ...sunt multe filme si seriale disponibile, trebuie sa consulti lista! (sa nu te induca in eroare imaginile indecente de pe pagina, blogul este foarte serios, dar aia sunt sponsoriialcool )
Siiiicoeur musai sa "barfesc" ceva: Do Min Joon este cel mai rasat extraterestru vazut vreodata!coeur coeur
ingerash
Scris: Monday, March 10, 2014 7:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
aurishta wrote:
Hilar Si la noi, tot asa...mancam kimchi, folosim chopsticks, ascultam K-music (chiar ma gandesc sa deschid un topic nou pe aceasta tema), toti copiii studiaza coreeana, le fac haine in K-style....chiar si iubita fiului meu celui mare este coreeancacoeur coeur

Ce frumos hearts hearts hearts coeur stilul de viata K este foarte decent.....ar fi minunat ca iubita fiului tau sa-i devina sotieDistanceKiss

Do Min Joon.....oh....e unicat...inocent.
aurishta
Scris: Tuesday, March 11, 2014 9:39 AM
Nivel

ingerash wrote:

love coeur coeur
aurishta
Scris: Wednesday, March 12, 2014 10:49 AM
Nivel

ingerash wrote:

Foarte interesant personajul asta...asa rezervat si tinerel, in aparenta, si cu asa un caracter tare si dreptBravoo ..imi place la maxim, intr-atat de mult incatras asta seara nu ma voi uita la Empress Kiras ras (am gasit si pretextsic , cica astept pana mainesic sic , ca sa fie doua episoadealcool alcool )
ingerash wrote:

Ce frumos hearts hearts hearts coeur stilul de viata K este foarte decent.....ar fi minunat ca iubita fiului tau sa-i devina sotieDistanceKiss
Si noua ne place foarte mult de fata, este feminina, cuminte, are deja o viziune buna despre familie...mai presus de orice, ei se iubesc foarte multcoeur coeur , sper ca relatia lor sa fie durabila....sa vedem ce va fitopai
aurishta
Scris: Friday, March 14, 2014 8:39 AM
Nivel

Am gasit azi-dimineata OST-ul principal de la My Love from the Stars tradus in romanacoeur ...m-am gandit ca v-ar placea sa il ascultati astfeliloveyou
aurishta
Scris: Tuesday, March 18, 2014 8:32 AM
Nivel

Am terminat ieri de vizionat serialul asta (My Love from the Stars)...prea frumoscoeur coeur , mi-a placut multBravoo Bravoo , de la "Secret Garden" incoace este cel mai placut serial romantic, este si amuzant, iar finalul...Bravoo m-a surprins total Bravoo Bravoo Parerea mea este ca merita vazut!
ingerash
Scris: Saturday, March 22, 2014 12:03 AM
Nivel

aurishta wrote:
Si noua ne place foarte mult de fata, este feminina, cuminte, are deja o viziune buna despre familie...mai presus de orice, ei se iubesc foarte multcoeur coeur , sper ca relatia lor sa fie durabila....sa vedem ce va fitopai

Doamne ajuta hearts coeur

Am cam ramas in urma cu filmele.Tare mie dor de un episod din Empress Ki si My Love from the Stars.Superb film,superbi actorii.
aurishta
Scris: Monday, March 31, 2014 1:30 PM
Nivel

Am vazut ieri un film interesant, mai aparte....Late Autumn. Povestea se desfasoara mai mult in implicit....este cam static, dar are niste intelesuri mai profunde! Daca va plac filmele cu conotatiipsihologice, acesta poate fi pe gustul vostru! Este incadrat in genul drama-romantic, dar este mai mult drama...zic eu. Noi l-am vizionat aici: http://asiafaninfo.net/filme-coreene/late-autumn-2010-korean-movie/ si ne-a placut!
Am mai inceput sa vad Bad Love, dar il abandonez..este din gama Winter Sonata, Missing You si nu imi plac dramele exagerate, cu iubiri imposibile carora li se pune impotriva intregul univers!
ingerash
Scris: Monday, March 31, 2014 11:22 PM
Nivel

Urmaresc Wonderful Days ,e interesant.majoreta

aurishta,mi-ai starnit curiozitatea hearts
aurishta
Scris: Tuesday, April 1, 2014 10:07 AM
Nivel

ingerash wrote:
Urmaresc Wonderful Days ,e interesant.majoreta
Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta Hilar O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun. Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunatCrazy
ingerash
Scris: Tuesday, April 1, 2014 1:46 PM
Nivel

aurishta wrote:
Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta Hilar O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun.

Este interesant....de familie.

aurishta wrote:
Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunatCrazy

Oh dupa doua episoade l-am abandonat NuImiPasa
aurishta
Scris: Tuesday, April 1, 2014 1:53 PM
Nivel

ingerash wrote:

Oh dupa doua episoade l-am abandonat NuImiPasa
O iau pe urma ta Hilar Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.