Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| ingerash wrote:De cand urmaresc seriale coreene,se schimba si stilul din casa,am alte gusturi acum,pana si lenjeria din dormitor e cu flori....noroc ca ii place si sotului Si la noi, tot asa...mancam kimchi, folosim chopsticks, ascultam K-music (chiar ma gandesc sa deschid un topic nou pe aceasta tema), toti copiii studiaza coreeana, le fac haine in K-style....chiar si iubita fiului meu celui mare este coreeanca |
|
| Am mai vazut ieri trei episoade din "My love from the stars "...imi place, este foarte deconectant |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ingerash wrote:My love from the stars e super,sant la primele episoade Deci azi urmeaza un nou episod din Empress ki ?
Unde le urmariti, pe vplay sau ceva de genul? Ma faceti curioasa, desi stiu ca nu am timp.. |
|
| Cel cu stelele , dar si Empress ki il gasesti in romaneste aici: http://asiafaninfo.net/uncategorized/man-from-the-stars-2013-korean-drama/ ...sunt multe filme si seriale disponibile, trebuie sa consulti lista! (sa nu te induca in eroare imaginile indecente de pe pagina, blogul este foarte serios, dar aia sunt sponsorii ) Siiii musai sa "barfesc" ceva: Do Min Joon este cel mai rasat extraterestru vazut vreodata! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Ce frumos stilul de viata K este foarte decent.....ar fi minunat ca iubita fiului tau sa-i devina sotie
Do Min Joon.....oh....e unicat...inocent.
|
|
| ingerash wrote:
Do Min Joon.....oh....e unicat...inocent.
|
|
| ingerash wrote: Do Min Joon.....oh....e unicat...inocent.
Foarte interesant personajul asta...asa rezervat si tinerel, in aparenta, si cu asa un caracter tare si drept ..imi place la maxim, intr-atat de mult incat asta seara nu ma voi uita la Empress Ki (am gasit si pretext , cica astept pana maine , ca sa fie doua episoade ) Si noua ne place foarte mult de fata, este feminina, cuminte, are deja o viziune buna despre familie...mai presus de orice, ei se iubesc foarte mult , sper ca relatia lor sa fie durabila....sa vedem ce va fi |
|
| Am gasit azi-dimineata OST-ul principal de la My Love from the Stars tradus in romana ...m-am gandit ca v-ar placea sa il ascultati astfel |
|
| Am terminat ieri de vizionat serialul asta (My Love from the Stars)...prea frumos , mi-a placut mult , de la "Secret Garden" incoace este cel mai placut serial romantic, este si amuzant, iar finalul... m-a surprins total Parerea mea este ca merita vazut! |
|
| aurishta wrote:Si noua ne place foarte mult de fata, este feminina, cuminte, are deja o viziune buna despre familie...mai presus de orice, ei se iubesc foarte mult , sper ca relatia lor sa fie durabila....sa vedem ce va fi
Doamne ajuta
Am cam ramas in urma cu filmele.Tare mie dor de un episod din Empress Ki si My Love from the Stars.Superb film,superbi actorii. |
|
| Am vazut ieri un film interesant, mai aparte....Late Autumn. Povestea se desfasoara mai mult in implicit....este cam static, dar are niste intelesuri mai profunde! Daca va plac filmele cu conotatiipsihologice, acesta poate fi pe gustul vostru! Este incadrat in genul drama-romantic, dar este mai mult drama...zic eu. Noi l-am vizionat aici: http://asiafaninfo.net/filme-coreene/late-autumn-2010-korean-movie/ si ne-a placut! Am mai inceput sa vad Bad Love, dar il abandonez..este din gama Winter Sonata, Missing You si nu imi plac dramele exagerate, cu iubiri imposibile carora li se pune impotriva intregul univers! |
|
| Urmaresc Wonderful Days ,e interesant.
aurishta,mi-ai starnit curiozitatea |
|
| ingerash wrote:Urmaresc Wonderful Days ,e interesant. Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun. Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunat |
|
| aurishta wrote: Pare interesant....vad ca are 50 de episoade....trebuie sa aiba despre ce sa vorbeasca pentru asta O sa imi "bag nasul" si eu in el, mai cu seama ca acum caut un serial bun.
Este interesant....de familie.
aurishta wrote: Am vazut cateva episoade din King 2 Hearts....are o distributie buna, dar imi pare a fi cam....copilaresc....in ciuda recomandarilor. Poate ca sunt pustoaice cele care au scris despre el ca este minunat
Oh dupa doua episoade l-am abandonat |
|
| ingerash wrote:Oh dupa doua episoade l-am abandonat O iau pe urma ta |
|
|