Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Abia astept azi episodul nou din Empress Ki ...si am mai vazut, intre timp, The Commitment aici: http://asiafaninfo.net/glisor/commitment-2013-korean-movie/ , un film fain, de actiune...are finalul cam trist, dar merita vazut! |
|
| Am vazut un mic documentar despre "valul coreean" , mi s-a parut interesant ,asa ca va pun si voua un link: [youtube] https://www.youtube.com/watch?v=ZYTHiNuaFac&feature=youtu.be [/youtube] Si , ca sa fiu in ton cu link-ul , am vazut ieri un film frumos, fantasy/thriller/romance, cu ceva accente horror....mi-a placut, a avut o idee interesanta, suspans....a avut chiar si un final frumos.....merita vazut, zic eu : Un vis de acum 400 de ani http://asiafaninfo.net/uncategorized/400-year-old-dream-2011-korean-movie/ |
|
| Am uitat sa mai spun cat de mult imi place Empress Ki....are un suspans total iar protagonistii se intrec pe ei insisi.... Vreau sa incep , in paralel, You Who Came From the Stars, l-au terminat de difuzat si a re referinte foarte bune.....sunt curioasa de mor si mi-e dor de un serial romantic |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Empress Ki,e the best! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Nici nu mai stiu la ce episod am ramas din Empress ki Am terminat My love from the stars, a fost romantic si interesant , merita vazut. Si imi place tare mult Inspiring generation, dar nu inteleg de ce au "omorat" cateva personaje foarte bune
Aurishta, cand am timp ma uit si la documentarul ala, iti multumesc ca vii tot timpul cu noutati aici
P.S.: In seara asta ma uit macar la un episod din Empress ki, nu se mai poate fara Sper sa-mi amintesc la care episod |
|
| Daaaaaaaa, mor pana maine..mai mult ca sigur Vanina, cred ca e vorba de acelasi film, cel cu stelele?! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Da, da, acelasi! Are mai multe denumiri in engleza |
|
| Il incep si eu in seara asta abia astept! |
|
| My love from the stars e super,sant la primele episoade
Deci azi urmeaza un nou episod din Empress ki ? |
|
| ingerash wrote:Deci azi urmeaza un nou episod din Empress ki ? Daaaaaa, speeeeeeeeeer! N-am inceput inca serialul cu tipul din stele , dar urmeaza cat de curand ! |
|
| Aseara am vazut noul episod din Empress ki ,deci....mai vine un bebe si se lupta cu "demonii".....a aparut si ep.35....deci imi aloc o ora de vizionat. |
|
| Deci ai fost pe faza ...abia astept si eu episodul de astazi
****************************** L.E. Suspansul este total pana saptamana viitoare ....musai sa vad care e treaba cu "frumosul din stele" pana atunci.....ma necajeste la maxim ca trebuie sa astept episod ...asa, ca milogul |
|
|
Il poti viziona cu traducerea in engleza
Aseara am vazut primul episod din "Un vis de acum 400 de ani" si tare ma speriat mumia aceea |
|
| ingerash wrote:Il poti viziona cu traducerea in engleza De Ki ziceam....m-am exprimat ambiguu Am vazut ieri primul episod cu pustiul stelar , mi-a placut, continui diseara
ingerash wrote:Aseara am vazut primul episod din "Un vis de acum 400 de ani" si tare m-a speriat mumia aceea Merita sa il vezi pana la sfarsit, este frumos si are un sfarsit bun....Nici mie nu mi-au prea placut secventele horror....bine ca nu sunt multe |
|
| Aaaaaa acum am inteles,e superb si acela
Aseara m-am uitat pana la final.....sa terminat frumos
De cand urmaresc seriale coreene,se schimba si stilul din casa,am alte gusturi acum,pana si lenjeria din dormitor e cu flori....noroc ca ii place si sotului |
|
|