Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| OK, merci ....asa auzisem si eu despre Heirs...ca este un film pentru adolescenti cu harfe de romantism....
|
|
| Ma cam dezamageste Empress Ki Daca nu isi "revine" in doua-trei episoade...il abandonez |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Cu ce te dezamageste? Eu am ramas la episodul 10 si voi continua cand voi avea timp, dar sunt curioasa in ce fel te-a dezamagit? Cum mai e personajul meu preferat? |
|
| Togon este din ce in ce mai dragut , dar actiunea a luat o intorsatura EXAGERAT de dramatica, cu situatii imposibile....mai e un pic si o da in Petre Ispirescu ...Sungnyang ii face concurenta lui Chuck Norris ...mai am ceva rabdare, avand in vedere muntele de distinctii primite.....dar nu mult!
L.E. Hai ca m-am calmat! Ep.24 a salvat situatia! |
|
| Ep 25 si 26 sunt , asta este serialul meu preferat ....renunt sa renunt Si, ca sa mai "pigmentez" putin subiectul , ieri copiii mei au participat la un eveniment organizat de clubul pe care il frecventeaza, unde s-a prezentat o sarbatoare coreeana, Seollal, adica Anul nou lunar. Acolo au imbracat costume traditionale si au facut plecaciunile necesare la aceasta ocazie! Va pun si cateva poze... aurishta attached the following image(s):
|
|
| Aurishta, ai niste copii Cand ii vedem si intr-un film?
Inca nu am reluat Empress Ki, dar am urmarit Lie to me si mi-a placut mult. Am inceput si Inspiring Generations (cu tipul ala blond din Boys over flowers ) si My love from the Stars (cu un extraterestru ), imi plac la nebunie ambele numai ca ...astept cu disperare urmatoarele episoade |
|
| Pe asta :My love from the Stars vreau si eu sa il vad, dar astept sa mai ramana de publicat doua episoade asa, ca sa nu sufar ca altii ....mi-ajunge cat ma necajeste cu asteptatul Empress Ki. Aaaaaaaa, si sa iti spun ceva la ureche ....Togon incepe sa se maturizeze ...este tare dragut ....Wang Yu deja este in planul secundar iar Sungnyang este de nota 10 Iar in pauze ne delectam cu Gwanggaetto.... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi place din ce in ce mai mult Empress Ki!
|
|
| Si mie , mi-a fost ciuda aseara ca nu au fost prezenti la apel cu subtitrarea .... Imi scot parleala in seara asta |
|
| Aurishta, nu ma las nici de Empress Ki, problema e ca in ultimul urmaream pe tableta (pe Viki) si nu gasesc serialul asta. Sa stii ca Inspiring Generations e foarte foarte bun, are multa actiune si e de pe la inceputul lui 1900, sigur trebuie sa-l vezi si pe asta |
|
| Vanina, vreau sa vad Inspiring Generations, dar, ca si pe alte seriale in curs de difuzare, il astept sa "mai prinda coaja" ....mi-e urat sa astept episoade.... Empress Ki il poti gasi si aici: http://asiafaninfo.net/uncategorized/empress-ki-korean-drama/ subtitrat in romana, iar in engleza sunt multe site-uri care il gazduiesc. |
|
| Am mai spus ca urmaresc, paralel cu Empress Ki, un serial istoric pe care l-am mai vazut, dar care merita reluat, Gwanggaetto cel Mare. Ma gandesc cat de mult trebuie sa fi admirat scenaristul acest personaj ilustru, astfel incat sa ii construiasca astfel de imagine eroica, morala, devotata tarii sale, asa cum nu am mai vazut pe cineva sa o faca! Chiar vorbeam dimineata cu sotul meu despre felul exceptional in care acesti oameni au valorificat istoria lor nationala si s-au prezentat cu ea in productii cinematografice care aduna atata admiratie, care provoaca spectatorul strain sa "scobeasca" mai adanc in acest domeniu aproape necunoscut noua, europenilor! M-am gandit de multe ori daca mi-a placut mai mult Jumong sau acesta.....greu de spus....ambele seriale au fost de cel mai inalt rang! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In sfarsit un repaos.....cu vizionarea unui episod din Empress Ki
Vreau sa vad cum este Gwanggaetto cel Mare,mi-ai starnit curioitatea,imi plac serialele istorice. |
|
| ingerash wrote:Vreau sa vad cum este Gwanggaetto cel Mare,mi-ai starnit curiozitatea,imi plac serialele istorice. Cred ca o sa iti placa....este unul dintre putinele seriale care te iau "tare" din primul episod! Zero mascarici, zero sirop, suta la suta epic! Iar Damdeok , eroul titular, dupa indelungi dezbateri in consiliul de familie , a fost decretat "frumusetea masculina intruchipata" Nu mai spun de faptul ca este imposibil sa iti imaginezi ca adevaratul Damdeok a fost altfel! La fel ca la Jumong! |
|
| Tocmai am vazut acum "O amintire stearsa" aici: http://asiafaninfo.net/uncategorized/a-faded-memory-2013-korean-movie/ , un film frumos, mai "usurel", de dragoste...zic eu ca merita efortul! |
|
|