Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Saturday, July 6, 2013 12:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu sunt o mare admiratoare sic a valului coreean. De ce ? Pentru ca am gasit o adevarata comoara vizionand filmele si serialele lor. Am mai vorbit si pe la alte sectiuni despre astaras In majoritate sunt productii care pot fi vizionate fara grija cu intreaga familie, de la cei mai mici, la cei mariras
In aceasta seara ne-am uitat cu totii la un film, 200 Pounds Beauty pe care il recomand fara rezerve. Este amuzant, deconectant, romantic, cu un subiect serios...excelent! http://blogul-lui-aniola.blogspot.ro/2012/05/200-pounds-beauty.html
koko2008
Scris: Saturday, July 6, 2013 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Si eu cu tine !!! dance
aurishta
Scris: Saturday, July 6, 2013 3:38 PM
Nivel

Koko computerlove computerlove
Aseara nu am apucat sa scriu cine stie ceras , era prea tarziubye , dar va povestesc astazi cate ceva despre filmul 200 Pounds Beauty!
Este povestea unei tinere cantarete care, obeza fiindcry , nu putea sa iasa la scenanono , asa ca era doar "vocea" alteia, cu o imagine mai mult decat potrivita pentru spectacol. Datorita acestei bariere de netrecut, cea a fizicului, este victima multor glume de prost gustHaha si nici nu se poate apropia intr-o relatie romantica de tanarulcoeur si frumosulcoeur coeur coeur producator care o angajase. In cele din urma, hotaraste ca trebuie, cu orice pret, sa devina frumoasa, iar de aici incepe povestea transformarii ei si impactul acestei schimbari radicale cu cei din jurul ei, pe drumul construirii unei cariere proprii.
Este o poveste foarte frumoasa, cu multe scene amuzante,cu muzica frumoasa, cu love-story, sensibilitate, dramatism...toate imbinate exceptional.
Chiar va provoc sa il vizionati, este foarte potrivit de vazut impreuna cu familia si, cu siguranta, o sa il apreciati!
aurishta
Scris: Saturday, July 6, 2013 5:17 PM
Nivel

Am vazut ca s-a inchis site-ul Drama CrazyCray si nu stiu unde sa mai gasesc episoade "ultimul racnet"ras din Visul marelui rege . Are cineva vreo informatie?bounce bounce
vanina
Scris: Saturday, July 6, 2013 6:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Intru si eu in club firstprize

Aurishta, si in Dream High era o poveste asemanatoare, numai ca era un rol secundar. Ma voi uita si eu.
Imi pare rau ca s-a inchis drama crazy, dar mai sunt alte site-uri. Am cautat acum The Great King's Dream si am vazut ca este si episodul 70 online, dar nu este inca subtitrat (cred ca de la 62-70 nu sunt subtitrate).
Eu prefer sa downloadez filmele, pentru ca altfel imi distrage atentia calitatea imaginii Hilar
aurishta
Scris: Saturday, July 6, 2013 8:29 PM
Nivel

Pune si tu un link ca sa stim de unde downloadezi!Crazy
vanina
Scris: Saturday, July 6, 2013 9:39 PM
Nivel

Se gasesc cam pe toate site-urile torrent, dar cel mai sigur e de pe asiatorrents.me, numai ca trebuie sa te inregistrezi pe site.

Fetelor, ati vazut seriale/filme cu Jang Geun Suk? In topul actorilor mei preferati, Jang Geun Suk si Lee Min Ho ocupa primul loc coeur

Jang Geun Suk (in Love Rain coeur )
t-mihaela
Scris: Saturday, July 6, 2013 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
M-ati facut curioasa ...e f greu sa gasesti filme de familie fara sa stam cu frica ca copii vad ce nu trebuie ..Dar cum vedeti voi filme asa gratis?Eu am smart tv e conectat la internet prin wi fi dar nu am memorie foarte mare ,tre sa descarc mai intai sau cum .
aurishta
Scris: Sunday, July 7, 2013 10:23 AM
Nivel

Mihaela, poti viziona on-line daca nu vrei sa descarci! Eu nu am descarcat niciodataras , dar timpul nu e pierdutsic Voi pune link de fiecare dataras , sunt destule resurse gratis on-line!
De pilda, ieri am vizionat un film usurel, asa, de dupa-amiaza, dar cu o poveste interesanta, surprinzatoare chiar! Filmul se numeste Iubirea se invatacoeur coeur si este despre o fata care iubeste un tip inaccesibilhearts si face un demers neobisnuit ca sa ii castige atentia! Finalul este chiar imprevizibil , asta mi-a placut in mod deosebit! http://atanase2012.blogspot.ro/2013/06/iubirea-se-invata-film.html
Vanina, nu am vazut (inca) filme cu frumuselul ala pe care ni l-ai aratat! Ii vine si lui randul!
vanina
Scris: Sunday, July 7, 2013 7:00 PM
Nivel

Mihaela, incearca mai intai online si vezi cum merge. Stiam ca prin Canada viteza internetului nu e chiar buna (comparativ cu Romania), sper sa nu ai parte de prea mult "buffering".

t-mihaela
Scris: Monday, July 8, 2013 2:04 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Viteza e mica ( 3 Mgb/s)dar e suficienta ca noi numai online vedem filme si DVD-uri uneori dar nu stiu de ce ca coreenele astea nu le pot vedea,nici pe Tv nici pe calc.scratch
Apropo de viteza, poti lua cat vrei , sunt abonamente si cu 10Mgb/s si cu 250 depinde fiecare cat are nevoie .
O s amai incerc sa vad de ce nu merge.
aurishta
Scris: Monday, July 8, 2013 6:36 AM
Nivel

Am inceput sa vizionez Winter Sonata, prea spune toata lumea ca este bun! Primul episod a fost ok, chiar si sotului meu i-a placut!
bereea
Scris: Monday, July 8, 2013 9:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Dat fiind ca m-ati facut curioasa, imi recomandati un film artistic coreean, va rog?La seriale n-am timp sa ma uit.
aurishta
Scris: Monday, July 8, 2013 10:10 AM
Nivel

Daca vrei de dragoste (sunt mari maestri la genul asta), iti recomand Always only you, Innocent Steps, , Love Me Not. In categoria thriller-actiune,Clientul, A Bittersweet Life, Taifun ,Poongsan ,Helpless ,Am vazut diavolul(asta este foarte dur), A Man from Nowhere. La comedie romantica, iti recomand The Art of Seduction, Naufragiat pe luna ...drame: 200 Pounds Beauty, More than blue, For Horowitz(acesta este cu pianisti), Marathon(povestea adevarata a unui copil autist)...cam astea ar fi cele mai bune vizionate de mineCheek Kiss
Si nu trebuie sa te sperii de seriale, in general sunt serii de 20 de episoade, si, fiind mai lungi, au timp sa "lucreze" povestea mult mai bine decat o pot face intr-un film de 1-2 ore.
bereea
Scris: Monday, July 8, 2013 10:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc multcomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.