Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu sunt o mare admiratoare a valului coreean. De ce ? Pentru ca am gasit o adevarata comoara vizionand filmele si serialele lor. Am mai vorbit si pe la alte sectiuni despre asta In majoritate sunt productii care pot fi vizionate fara grija cu intreaga familie, de la cei mai mici, la cei mari In aceasta seara ne-am uitat cu totii la un film, 200 Pounds Beauty pe care il recomand fara rezerve. Este amuzant, deconectant, romantic, cu un subiect serios...excelent! http://blogul-lui-aniola.blogspot.ro/2012/05/200-pounds-beauty.html |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si eu cu tine !!! |
|
| Koko Aseara nu am apucat sa scriu cine stie ce , era prea tarziu , dar va povestesc astazi cate ceva despre filmul 200 Pounds Beauty! Este povestea unei tinere cantarete care, obeza fiind , nu putea sa iasa la scena , asa ca era doar "vocea" alteia, cu o imagine mai mult decat potrivita pentru spectacol. Datorita acestei bariere de netrecut, cea a fizicului, este victima multor glume de prost gust si nici nu se poate apropia intr-o relatie romantica de tanarul si frumosul producator care o angajase. In cele din urma, hotaraste ca trebuie, cu orice pret, sa devina frumoasa, iar de aici incepe povestea transformarii ei si impactul acestei schimbari radicale cu cei din jurul ei, pe drumul construirii unei cariere proprii. Este o poveste foarte frumoasa, cu multe scene amuzante,cu muzica frumoasa, cu love-story, sensibilitate, dramatism...toate imbinate exceptional. Chiar va provoc sa il vizionati, este foarte potrivit de vazut impreuna cu familia si, cu siguranta, o sa il apreciati! |
|
| Am vazut ca s-a inchis site-ul Drama Crazy si nu stiu unde sa mai gasesc episoade "ultimul racnet" din Visul marelui rege . Are cineva vreo informatie? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Intru si eu in club
Aurishta, si in Dream High era o poveste asemanatoare, numai ca era un rol secundar. Ma voi uita si eu. Imi pare rau ca s-a inchis drama crazy, dar mai sunt alte site-uri. Am cautat acum The Great King's Dream si am vazut ca este si episodul 70 online, dar nu este inca subtitrat (cred ca de la 62-70 nu sunt subtitrate). Eu prefer sa downloadez filmele, pentru ca altfel imi distrage atentia calitatea imaginii |
|
| Pune si tu un link ca sa stim de unde downloadezi! |
|
| Se gasesc cam pe toate site-urile torrent, dar cel mai sigur e de pe asiatorrents.me, numai ca trebuie sa te inregistrezi pe site.
Fetelor, ati vazut seriale/filme cu Jang Geun Suk? In topul actorilor mei preferati, Jang Geun Suk si Lee Min Ho ocupa primul loc
Jang Geun Suk (in Love Rain ) |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| M-ati facut curioasa ...e f greu sa gasesti filme de familie fara sa stam cu frica ca copii vad ce nu trebuie ..Dar cum vedeti voi filme asa gratis?Eu am smart tv e conectat la internet prin wi fi dar nu am memorie foarte mare ,tre sa descarc mai intai sau cum . |
|
| Mihaela, poti viziona on-line daca nu vrei sa descarci! Eu nu am descarcat niciodata , dar timpul nu e pierdut Voi pune link de fiecare data , sunt destule resurse gratis on-line! De pilda, ieri am vizionat un film usurel, asa, de dupa-amiaza, dar cu o poveste interesanta, surprinzatoare chiar! Filmul se numeste Iubirea se invata si este despre o fata care iubeste un tip inaccesibil si face un demers neobisnuit ca sa ii castige atentia! Finalul este chiar imprevizibil , asta mi-a placut in mod deosebit! http://atanase2012.blogspot.ro/2013/06/iubirea-se-invata-film.html Vanina, nu am vazut (inca) filme cu frumuselul ala pe care ni l-ai aratat! Ii vine si lui randul!
|
|
| Mihaela, incearca mai intai online si vezi cum merge. Stiam ca prin Canada viteza internetului nu e chiar buna (comparativ cu Romania), sper sa nu ai parte de prea mult "buffering".
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Viteza e mica ( 3 Mgb/s)dar e suficienta ca noi numai online vedem filme si DVD-uri uneori dar nu stiu de ce ca coreenele astea nu le pot vedea,nici pe Tv nici pe calc. Apropo de viteza, poti lua cat vrei , sunt abonamente si cu 10Mgb/s si cu 250 depinde fiecare cat are nevoie . O s amai incerc sa vad de ce nu merge. |
|
| Am inceput sa vizionez Winter Sonata, prea spune toata lumea ca este bun! Primul episod a fost ok, chiar si sotului meu i-a placut! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Dat fiind ca m-ati facut curioasa, imi recomandati un film artistic coreean, va rog?La seriale n-am timp sa ma uit. |
|
| Daca vrei de dragoste (sunt mari maestri la genul asta), iti recomand Always only you, Innocent Steps, , Love Me Not. In categoria thriller-actiune,Clientul, A Bittersweet Life, Taifun ,Poongsan ,Helpless ,Am vazut diavolul(asta este foarte dur), A Man from Nowhere. La comedie romantica, iti recomand The Art of Seduction, Naufragiat pe luna ...drame: 200 Pounds Beauty, More than blue, For Horowitz(acesta este cu pianisti), Marathon(povestea adevarata a unui copil autist)...cam astea ar fi cele mai bune vizionate de mine Si nu trebuie sa te sperii de seriale, in general sunt serii de 20 de episoade, si, fiind mai lungi, au timp sa "lucreze" povestea mult mai bine decat o pot face intr-un film de 1-2 ore. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc mult |
|
|