Sa redescoperim frumosul....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, September 17, 2011 9:01 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
flori1972 wrote:
marivic,vezi ca dumnezeu exista ,intervine la fix nu ne lasa mai mult decat putem duce ,dar ne face si s-a realizam cat sunt de importante unele lucruri care altadata nici nu le luam in seama ,asa cum precizai si tu lucruri mici de care uitam s-a ne bucuram .

ma bucur enorm pt tine si asta ne moiveaza pt viitor ca toate au o rezolvare pupici pupici

eu sunt omul care se bucura de tot asa ca sigur voi avea ce scrie aici (dar pana acum nu am vazut acest topic )sic

MARIANA,eram constienta si stiu ca niciodata nu m-a lasat Dumnezeu,sau daca m-a lasat inseamna ca trebuie sa inteleg ceva,mi-a daty o lectie.Dar,cum va spuneam din cauza atator griji,cerul meu se innorase ingrozitor,era o bezna totala;dupa cateva intamplari,ca sa zic asa sau evenimente,norii au inceput sa se risipeasca,ca acum sa fie iar senin si frumos.Nu mai aveam putere sa rad,nu mai aveam putere sa reactionez la glume,imi speriasem prietenii apropiati cu starea mea,...Acum,ma vad alt om,si ei se bucura alaturi de mine.Altadata,credeam ca un compliment are un substrat lingusitor,acum vad ca acel compliment este facut din suflet,si asta ma bucura si imi da putere sa trec peste toate.
Iti multumesc pt.ca esti cu gandul la mine,...Sper sa scriem cat mai multe aici,....pupici computerlove
ILIOARA,multumesc,....asa este,....sau cel putin pt.mine astea sunt bune si foarte bune.computerlove computerlove
petronela_gav
Scris: Sunday, September 18, 2011 2:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
marivic ma bucur pt tine si pentru copiii tai.

am primit si eu o veste buna, Anastasia merge la cresa. dupa nenumarate vizite, in care am primit doar refuzuri ( nu sunt locuri, sunt multi copii, nu am primit aprobare de la primarie pentru o alta grupa, nu incepeti serviciul in viitorul apropiat), cand mi-a spus ca putem veni, am crezut ca visez, sau ca vorbeste cu altcineva. dupa ce am primit vestea am sunat pe toata lumea dance
flori1972
Scris: Sunday, September 18, 2011 2:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
marivic,m-ai botezat draga mea ,te inbratisez si numai bine i-ti doresc .pupici pupici

petronela, ma bucur pt.voi pupici

eu am o stare de fericire ca azi am avut parte de soaresunny sunny chiar daca e frig dar macar nu e inorat dance dance
marivic
Scris: Sunday, September 18, 2011 2:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Imi cer mii de scuze flori,.....multumesc din suflet,....vezi,sunt cu capul in nori,...plutesc.ras Ma bucur ca s-a indreptat timpul la tinecomputerlove pupici
flori1972
Scris: Sunday, October 2, 2011 6:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
cu am dus dorul soarelui si caldurii,parca i se facuse domnului mila de noi si ne-a dat cateva zile frumoase,soare ,cald,am dormit cu geamul deschis asa cum ami place mie yes yes
apoi la cei 39 de ani ma simpt iubita ,respectata,de sotul si fetele mele minunate si ma fac s-a ma sipt tanara (uneori nu stii care e mama dintre noi asa minte am sic sic )si am pe langa mine prieteni adevarati pe care-i simpt aproape cand am probleme(ai stiu ca se roaga pt mine)si care sunt si la bucurii s-a ma faca s-a simpt bucuria si mai intens .
multumesc lui dumnezeu ca m-a invatat s-a ma bucur de lucrurile mici asa am tot des ocazia s-a fiu bucuroasa yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.