Sa redescoperim frumosul....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, September 19, 2010 8:37 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu daca mi se pare mie sau chiar asa este, dar in ultima vreme stirile abunda de lucruri rele, nenorociri, violuri, omoruri, furturi si cate si mai cate.

Procentul de stiri pozitive este parca din ce in ce mai mic.

Ce sa insemne asta ? Chiar nu mai exista bine, nu mai exista frumos?

Va provoc sa incercati sa gasiti in fiecare zi o stire buna, sau ceva frumos care v-a atras atentia in ziua respectiva.

Haideti sa vedem ca exista si bine, si frumos, si ca lucrurile poate sunt si asa cum vrem noi sa le vedem / sa le facem.
computerlove

Roxanel
Scris: Sunday, September 19, 2010 8:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Sunt de acord cu Adriana. Eu una mai nou citesc stiri de bine, ca de alea rele m-am saturat pana peste cap.computerlove
shirel
Scris: Sunday, September 19, 2010 9:22 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana,imi place topicul voi avea ce adauga in el si eu sunt adepta stiriilor pozitive !Roxanel super site-ul! thumleft thumleft
zaza_
Scris: Sunday, September 19, 2010 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
E mai usor de manipulat un popor care se simte in negiguranta si caruia ii e frica, care este frustrat si nu are ganduri pozitive. Eu nu ma mai uit la TV decat la discovery sau la vre-un film, sau la Codul lui Oreste(Care are niste emisiuni interesante).

Macar azi, nu te mania, nu te ingrijora. Arata-ti recunostinta fata de binecuvantarile primite. Pretuieste-te. Fii bun cu toate fiintele.
t-mihaela
Scris: Sunday, September 19, 2010 5:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
NIci eu nu ma uit la Tv ,imi apar stirile yahoo si aleg de acolo ce citesc si ce nu dar f rar citesc ceva de obicei trec direct la verificat email si apoi la forum sic Mai nou ma amuza stirile de genul cum sunt imbracate vedetele si ce au mai facut ele de parca cui ii pasa fool Stirile cu omorat, furat, dat in cap nu au acces in creierul meu ,e "restrected area " pentru ele hohot Viata e frumoasa daca stii sa alegi ...asta o invat si eu pe Diana mea sa aleaga frumosul din viata .angel
fdianamaria
Scris: Sunday, September 19, 2010 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Aceasi senzatie o am si eu si de aceea ma retrag din calea stirilor daunatoare moralului. Incerc sa ma umplu de stari de bine, ca si asa avem destule motive de stres, nervi, griji. Dintotdeauna, proverbul pe care l-am considerat sugestiv pentru mine e cel al lui Balzac si se potriveste perfect aici "Prima conditie a fericirii se afla in noi insine!" Bine zis. Poate totul tine de cum interpretam noi lucrurile si cum ne afecteaza.
ingerash
Scris: Friday, September 24, 2010 4:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nu mai urmaresc stirile din Ro si nici posturi TV romanesti.Prea mult pesimism,crime....nu mai continui.
Imi place ce zice Mihaelanewclap Viata e frumoasa daca stii sa alegi
marivic
Scris: Friday, September 16, 2011 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Astazi,am primit o stire buna si anume ,ca am bani in cont sa cumparam ceva materiale pt.incalzire si pt.izolatia exterioara a caseiyes yes yes
Am mai primit o stire buna astazi si anume/;confirmarea zborului copiilor pt.data de 11 octombrie,cand vor zbura spre Madrid,sa lucreze.firstprize firstprize
Si am mai primit o veste buna:o persoana era tare mandra de mine,ca am reusit sa-mi reiau jobul,...nu de alta dar eram foarte ,,dusa''in ultima vreme si nu se mai intelegea nimeni cu mineras
Deci,pot exista si stiri(vesti)bune,dar numai sa vrem sa le vedem,sa nu le dam deoparte si sa le bagam in seama numai pe cele urate,triste si rele.
raly
Scris: Friday, September 16, 2011 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Bravo Marinewclap newclap newclap Sa ptimesti numai vesti minunate!computerlove computerlove
marivic
Scris: Friday, September 16, 2011 10:01 PM
Nivel

raly wrote:
Bravo Marinewclap newclap newclap Sa ptimesti numai vesti minunate!computerlove computerlove

Multumesc,scumpa mea prietena,.....sa dea Dumnezeu!Si tie de asemenea sa-ti dea Bunul Dumnezeu numai binefirstprize angel angel
raly
Scris: Friday, September 16, 2011 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Ce mult sper!computerlove computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Friday, September 16, 2011 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mari,ce ma bucur ca a aparut iar soarele pe strada ta!Iti sunt alaturi in continuare si nu pot decat sa ma bucur langa tinepupici computerlove
marivic
Scris: Friday, September 16, 2011 10:46 PM
Nivel

GIULIA,mscomputerlove computerlove
flori1972
Scris: Friday, September 16, 2011 11:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
marivic,vezi ca dumnezeu exista ,intervine la fix nu ne lasa mai mult decat putem duce ,dar ne face si s-a realizam cat sunt de importante unele lucruri care altadata nici nu le luam in seama ,asa cum precizai si tu lucruri mici de care uitam s-a ne bucuram .

ma bucur enorm pt tine si asta ne moiveaza pt viitor ca toate au o rezolvare pupici pupici

eu sunt omul care se bucura de tot asa ca sigur voi avea ce scrie aici (dar pana acum nu am vazut acest topic )sic
ilioara
Scris: Saturday, September 17, 2011 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Marivic astea chiar stiri buneyes FELICITARI!pupici dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.