Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Nu stiu daca mi se pare mie sau chiar asa este, dar in ultima vreme stirile abunda de lucruri rele, nenorociri, violuri, omoruri, furturi si cate si mai cate.
Procentul de stiri pozitive este parca din ce in ce mai mic.
Ce sa insemne asta ? Chiar nu mai exista bine, nu mai exista frumos?
Va provoc sa incercati sa gasiti in fiecare zi o stire buna, sau ceva frumos care v-a atras atentia in ziua respectiva.
Haideti sa vedem ca exista si bine, si frumos, si ca lucrurile poate sunt si asa cum vrem noi sa le vedem / sa le facem.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Sunt de acord cu Adriana. Eu una mai nou citesc stiri de bine, ca de alea rele m-am saturat pana peste cap. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adriana,imi place topicul voi avea ce adauga in el si eu sunt adepta stiriilor pozitive !Roxanel super site-ul! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| E mai usor de manipulat un popor care se simte in negiguranta si caruia ii e frica, care este frustrat si nu are ganduri pozitive. Eu nu ma mai uit la TV decat la discovery sau la vre-un film, sau la Codul lui Oreste(Care are niste emisiuni interesante).
Macar azi, nu te mania, nu te ingrijora. Arata-ti recunostinta fata de binecuvantarile primite. Pretuieste-te. Fii bun cu toate fiintele. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| NIci eu nu ma uit la Tv ,imi apar stirile yahoo si aleg de acolo ce citesc si ce nu dar f rar citesc ceva de obicei trec direct la verificat email si apoi la forum Mai nou ma amuza stirile de genul cum sunt imbracate vedetele si ce au mai facut ele de parca cui ii pasa Stirile cu omorat, furat, dat in cap nu au acces in creierul meu ,e "restrected area " pentru ele Viata e frumoasa daca stii sa alegi ...asta o invat si eu pe Diana mea sa aleaga frumosul din viata . |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Aceasi senzatie o am si eu si de aceea ma retrag din calea stirilor daunatoare moralului. Incerc sa ma umplu de stari de bine, ca si asa avem destule motive de stres, nervi, griji. Dintotdeauna, proverbul pe care l-am considerat sugestiv pentru mine e cel al lui Balzac si se potriveste perfect aici "Prima conditie a fericirii se afla in noi insine!" Bine zis. Poate totul tine de cum interpretam noi lucrurile si cum ne afecteaza. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu mai urmaresc stirile din Ro si nici posturi TV romanesti.Prea mult pesimism,crime....nu mai continui. Imi place ce zice Mihaela Viata e frumoasa daca stii sa alegi |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Astazi,am primit o stire buna si anume ,ca am bani in cont sa cumparam ceva materiale pt.incalzire si pt.izolatia exterioara a casei Am mai primit o stire buna astazi si anume/;confirmarea zborului copiilor pt.data de 11 octombrie,cand vor zbura spre Madrid,sa lucreze. Si am mai primit o veste buna:o persoana era tare mandra de mine,ca am reusit sa-mi reiau jobul,...nu de alta dar eram foarte ,,dusa''in ultima vreme si nu se mai intelegea nimeni cu mine Deci,pot exista si stiri(vesti)bune,dar numai sa vrem sa le vedem,sa nu le dam deoparte si sa le bagam in seama numai pe cele urate,triste si rele. |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo Mari Sa ptimesti numai vesti minunate! |
|

| Multumesc,scumpa mea prietena,.....sa dea Dumnezeu!Si tie de asemenea sa-ti dea Bunul Dumnezeu numai bine |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce mult sper! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mari,ce ma bucur ca a aparut iar soarele pe strada ta!Iti sunt alaturi in continuare si nu pot decat sa ma bucur langa tine |
|

| GIULIA,ms |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| marivic,vezi ca dumnezeu exista ,intervine la fix nu ne lasa mai mult decat putem duce ,dar ne face si s-a realizam cat sunt de importante unele lucruri care altadata nici nu le luam in seama ,asa cum precizai si tu lucruri mici de care uitam s-a ne bucuram .
ma bucur enorm pt tine si asta ne moiveaza pt viitor ca toate au o rezolvare
eu sunt omul care se bucura de tot asa ca sigur voi avea ce scrie aici (dar pana acum nu am vazut acest topic ) |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Marivic astea chiar stiri bune FELICITARI! |
|
|