Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elena si eu ma rog pt tine! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Elena,Dumnezeu poate face minuni.tu crede numai |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Elena,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa faci fata atator incercari... |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ma rog pentru sufletul tau,mama!Ma rog acum in ceas de seara,cand s-au implinit 8 ani de cand ai plecat de langa noi.Acum 2 zile ,a implinit Victor 8 ani,iar tu nu ai mai avut puterea sa-l astepti! M-am rugat zilele acestea pt.toti,pt.Victor,pt.Bogdan,pt.Ionut,pt.Adriana,iar acum pt.tine mama.Cat de mult am avut nevoie de tine,de ajutorul tau in aceste zile,dar tu nu ai fost langa mine si lacrimi fierbinti mi-au brazdat obrajii caci focul in sufletul meu era mare si durerea si mai mare. Ma rog la Cer,la Dumnezeu,sa te lase sa ne veghezi de acolo de Sus,daca altfel nu s-a putut.Ma rog cu inima,cu sufletul si cu gandul sa fii langa noi cu spiritul si sa ne porti de grija! Astazi,in ziua cand sufletul s-a ridicat la Cer acum 8 ani,iti spun mama: Dumnezeu sa te ierte! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Marivic Dumnezeu sa o odihneasca.M-au cutremurat cuvintele tale! |
|
| MIRELA,multumesc,....sa te auda Dumnezeu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Marivic ,Dumnezeu sa o odihneasca in pace. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca! Mari,ai avut niste zile extrem de grele,ma rog si pentru tine,pentru calm,liniste si pentru sanatatea voastra! |
|
| MARIANA,MELANIA,nu stiu cum sa va multumesc,..... DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE! Nu am putut sa merg azi la cimitir,am sosit destul de tarziu,dar maine merg,....ii cumparasem un ghiveci cu tufanele,dinnainte sa plec la spital,iar tata i l-a dus astzi,....eu,am dat cuiva de pomana luni,la spital,pt.sufletul ei,cuiva amarat,care s-a bucurat iar eu m-am bucurat ca am putut sa fac o fapta buna.Melania,ingrozitoare zile,.....si parca simt mai acut decat niciodata,ca vreau sa fiu ajutata de mama |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Dumnezeu sa o odihneasca in pace Marivic si cu siguranta te vegheaza de acolo de sus unde este!!! |
|
| georgyana wrote:Dumnezeu sa o odihneasca in pace Marivic si cu siguranta te vegheaza de acolo de sus unde este!!! imi doresc atat de mult sa stiu ca-mi poarta de grija Sa te auda Dumnezeu,Georgyana. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| marivic durerea pierderi unui parinte nu se poate descrie in cuvinte, eu te inteleg perfect. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta ! Si sunt sigura ca de acolo de sus ea vegheaza asupra voastra! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Marivic sunt alaturi de tine cu gandul.Dumnezeu s-o odihneasca in pace! |
|
| Petrnela,Oana,va multumesc din suflet |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sa ne rugam pt noi,pt sufletele noastre:
Iarta-ma, Doamne: - Pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut !... - Pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit ! - Pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit ! - Pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles ! - Pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat ! - Pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o ! - Pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o ! - Pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o ! - Pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o ! - Pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit ! - Pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc ! - Pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o ! - Pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta, Doamne, si a Imparatiei Tale Divine! - Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila si Iubirea Infinita, te rog, Iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina! Dumnezeu, Tatãl nostru, plimbandu-se prin casa mea imi va lua toate grijile si va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin! |
|
|