Sa ne rugam....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, August 15, 2011 11:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am vorbit cu Elena,....mi-a facut o imensa surpriza si bucurie!Iti multumesc din tot sufletul draga mea prietena!pupici computerlove computerlove computerlove
Esti in gandurile si in sufletul meu,mereu!grup hearts hearts hearts
bulibuli
Scris: Monday, August 15, 2011 5:26 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Elena, esti in gandurile noastre, ne rugam sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa lupti cu boala. Esti si vei fi o invingatoare, stiu asta!!! Iti doresc din toata inima numai bine pupici
alimami
Scris: Tuesday, August 16, 2011 11:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Tatal nostru care esti în ceruri!
Sfinteasca-se Numele Tau;
vie împaratia Ta; faca-se voia Ta,
precum în cer si pe pamânt.
Pâinea noastra cea de toate zilele
da-ne-o noua astazi,
si ne iarta noua greselile noastre,
precum si noi iertam gresitilor nostri;
si nu ne duce în ispita, ci izbaveste-ne de cel rau.
Caci a Ta este împaratia si puterea si slava în veci.
Amin!

Ma rog si eu impreuna cu voi pt a lua o decizie buna la ceasul de cumpana la care ma aflu si pt toate prietenele de aici care au nevoie de ajutor de la Doamne Doamne.
mikaela
Scris: Tuesday, August 16, 2011 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Elena, sanatate multaaaaa si speranta la DOmnul...

Alimami, sper ca problema ta sa se rezolve cat mai usor si repede...Orice decizie e mai buna decat a nu alua nici o decizie computerlove

monica irimia
Scris: Tuesday, August 16, 2011 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Fetelor, Domnul sa va aiba in paza. pupici Ma voi ruga pentru sanatate si intelepciunea de a lua cele mai bune decizii. angel

Tatal nostru care esti în Ceruri
Sfinteasca-se Numele Tau,
Vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta
Precum in Cer, asa si pe Pamant.
Painea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi.
Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri.
Si nu ne duce pe noi in ispita,
Ci ne izbaveste de cel viclean.

Amin!
kali
Scris: Tuesday, August 16, 2011 5:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Elena, sunt cu gandul la tine. Te rog mai vino pe la noi din cand in cand si mai spune-ne cum esti...computerlove
monique
Scris: Wednesday, August 17, 2011 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Elena, Doamne Doamne te iubeste si are grija de tine! Si nu uita, credinta si rugaciunea muta muntii din loc! Ai grija de tine!hearts
Alimami, un gand bun de la mine pentru tine! Sa te ajute Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie!coeur
delfinasa
Scris: Wednesday, August 17, 2011 4:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Elena, ma alatur si eu fetelor cu o rugaciune pentru tine sa-ti dea Dumnezeu vindecare.

Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastra! Din adâncul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel încercat de boala!
Mântuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si rânduieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu îl putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
De e voia Ta, îl poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar cazând înaintea Ta Te rog, îndura-te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii.
Sa îi fie aceasta încercare prin care trece spre îndreptarea vietii, spre început bun mântuirii si spre iertarea pacatelor.
Si daca îi e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungând de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie îngenuncheat de durere si sa cârteasca sau sa cada în patima mâniei.
Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazând el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se învredniceasca sa auda glasul Tau cel sfânt: „Iertate îti sunt pacatele!” Amin.
misha
Scris: Thursday, August 18, 2011 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Iti doresc din toata inima multa sanatate, Elena!pupici
KRYS85
Scris: Sunday, August 21, 2011 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Sanatate multa Elena!!angel angel computerlove computerlove
oanamaria
Scris: Sunday, August 21, 2011 6:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Elena multa putere sa treci peste aceste crunte incercari!computerlove
giulia_mamik
Scris: Sunday, August 21, 2011 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Elena,si eu ma alaturi la aceste rugaciunigrup .Sa iti dea Dumnezeu sanatate.Insanatosire grabnica,draga noastracomputerlove
mirela74chris
Scris: Sunday, August 21, 2011 7:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Elena esti in gandurile mele.Ai incrdere ca totul va fi bine.Multa sanatate si putere sa ai.pupici computerlove
marivic
Scris: Tuesday, August 23, 2011 11:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa te ajute bunul Dumnezeu,maine si in zilele ce vor veni,peste greaua incercare la care esti supusa!angel angel angel
koko2008
Scris: Wednesday, August 24, 2011 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Elena , din cate am citit esti o femeie puternica, Dumnezeu are grija de tine...si cum spuneai nu ne da mai mult decat putem duce. Sunt cu gandul la tine computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.