Sa ne rugam....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:22 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Deschid acest topic astfel incat cei care sunt la ananghie sa se poata ruga,pentru ei si pentru cei dragi,si noi ne vom ruga alaturi de ei!

Sa ne rugam pentru finutza Elenei,Denisa-Maria si pentru Teodora fetita prietenei lui Monique sa se insanatoseasa!

Tatal nostru
Care esti in ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta
Precum in cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi
Si ne iarta noua gresalele noastre
Precum si noi iertam gresitilor nostri
Si nu ne duce pre noi in ispita
Ci ne izbaveste de cel rau
Ca a Ta este imparatia
Puterea si Slava
In numele Tatalui
Al Fiului
Al Sfantului Duh
Amin.
monique
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Raly, esti o scumpa! Multumesc!hearts

Rugaciune pentru omul bolnav

Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastra! Din adâncul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel încercat de boala!
Mântuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si rânduieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu îl putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
De e voia Ta, îl poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar cazând înaintea Ta Te rog, îndura-te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii.
Sa îi fie aceasta încercare prin care trece spre îndreptarea vietii, spre început bun mântuirii si spre iertarea pacatelor.
Si daca îi e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungând de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie îngenuncheat de durere si sa cârteasca sau sa cada în patima mâniei.
Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazând el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se învredniceasca sa auda glasul Tau cel sfânt: „Iertate îti sunt pacatele!” Amin.
monique
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:35 AM
Nivel

Rugaciunea bolnavului înainte de operatie

Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc înaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins înaintea acestei încercari, în loc sa ma cuprinda încrederea în pronia Ta si în grija pe care o porti oamenilor.
Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborât la pamânt. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au alesii Tai înaintea încercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frângere de inima înaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mâna doctorului pamântesc, ca sa Te laud în toate zilele vietii mele. Amin.
shirel
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
monique wrote:
Rugaciunea bolnavului înainte de operatie

Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc înaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins înaintea acestei încercari, în loc sa ma cuprinda încrederea în pronia Ta si în grija pe care o porti oamenilor.
Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborât la pamânt. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au alesii Tai înaintea încercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frângere de inima înaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mâna doctorului pamântesc, ca sa Te laud în toate zilele vietii mele. Amin.

....fara cuvintecry cry cry
ingerash
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Crezul
Cred intr-unul Dumnezeu Tatal atotstiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si al nevazutelor.
Si intr-unul Domn Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, unul nascut, care din Tatal s-a nascut inainte de toti vecii; lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut; cel de o fiinta cu Tatal prin care toate s-au facut;
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire s-a pogorat din cer si s-a intrupat din Duhul Sfant si din Maria Fecioara si s-a facut om;
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat, a patimit si s-a ingropat;
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
Si S-a suit in ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu marire sa judece viii si mortii, a carui imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, care din Tatal purcede; cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit, carele a grait prin prooroci.
Si intr-una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.
Marturisesc un botez pentru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa vie.

Amin.

p.s.ma voi ruga pentru acesti ingerasiangel angel coeur
Ana
Scris: Wednesday, April 28, 2010 9:02 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
angel angel Doamne Isuse,eu stiu ca tu ma asculti si am vazut asta si a simtit tot timpul,in aceasta dimineata vin inaintea Ta si te rog ca pentru copilasii mei ,lasa indurarea ta peste aceaste fetite,priveste cu mila spre acei parinti ce isi varza lacrimile langa copilASii lor,Doamne tu ne dai viata si tot nu neo ei,dar te rog frumos mai lasa o zis de indurare si lasa in aceste familii bucurie,pace,vindecare...Am incredere in Tine si in puterea Ta stiu ca te vei indura asa cum te-ai indurat si de mine cand am fost la necaz,boala,stramtorare..Te iubim pentru tot ce ne dariuesti zi de zi...
Doar Tu stii de ce se inatmpla toate astea dar eu mai stiu ca rugaciunea ...dechide cerul si ajunge sus la Tine...si de aceea am mare credinta ca iti vei intinde Mana Ta peste aceaste fetite si vei lasa vindecare ca Doamne Isuse toti sa vada ca esti inca Viu si inca mai faci minuni...am simtit ca m-ai ascultat si m-ai mangaiat....Doamne imi pun toate nadejdea in Tine...Facatise Voia Ta!angel angel angel

AMIN!!
miriam
Scris: Wednesday, April 28, 2010 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Anabella wrote:
angel angel Doamne Isuse,eu stiu ca tu ma asculti si am vazut asta si a simtit tot timpul,in aceasta dimineata vin inaintea Ta si te rog ca pentru copilasii mei ,lasa indurarea ta peste aceaste fetite,priveste cu mila spre acei parinti ce isi varza lacrimile langa copilASii lor,Doamne tu ne dai viata si tot nu neo ei,dar te rog frumos mai lasa o zis de indurare si lasa in aceste familii bucurie,pace,vindecare...Am incredere in Tine si in puterea Ta stiu ca te vei indura asa cum te-ai indurat si de mine cand am fost la necaz,boala,stramtorare..Te iubim pentru tot ce ne dariuesti zi de zi...
Doar Tu stii de ce se inatmpla toate astea dar eu mai stiu ca rugaciunea ...dechide cerul si ajunge sus la Tine...si de aceea am mare credinta ca iti vei intinde Mana Ta peste aceaste fetite si vei lasa vindecare ca Doamne Isuse toti sa vada ca esti inca Viu si inca mai faci minuni...am simtit ca m-ai ascultat si m-ai mangaiat....Doamne imi pun toate nadejdea in Tine...Facatise Voia Ta!angel angel angel

AMIN!!

Amin.
danab
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Anabella wrote:

AMIN!!

Amin!grup coeur
KRYS85
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
angel

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dum­ne­zeu, cât de mare este multimea celor pe care i-ai vin­decat! Orbii si-au dobândit vederea, surzii si-au capatat auzul, mutii au început sa vorbeas­ca, schio­pii au mers pe picioarele lor. Cine oare nu s-a vin­de­cat alergând la ajutorul Tau? Te rugam, Doam­ne, tamaduieste-l si pe copilul acesta care sufera.angel

angel Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, tu i-ai acoperit cu darul tau pe doctorii care s-au rugat tie cu smerenie, si ei au dat bolnavilor cele trebuincioase spre însanatosire. Asa ajuta-i si pe doc­torii care încearca sa vindece copilul acesta, ca sa nu nadajduiasca doar în stiinta lor, ci mai ales în puterea care vine de la Cel ce da cu adevarat tamaduirea.angel

AMIN!!!
ligia27
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
Anabella wrote:

AMIN!!

AMIN.
leut
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:38 AM
Nivel

Doamne-ajuta!
Anelise
Scris: Thursday, April 29, 2010 12:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rugaciunea parintilor pentru copiii lor

Doamne, Dumnezeul cerului si al pamantului, care cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata, facandu-l om viu, vietuitor vremelnic si vesnic; apoi, binecuvantandu-l, ai zis: "Cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si-l stapaniti"; iar in Cana Galileei prin Unicul Tau Fiu, Iisus Hristos, ai binecuvantat nunta si prin aceasta nasterea de fii si fiice, cu adanca umilinta Te rugam, ajuta-ne cu Darul Tau, totdeauna a ne implini datoriile noastre de parinti, in cresterea buna a copiilor nostri.
Doamne, Dumnezeul milelor, milostiveste-te spre noi si casa noastra si in marea Ta bunatate varsa cu imbelsugare Harul Tau peste toti copiii nostri. Milostiveste-Te, Doamne, spre noi si spre fii nostri, pe care Tu ni i-ai daruit. Mult milostive, Doamne, care dai hrana pasarilor cerului si tuturor vietuitoarelor pamantului, Cel ce pazesti floarea ce rasare in mijlocul stancilor, hraneste, creste si pazeste cu bine si pe copiii nostri. Ajuta-ne, Doamne, sa rasadim in fiinta lor tot ce-i bun si folositor, Sfintei Biserici, neamului si bineplacut Tie, ca printr-insii sa se preamareasca Numele Tau cel Sfant. Umple-i, Doamne, de intelepciune luminata si pricepere sfanta, care se pogoara de la Tine. Apara-i pe ei de toate cursele vrajmasilor, vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzitorii si povatuitorii lor luminati, spre toate faptele cele bune. Rugamu-ne Tie, Doamne, deschide mintea lor ca sa Te cunoasca pe Tine, cat se poate mai mult. Amin!
raly
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:03 PM
Nivel

Va asteptam fetelor cu vesti proaspete!majoreta majoreta Noi continuam sa ne rugam pentru micute!computerlove computerlove
monique
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:41 PM
Nivel

Fetelor computerlove
Vestile de la noi sunt relativ bune: diagnosticul pus la Galati nu are nici o treaba cu realitatea, Teodora are de fapt alte trei probleme la inima, cu totul diferite. Important e ca a ajuns cu bine la Tg Mures, acolo e supravegheata non stop, pana acum i s-au facut tot felul de investigatii, dar nu mai e la aparate ci langa mamica ei in salon, si doar cand face crize o mai pune la oxigen. Maine ii face operatia la inima.
Va tin la curent cu evolutia ei si va multumesc din tot sufletul pentru minunatul gest pe care-l faceti!
Ralycomputerlove
raly
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:43 PM
Nivel

Tinem pumnii sa iasa operatia bine!Si avem muuulta incredere ca va reusi!hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.