|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/16/2011 Mesaje: 3
| Buna ziua fetelor...va urmaresc din umbra de ceva timp iar azi am hotarat sa ies la lumina spre a multumii tuturor pentru explicatiile si modelele pe care le-ati oferit...datorita voua am prins ,,taurul de coarne,, incepand o rochita ptr fetita mea...am sa va arat cum arata si v-as fi foarte recunoscatoare pentru orice ajutor |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| buna fetelor ma poate ajuta cineva cu un sfat ptr acest bolero? |
|
| |
|
| buna dragelor am inceput rochita in dungi gasind o schema ptr git care sa dovedit gresita la modul ca nu sa rotunjit gulerasul (asa arata ca un guleras) si ma m oprit Este dificil sa fi incepator sa vezi ff multa lucruri si sa nu poti sa le faci.Boleroul a ramas neterminat ,rochite de fetite tot am incercat si nu imi ies .Voi cum va descurcati dragelor? pupici si spor la treaba |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ca incepator,dupa parerea mea ar trebui sa incepi cu lucruri mai simple,abia apoi sa continui cu cele mai dificile,nu invers!Tu crezi ca lumea de pe aici s-a aruncat sa faca direct bolerouri cu modele complicate,rochii nush de care?Incepe cu chestii simple(caciuli,fulare,bolerouri din dreptunghi,paturici),pe care sa inveti modele,cum se scade/creste etc.Abia dupa asta poti trece la chestii mai "deosebite". Bolerourile cele mai usoare sunt cele din dreptunghi sau chiar cerc, iar rochitele de fetite se incep usor de la gat(masori capul si mergi pe rotund,inmultind).Incepe cu ceva caciulita,pt a te obisnui cu inmultitul si scazutul,nu poti face din prima un bolero perfect,cu nush ce model vazut doar intr-o poza,fara sa stii notiunile de baza.Scuze ca m-am intins si sper sa te ajute sfaturile mele. |
|
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Azi am gasit fire Anchor Pellicano. A-ti mai lucrat cu acest fir? Cu ce croseta se lucreaza ? |
|
| nu am lucrat cu acest fir draga Luisa si te as ruga sa pui o foto cu firul acesta ,pupici si spor la treaba draga mea |
|
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Am aflat ca acest fir se lucreaza cu croseta nr.2. Luisa attached the following image(s):
|
|
| buna dragelor ,ce mai faceti? ce mai li\ucrati? eu va rog sa ma ajutati cu modelul de la aceasta bluzita pe care as vrea s o fac ptr mine,pupici si spor la treaba |
|
| dragan mirela wrote:buna dragelor ,ce mai faceti? ce mai li\ucrati? eu va rog sa ma ajutati cu modelul de la aceasta bluzita pe care as vrea s o fac ptr mine,pupici si spor la treaba Atasamente: mirela.doc 48 KB, salvati 392 ori.
|
|
| buna dragelor ,vreau si eu sa mi traduca modelul de la bluzita alba .Va rog pe voi dragelor care sunteti avansate in arta crosetatului ,multumesc anticipat |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| E dragutza bluzita, nu se vede modelul bine, daca ai fotografia poti atasa ca .img? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| asta e modelul si schema claud160 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Claud |
|
| multumesc dragalaselor dar acum am o alta problema si anume ca pe schema de mina nu inteleg ce inseamna ovalul acela(sunt cumva 3 pic unite impreuna?) ,pupici si spor in toate va doresc |
|
|