|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| buna fetelor imi cer scuze ca nu am postat foto, dar spre rusinea mea nu stiu cum se pun foto pe sit si am nevoie de ajutorul vostru ca sa arat rochita de 6 ani pe care nu reusesc s o fac ,pupici si spor la treaba dragan mirela attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2012 Mesaje: 46
| foarte frumsica |
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Este superba! Sper sa reusesti sa o faci ! Imi pare rau,ca nu pot sa te ajut,sunt si eu o incepatoare ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| pt partea de jos am o schema care seamana, sper sa iti fie de ajutor. Iti dau un sfat: daca o sa cauti in topicul cu rochite crosetate pt fetite sant sigura ca o sa gasesti schema , aceasta rochita a mai fost postata de fete si schemele de asemenea,de ce nu pui intrebarile la topicele respective ? nu inteleg de ce tre sa deschizi topic nou pt fiecare lucru pe care vrei sa il faci? miriam attached the following image(s):
|
| multumesc Miriam dar eu nu am gasit aceasta rochie pe topicuri mai vechi si mi a placut ff mult .Multumesc ptr schema daca ma poti ajuta si cu un sfat cum fac marginea de la git ,care este creata si nu am idee cum se face Astept sugestii si sfaturi de la prietenele mele virtuale ,pupici si spor la treba dragelor |
| Am vazut niste explicatii pentru rochita la : rochite crosetate -2 cred ca pe la pagina 65-69. Acolo era chiar si o schema pentru guler cat si pentru marginea de la gat ! |
| multumesc draga mea Luiza ptr ajutorul tau .Acum poate ma poti ajuta cu un bolero in punct crocodil care sigur se incepe de sus dar eu nu stiu cum sa fac minecile :separat sau cum? Ma poti ajuta? pupici si spor in toate iti doresc dragan mirela attached the following image(s):
|
| Imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar eu am inceput sa crosetez prin noiembrie ! Sunt ffff incepatoare ! |
|
Inregistrat: 9/22/2010 Mesaje: 228
| http://crochetclub.net/blog/2011/07/12/bolero-s-uzorom-cheshuya/#more-2558 |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dragan mirela wrote:.... un bolero in punct crocodil care sigur se incepe de sus dar eu nu stiu cum sa fac minecile :separat sau cum?
Se incepe de sus de la umeri....faci 6-8 randuri de "crocodil"apoi lasi spatiu pentru maneci si continui unind la subtioara partile din fata cu spatele |
|
| draga Ingeras eu am lucrat 5 rinduri din bolero si am ajuns la concluzia ca se incepe de jos(daca ar fi de sus solzi ar sta invers) dar dilema mea este la mineci ptr ca lucrez spate separat ,2 piepti separat dar ce fac cu minecile ?Oare le lucrez separat sau din lucru? Cum unesc totul ? Multumesc ptr parerea ta ,pupici si spor la treaba |
|
| Am si eu o intrebare ? Firul Flavia cu ce croseta se lucreaza ? Multumesc anticipat ! |
|
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Eu am lucrat foarte bine cu Tulip Japan nr.0 (2,1mm)si nr.1 (1,9mm). Pentru plasa dintre flori - la dantela irlandeza- am folosit nr.4 (1,6mm).
|
|
| egenia wrote:Eu am lucrat foarte bine cu Tulip Japan nr.0 (2,1mm)si nr.1 (1,9mm). Pentru plasa dintre flori - la dantela irlandeza- am folosit nr.4 (1,6mm).
Multumesc ! Cu 0(2,1 mm)lucrez si eu, dar parca se strange! |
|
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| Cu placere! |
|
|