Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| bereea wrote:Kali, tu m-ai( e ortograma sau nu? ) ai timp sa te intrebi , esti tinerica poti incerca tot ce vrei. ...
nu |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anelise wrote:Si pe mine! Iar am ceva vreme de cand stau cu el numai si numai prins. Deja m-am saturat si chiar acum cateva zile tot la un tuns ma gandeam. Iau atitudine cat de curand. Kali, la tine, nu stiu ce sa spun... Eu te stiu cu parul lung si iti sta si super bine!
Saru'mana! Cred ca-mi sta bine si cu el scurt pentru ca stiu ca intinereste Oricum, eu l-am avut lung in ultimii 10 ani, in rest... am fost " baietel ".
Si tu cu gand de schimbare? Tot scurt? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote: Si tu cu gand de schimbare? Tot scurt?
Daaa, doar ca nu am nici cea mai mica idee ce si cum. Nu stiu ce am sau prin ce faza trec, dar mi se pare ca nicio tunsoare nu ma avantajeaza... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| AdrianaC wrote:nu
Multumesc (si ma duc sa corectez).Serios ca m-am zapacit cu totul. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bereea, m-ai/mai este ortograma se scrie m-ai, cand poate fi completat cu tu....pe mine ex: tu m-ai sunat pe mine. se scrie mai, cand e vorba de luna mai, sau in structuri de genul mai mult, mai ai timp, mai vreau etc. Deci in propozitia ta se scrie legat. Sincer, am fost surprinsa, cand am vazut ca l-ai scris cu cratima. |
|
| Liliana, si eu am fost surprinsa ca am stat si m-am intrebat cum se scrie si l-am scris gresit desi eram sigura ca e gresit.Nu ca as avea scuza , dar eram la munca, scriam in italiana (si tare ma straduiesc sa scriu corect)si ma durea capul de cat ma concentram sa nu gresesc dublele .Multumesc de explicatie |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Bereea sper sa nu te superi pe mine, dar am zis ca am ramas surprinsa, desi am mai vazut greseala asta pe forum, pentru ca stiu ca tu, de obicei, scrii corect. Si ca sa nu fiu total off topic, si pe mine, de la o vreme, ma bate gandul sa ma tund. |
|
| Nu ma supar, ce motiv as avea? (da' mi-e ciuda pe mine ca pot fi asa natanga) |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu nu cred ca voi renunta la parul lung ... poate nu chiar asa lung dar oricum nu scurt.
Ma bate gandul sa imi tai breton ...
|
|
| Daca nu ma tund, breton sigur imi fac.
|
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Cred ca-mi sta bine si cu el scurt pentru ca stiu ca intinereste Intinereste pe cine? ...vrei sa arati minora? Mai bine lasa-l lung ; oricum arati ca de 20 ani...
Si pe mine ma bate gandul de breton... dar, ma gandesc, ca de fiecare data cand l-am tuns (bretonul), mi-a parut rau. Asa ca mai stau... cuget Iar daca-l tai, il las mai lungut, cum este tipa din poza a doua, postata de Oana...
|
|
| Cris-DL wrote:Intinereste pe cine? ...vrei sa arati minora? Mai bine lasa-l lung ; oricum arati ca de 20 ani...
Bine, sefa!
Bretonul a fost intotdeauna compromisul meu cand am simtit nevoia de schimbare. Il tai, respectiv il las sa creasca atunci cand vreau altceva si reprim piticul iubitor de par scurt.
Nu mi-a parut rau...
Cum e tipa din a 2-a foto e tunsa Alexia, doar ca ea e cu breton; la spate e scurtutz. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Intinereste pe cine? ...vrei sa arati minora? Mai bine lasa-l lung ; oricum arati ca de 20 ani... Si pe mine ma bate gandul de breton... dar, ma gandesc, ca de fiecare data cand l-am tuns (bretonul), mi-a parut rau. Asa ca mai stau... cuget Iar daca-l tai, il las mai lungut, cum este tipa din poza a doua, postata de Oana...
Tu cu parul scuuurt ? Nu te vad eu tunsa asa scurt niciodata ...
Oana, are dreptate Cris , vrei sa fii ca Alexia ?
Gata, breton sa fie ... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ma amuza numele topicului .De cate ori nu am zis ca ma tund si n am facut o.Acum cochetez cu ideea de breton...fiindca sa l tund scurt,nu mai indraznesc.Am avut o operatie cam lunga in aprilie si n urma acestei interventii am pierdut o portiune de par (cativa cm buni).Am stat in aceeasi pozitie timp de cateva ore iar scalpul nu s a mai irigiat,firele nu s au mai oxigenat si...au murit.E undeva aproape de ceafa,o portiune asa cat o mingiunica !Am noroc ca o maschez cu parul lung si acum au dat firele din nou,nu se mai vede pielea ... Kali,tie iti sta bine oricum,cu orice !Poza 3 imi place f mult,cu actrita aia celebra de mi sta pe limba numele ei ... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cred ca eu am trecut la fapte direct, fara sa va vizitez inainte ! Ca de la blond lungutz am trecut la saten si cu breton ! Nu mi-a placut in prima faza, dar acum m-am obisnuit ! Cica ma intinereste ( vorbeste lumea ) - dar nu regret ! Creste parul oricum .... asa ca .... de ce nu ? Si daca nu acum , cand ? |
|
|