Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ahhhhh,am inteles,.....eu credeam ca te tunzi tu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am pus o pozica pe FB ca n-am rezistat sa nu ma arat la fatza ,dar maine fac o poza la lumina naturala si aranjata ca acum sunt |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Azi ma bate gandul sa ma tund si eu...
Cam asa arat acum:
?
Cam asa as vrea sa ma tund...
Oare mi-o sta bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Da , esti frumoasa si o sa te simti alta dupa schimbare ! |
|
| Adriana,fa o poza cu telefonul tunsorii iar la coafor ceri tunsoarea respectiva si sfatul.....sa-ti spuna daca ti-ar sta bine asa.... Eu asa am facut.....voiam anumite stiluri de tunsoare si mi le-am incarcat in telefon,m-am dus la coafeza mea si m-a lamurit imediat.Una singura a mers la conformatia fetei mele.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu e foarte mare diferenta intre tunsoarea ta si cea dorita. Trebuie filat parul si facut breton. Mai stai putin si daca peste cateva sapt. tot mai vrei schimbare, fa-o! Nu e una majora. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Geamana ma bate: m-am tuns! In sfarsit!!
Taty, facem club.
Pana una-alta, sunt happy. |
|
| Pozeeeee,Kali sa te vedem Si eu m-am tuns...Nu stiu daca ati vazut poze pe Facebook....dar mi l-am scurtat Inainte
Dupa...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Geamana ma bate: m-am tuns! In sfarsit!!
Nuuuu, caci nu te cred Poza si mai apoi
Eh, si eu l-am mai scurtat si nu din dorinta mea, ci de nevoie - distrus! Il tot "îmbalsamez" cu diverse si tund cate putin pana si-o reveni, dar greu - ar trebui tuns scurt-scurt, insa nu ma induuuur... aa, nu mai sunt nici foxy
Mari, tie iti sta super cu el mai scurt - zic eu!
|
|
| Daaa, Cris....eu sunt in extaz,atunci cand il am scurt....Inca as fi vrut un pic mai scurt,dar coafeza mea...il stie de frica pe sotul meu si nu a vrut cu nici un chip sa mai taie din el....dar am sa incerc sa o corup,inca putin |
|
|