Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Istoria mea, pe scurt : imi place sa port parul ori lung, ori f scurt, nu prea ma impac cu tunsorile medii. Parerea mea este ca imi sta mai bine cu parul scurt. Parerea sotului e ca imi sta mai bine cu parul lung. Parerea altora (care conteaza cel mai putin) e impartita. Dupa ce am nascut, logic, a inceput sa imi cada parul foarte mult, par pe care il port lung acum. A crescut destul de greu si m-am chinuit sa-l las de la periuta pana cand a ajuns pe dupa umeri.... Acum mi se pare extrem de incomod sa port parul lung pentru ca 1.cade 2.trebuie sa il tin mereu strans din cauza lui bebe 3. imi ia mai mult timp sa-l spal si se usuca foarte greu...
Pe de alta parte, sotului meu ii place f mult parul meu si este cam necajit ca as vrea sa ma tund. Pe de cealalta parte, daca ma mai tund iar, nu mai am nici un chef sa-l las din nou sa creasca pentru ca este f dificila si enervanta perioada aia intre scurt si lung. Deci voi ramane cu par scurt toata viata
Offf, nu stiu ce sa fac....importanta dilema am si eu, nu? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Si eu am dubii din astea...Cand fac asa, singura solutie e sa urmez instinctul...Daca ma trezesc in dimineata X cu ideea sa ma tund, pai la coafor am fugit ca ma cunosc si dupa aia ma razgandesc...
Eh, sper sa te decizi in curand! Important e cum te simti tu bine, nu ce zic altii, chiar si sotul tau, ca pana la urma nu se chinuie el cu parul lung, ci tot tu... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si mie mi-a placut mereu saam parul lung, dar am descoperit cat de greu e sa-l intretii cand ai un copil mic, asa ca vorba lui Kiki intr-o dimineatza m-am trezit cu chef de tuns si m-am tuns
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu m-am tuns si-mi pare rau acum, atunci m-am simtit f. bine cu parul scurt asa ca a fost bine. acum ma chinui cu el sa-l las sa creasca, cand a crescut putin trebuie sa-i tai varfurile, mereu se deterioreaza. poti apela la ceva produse de intretinere. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ar fi ideal sa ne arati foto cu fizionomia ta, chiar foto cu parul lung si parul scurt , ca sa ne putem exprima din punct de vedere estetic ..... ce te-ar avantaja. Asa e usor de zis : scurt spre mediu e ideal, de intretinut, de ingrijit , de regenerat , etc ..... comod ..... etc ..... tineresc ....
Asa ca ..... satept foto.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sincer, daca este sa te iei dupa mine ajungi sa te tunzi o data la 2 ani si asta dupa 6 luni de cautare/programare frizer, convins sot
Dar ca si Oana, cel mai bine sa vedm pozele tale ca stim cum sa te sfatuim |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Maria & mami wrote:Ar fi ideal sa ne arati foto cu fizionomia ta, chiar foto cu parul lung si parul scurt , ca sa ne putem exprima din punct de vedere estetic ..... ce te-ar avantaja. Asa e usor de zis : scurt spre mediu e idea, de intretinut, de ingrijit , de regenerat , etc ..... comod ..... etc ..... tineresc ....
Asa ca ..... satept foto....
Subscriu!!!!!
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Jasmine wrote:Istoria mea, pe scurt : imi place sa port parul ori lung, ori f scurt, nu prea ma impac cu tunsorile medii. Parerea mea este ca imi sta mai bine cu parul scurt. Parerea sotului e ca imi sta mai bine cu parul lung. Parerea altora (care conteaza cel mai putin ) e impartita . Dupa ce am nascut, logic, a inceput sa imi cada parul foarte mult, par pe care il port lung acum. A crescut destul de greu si m-am chinuit sa-l las de la periuta pana cand a ajuns pe dupa umeri.... Acum mi se pare extrem de incomod sa port parul lung pentru ca 1.cade 2.trebuie sa il tin mereu strans din cauza lui bebe 3. imi ia mai mult timp sa-l spal si se usuca foarte greu... Pe de alta parte, sotului meu ii place f mult parul meu si este cam necajit ca as vrea sa ma tund. Pe de cealalta parte, daca ma mai tund iar, nu mai am nici un chef sa-l las din nou sa creasca pentru ca este f dificila si enervanta perioada aia intre scurt si lung. Deci voi ramane cu par scurt toata viata Offf, nu stiu ce sa fac....importanta dilema am si eu, nu?
Jasmine, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa iei o decizie pentru ca de taiat dureaza 10 min (hai 30 ), dar de crescut la loc - ani.
Daca sotului ii place, si banuiesc ca nici tie nu iti displace total din moment ce acum e lung, eu in locul tau l-as lasa lung.
Si eu m-am tuns acum ceva timp scurt, si de atunci tot ma chinui si astept sa imi creasca la loc si sigur nu o sa ma mai tund scurt, cel putin nu in viitorul apropiat (adica 6 luni - 1 an).
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai, daca ma intrebi pe mine- care, daca ar fi dupa mine m-as tunde 0-, ti-as spune sa faci cum simti. Daca dorinta de a-ti scurta parul o ai de mai mult timp si vezi ca e din ce in ce mai puternica, fa-o!
Cam in aceeasi dilema sunt si eu: am parul lung si m-am saturat! Ce ma retine e faptul ca ma razgandesc des, imi place parul meu... dar e asa de incomod si de greu de intretinut!! |
|
| Off, fiecare aveti dreptate! Si mie imi place lung, nu numai sotului, clar, dar am impresia ca ma avantajeaza scurt mai mult si e mai comod...dar e adevarat ca daca il tund e posibil sa regret si ia ani sa creasca cum a zis Adriana... acum ma mai gandesc daca sa pun poze sau nu, eu sunt mai rezervata in aceasta privinta, sper sa nu ma intelegeti gresit . Poate o sa pun si le voi sterge mai tarziu, nu m-am hotarat 100%. |
|
| Stai linistita! Cand te decizi, noi suntem aici! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Jasmine, faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine ... eu am avut parul lung trecut mult de umeri , din clasa a 8-a pana acum 1 luna , cand m-am tuns nu scurt , dar am taiat destul din el cat sa imi para rau. Singura consolare a fost ca il aveam foarte degradat si trebuia sa il tund. Daca te hotarasti asteptam poze cu tunosoarea . |
|
| Hai ca o sa pun niste poze pe care le voi sterge in cateva zile...
cu parul scurt: http://photo.ringo.com/212/212680015O363487224.jpg
cu parul intre scurt si lung http://photo.ringo.com/212/212678143O553500530.jpg
cu parul lung... dar nu se vede lungimea : http://photo.ringo.com/233/233959719O180046837.jpg |
|
| Mami, ce tinerica esti!
Iti sta bine si cu parul lung si cu el scurt! Eu sunt fan par scurt, deci de la mine sfat : par scurt! :003: |
|
| Mersi, da nu-s chiar asa tinerica, am 27 de ani si ma apropii vertiginos de 30 |
|
|