Sa fie... sa nu fie?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sandra
Scris: Thursday, August 9, 2012 5:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/26/2012
Buna fetelor!

Am revenit dupa mai bine de 7 zile chinuitoare.

Am mers in ziua in care v-am zis la farmacie si am luat 3 teste (sunt un berbec incapatanat, scuze ca nu v-am ascultat). Am facut doua teste in ziua respectiva cu a doua urina si inca unul ziua urmatoare cu prima urina. Toate cele trei au fost pozitive.

Din pacate, m-am bucurat singura. Viitorul tatic nu a fost deloc incantat, ba mai mult insista sa fac avort zicand ca nu suntem pregatiti si ca acest beb sa-i/sa ne distruga viata.

Eu sunt complet impotriva avortului si chiar imi doresc acest bebe. Sper ca el sa se mai gandeasca si sa-si bage mintile in cap... daca nu, asta e... are balta peste si copilul e mai important.

Saptamana viitoare (am calculat ca voi fi in saptamana a 7-a, ultimul CM fiind pe 29 - 7 saptamani sunt, nu?) vom merge la doctor. E destul de complicat pentru ca eu nu am medic de familie desi sunt salariata si platesc contributia la sanatate... In fine, luni ma voi duce sa ma inscriu la un medic de familie si de acolo... cu Dumnezeu inaine.

Daca vreo proaspata mamica m-ar putea lumina putin cu privire la pasii care urmeaza -- teste, preturi pentru primele analize, eco, secretie si tot asa... v-as fi tare recunoscatoare. Nu stiu ce banuti sa pregatesc pentru analizele din primul trimestru si daca tati nu va participa, as vrea sa nu fiu luata prin surprindere.

Va pup!
Ruth
Scris: Thursday, August 9, 2012 8:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
sandra in primul rand felicitari pt sarcina, eu te sfatuiesc sa pastrezi copilul chiar daca el nu vrea,avortul poate lasa efecte secundare ca sa nu mai vorbim de traume psihice, in fine e corpul tau si nu poate decide el in locul tau, sunt sigura ca te vei descurca singura,poate te ajuta fam ta, eu am fost cu sarcina aceasta prima data la eco la 7 sapt si am auzit cum ii batea inimioara,un bebe oricat de nepregatit ai fi iti va aduce numai bucurii,un zambet dulce cand vii acasa, o voce gingase care iti zice mami te iubesc, cat despre analize daca zici ca esti salariata trebiue doar sa te inscrii la un medic de familie si el iti va da bilet de trimitere pt analize deci nu trebuie platite daca esti salariat(eu nu am platit nimic)sper ca nu te am plictisit dar iti doresc tot binele din lume tie si lui bebe si o sarcina usoarapupici
Ania
Scris: Thursday, August 9, 2012 11:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
ma bucur mult pt sarcina - e o perioada unica din viata
un bb nu distruge nimanui viata ci o face mai frumoasa . poate viitorul tatic isi revine daca vede pe bb la eco si ii asculta inima. eu m-am indragostit de primul meu bb cand i-am auzit inima la eco
nu iti recomand un avort. eu nu am facut nici unul dar am pierdut un bb. a fost o experienta traumatizanta pt toata familia mai ales pt cel mic care isi dorea un bb in casa. din fericire acum asteptam o fetita si de moment totul merge bine
nu cred ca e o varsta anume cand esti pregatita pt un bb dar viata e minunata cu un copil
iti doresc tot binele din lume computerlove
Sandra
Scris: Saturday, August 11, 2012 7:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/26/2012
Fetelor, de avort nu se pune problema. Nu vreau din nenumarate motive. Ruth, sper sa n-am de platit mare lucru (sunt salariata, dar part time, 2 ore pe zi pentru 200 RON pe luna - ca sa nu platim multe taxe si impozite pentru salarii).

Parintii mei sunt alaturi de mine. Amandoi sunt bucurosi pentru bebe dar sunt impotriva taticului pentru ca e lenes. Mama mi-a zis ca fara tatic ma primeste acasa sa-l cresc si tata s-a oferit sa ajute si el (ai mei sunt despartiti).

Ania, cum zici de eco, si eu sper ca taticul sa se intragosteasca de bebe la ecografia de saptamana viitoare dar nu stiu ce sanse am.

El nu munceste (avem o firma si cateva contracte, dar toata munca o fac numai eu). Cand i-am spus ca daca vine bebe ar trebui ca eu sa stau acasa sa muncesc la contractele existente (ceea ce fac deja) iar el sa-si gaseasca un loc de munca in alta parte ca sa avem mai multi banuti, mi-a zis cu nonsalanta ca el nu crede ca va avea dispozitia necesara sa munceasca daca vine bebe pentru ca va fi stresat si mai stiu eu ce.

Ma gandesc ca e tatal copilului, il iubesc si trebuie sa incerc sa gasesc o solutie ca sa-l crestem pe bebe impreuna ca o familie. Pe de alta parte stiu ca 5 ani de zile am muncit de m-am spetit ca sa ne intretin pe amandoi cu ajutorul parintilor lui iar el nu misca niciun deget nici la munca, nici cu treburile casei. Cred ca de acum inainte trebuie sa ma gandesc la bebe si la nevoile lui, nu sa am grija unul bebe mic si a unui copil mare.

E tare greu sa ma gandesc ca daca saptaman viitoare la eco nu-i pune Dumnezeu mana-n cap sa-i lumineze mintea va trebui sa-i spun la revedere si sa merg mai departe...
Ania
Scris: Saturday, August 11, 2012 9:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
sandra nu stiu ce spun . am avut si eu parte de asa cumnat intretinut mai mult de ai mei ... si el un om de nimic . noroc k a vazut sora mea cum stau lucrurile pana urma
tu acum ai nevoie de liniste nu de stres ca sa lucrezi la contracte . el trebuie sa intelega ca daca are un copil are si responsabilitati nu mai e el cel rasfatat
sper sa se schimbe dar daca nu cel putin ai familia alaturi de tine
IoanaAlexandra
Scris: Saturday, August 11, 2012 12:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...felicitari pentru bebe...e o bucurie imensa sa stii ca astepti un copil...imi pare rau ca sotul tau nu vede lucrurile in acest mod...eu zic ca daca ai sprijinul parintilor totul o sa fie ok...trebuie sa te bucuri de acesta perioada pentru ca este unica...mult noroc...sanatate si asteptam vesti de la tine...o sarcina cat mai usoara...
stelave
Scris: Saturday, August 11, 2012 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/15/2011
felicitari pentru bebelus! Parerea mea este ca daca sotul tau nu isi schimba atitudinea, lasa-l. banii cu care l-ai intretine pe el, mai bine ii investesti in copil, mai ales ca te sprijina familia. E pacat de copil sa creasca intr-un mediu tensionat....
Succespupici
sweet angel
Scris: Sunday, August 12, 2012 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
sandra , felicitari pt bebe, daca doamne , doamne l-a trimis acum stie el de ce, tu ai grija de voi , cat despre tata chiar daca accepta copilul ,nu e de ajuns , trebuie sa devina responsabil sa te poti baza pe el, trebuie sa munceasca sa ajute la intretinerea familiei, ce om e ala care sta de 5 ani sa fie intretinut de femeie. doar nu e un parazit, eu una asa ceva nu as accepta m-as simti folosita. cati tatici cu copii mici merg la lucru si nu sunt stresati.....fiindca nu sunt egoisti
in definitiv e treaba ta ce faci , ma bucur ca nu ai de gand sa renunti la copil. ai sa vezi ca dupa ce vei naste iti vei schimba si tu modul de a gandi. popoate el de asta nu vrea copilul ca se gandeste ca se vor schimba lucrurile............
Nanny
Scris: Sunday, August 12, 2012 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Sandra felicitari pentru sarcina! Doamne ajuta sa fie bine! Un copilas iti lumineaza viata si sufletul.
Imi pare rau pentru atitudinea asta..tampita de parazit social( scuza-ma, dar asa este) a "sotului tau! Ura mea provine dintr-un fapt real, legat de un fost cumnat de-al meu. Muncea cumnata mea..sa-i plateasca lui datoriile iar el statea cu**** in sus sau daca "muncea" facea numai pagube!! A facut-o din om neom ( la propriu..cu tratament pt depresie)! cred ca trebuie sa vezi cum evolueaza lucrurile si sa iei o decizie. Nu ai nevoie de un trantor si de stres din partea lui!!
Cat despre burtica Doamne ajuta sa semene cu tine!!hearts hearts
Ruth
Scris: Sunday, August 12, 2012 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
sandra draga nu stiu at ce sa zic eu am avut norma intreaga dar tot o sa primesti ceva reducere daca ai cotizat la cas, iti doresc numai bine si o sarcina cat mai usoarapupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.