Sa fie... sa nu fie?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sandra
Scris: Thursday, July 26, 2012 9:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/26/2012
Buna fetelor! Am 24 de ani si ma numesc Sandra. Abia ce m-am alaturat forumului si-am tot citit despre experienta altora si m-as bucura tare mult daca ar fi si in cazul meu o minune mica.

Am avut ultimul CM pe 29 iunie (iar cele ce l-au precedat pe 4 iunie si pe 10 mai - dureaza cam 25 de zile (regulat) cu scurgere propriu-zisa de 3-4 zile). Nu planuiam nimic, dar am zis ca daca se intampla, e de la Dumnezeu sa fie. Nu am luat niciodata anticonceptionale, iar prezervative folosim mai niciodata, dar in 5 ani nu s-a intamplat nimic asa ca ma bat ganduri de infertilitate de ceva vreme.

(Cred ca) ultimul contact l-am avut undeva in jurul date de 8 iulie. Dupa calculele mele pe 24 iulie trebuia sa vina cineva, dar azi suntem in 26 si nimic, nimic.

Semne au fost. Cam pe 22 au inceput dureri mici pevestitoare de menstra, dar zilele tot trec si nu vine nimic (mici dureri si presiune in zona ovariana inca am).

De vreo saptamana m-am simtit mai obosita, am fost balonata si am mers mai des la baie. Nu cred ca sunt simptome totusi... Oboseala cred ca e de la caldura... balonarea, pur si simplu, iar urinarea deasa banuiesc ca e de la mancatul cu pepene rosu. Am explicatii pentru orice ras dar nu si pentru intarziere decat daca... angel

Nu am cum sa cumpar un test de sarcina pentru ca stam (peste vara) intr-uo comuna fara farmacie. Trebuie sa fac un drum pana la Bucuresti (30km) ca sa iau un test si zic ca e prea devreme. N-as vrea sa-i spun lui nimic pana nu stiu ceva cat de cat clar... si-atunci ma gandesc sa mai astept cu testul pana undeva pe saptamana viitoare. Sa vad macar ca a intarziat 7 zile.

Voi credeti ca e ceva? E ok daca mai astept cateva zile pana la test sau sa ma grabesc avand in vedere ca nu iau nimic pentru un posibil bebe si ma gandesc sa nu-i faca rau... nu stiu...

Ma omoara asteptarea asta...

Va pup dragelor,

Sandra
aurishta
Scris: Thursday, July 26, 2012 9:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Este posibil sa fie bb, dar chiar daca n-ai cum sa procuri un test acum, bb tot nu pleaca nicaierisic . Cred ca pana ce ajungi la farmacie o sa fie mai clar. Dupa semne nu te lua fiindca sunt irelevante la o varsta ata de mica a posibilei sarcini. CM-ul , daca nu vine, este singurul semn mai clar, dar nu absolut sigur. Testul este singurul care-ti poate spune cu siguranta. La 7 zile ar fi mai bine, dar nici acum nu este prea devreme.
Ania
Scris: Thursday, July 26, 2012 9:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
si eu am mai avut intarzieri (1-2 zile)care s-au transformat in dereglari de menstruatie
dar daca nu ati folost protectie natura lucreaza. si daca rezulta bb felicitari .
sa fie asa cum iti doresti . acum disfruta de vacanta caci acum e devreme pt test de sarcina
Sandra
Scris: Friday, July 27, 2012 10:31 AM
Nivel

Da, asa e, daca e bebe, nu fuge nicaieri pana apuc eu sa fac testul topai

E deja a treia zi de intarziere, dar durerile asemanatoare cu cele premenstruale si menstruale continua.

Am calculat ieri pe nu stiu ce site ca data propice pentru test ar fi 3 august si pentru o eventuala ecografie 8 august. Stiu ca datele astea sunt practic dupa colt, dar par atat de departe...

Nu reusesc sa mai fac nimic, ma gandesc doar la asta si tare mi-e sa nu fiu dezamagita in final daca aflu ca nu e bebe maseluta
aurishta
Scris: Friday, July 27, 2012 10:33 AM
Nivel

La ecografie cel mai bine este sa mergi cam la 6 saptamani. La 4 sapt abia se vede sacul gestational, dar la 6 se vede deja embrionul.
TatyKS
Scris: Friday, July 27, 2012 12:08 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Sa fie cu ochisori draga Sandra ! Bine ai venit printre noi campfire pupici
Sandra
Scris: Saturday, July 28, 2012 6:24 PM
Nivel

Merci, taty si bine v-am gasit. Sa dea Dumnezeu sa fie bebelas.

Azi a fost ziua nr. 4 de intarziere si tot nici urma de CM, nici o pata, nimic, nimic. S-au mai domolit durerile "premenstruale" si pentru prima data am simit ca ma dor sfarcurile rau si foarte putin sanii (mentionez ca nu m-au durut niciodata).

Am aflat ca exista aici in comuna o farmacie deschisa marti si joi numai intre 9am si 12am. Ma gandesc sa ma duc marti sa iau cateva teste. Marti ar fi a 8-a zi de intarziere (dupa calculele mele ar fi trebuit sa vina pe 29). Am citit pe aici pe forum ca din a 7-a zi de intarziere e ok pentru test, ce ziceti?

Acum... eu sper sa-l fac marti, cat mai repede ca ard de nerabdare, dar daca farmacia abia la 9 deschide... nu stiu daca pot tine pipi in mine pana atunci. A doua urina ar fi ok sau e cea mai sigura prima?

V-am pupat,

Sandra
mirela74chris
Scris: Saturday, July 28, 2012 7:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sandra testul iese pozitiv chiar din prima zi de intarziere.Sa fie asa cum va doritipupici
Sandra
Scris: Saturday, July 28, 2012 7:42 PM
Nivel

Merci, acum nu stiu cat de corect o sa indice. Ma gandeam sa iau vreo 3 teste, marci diferite preferabil, ca sa fiu cat de cat sigura. Daca-s 2 pozitiv si unul negativ, nu ma voi entuziasma prea tare... nu?
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, July 28, 2012 8:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sandra bun venit printre noi si vorba fetelor, bucurate de vacanta momentan.
Iti doresc sa fie "cu ochisori" si in opinia mea nu e nevoie chiar de 3 teste. Poti lua unul singur, iar daca nu esti convinsa de rezultat mergi la ginecolog. Acesta din urma este cel mai in masura sa iti spuna clar daca este vorba de o sarcina sau nu.
aurishta
Scris: Saturday, July 28, 2012 10:34 PM
Nivel

Sandra, un test este deajunspupici Si nu trebuie neaparat cu prima urina, ia un test care poate fi facut in orice moment al zilei. Suntem aici, sic cu ochii cat cepelelove asteptand vesti buneiloveyou
Sandra
Scris: Tuesday, July 31, 2012 7:52 AM
Nivel

In 10 minute plec spre farmacie chitara

Ieri m-am simtit groaznic, am vomat si am avut o diaree teribila. Nu m-am ridicat toata ziua din pat si am dormit intruna. Bineinteles, ma gandesc ca poate fi autosugestie dupa cate am citit pe aici pe forum... poate mi-am indus simptomele astea.

O sa iau macar doua teste (marci diferite) pentru un rezultat bun.

Va pup!
Anelise
Scris: Tuesday, July 31, 2012 8:30 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sandra, bine ai venit! pupici Asteptam rezultatul testelor! Tinem pumnii sa fie cu ochisori! majoreta
iasmina_ioana
Scris: Tuesday, July 31, 2012 9:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Sa dea Dumnezeu sa fie un bebe.
aurishta
Scris: Tuesday, July 31, 2012 9:09 AM
Nivel

topai topai majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.