Chestionar intrebare: Este de speriat ?
Alegere Voturi Statistici
Vi s a întâmplat ? 0 0%
A?tept sa mi raspundeti cât mai repede 2 100%

Sângerare in timpul sarcinii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nina Stefania
Scris: Monday, March 23, 2020 5:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2020
Buna fetelor , am 7 saptamâni , sâmbata trecuta am mers la urgente pentru ca am avut o sângerare foarte abundenta , eu am mai pierdut o sarcina acum un an la 7 saptamâni :( mi s a spus la spital ca s ar fii putut sa am gemeni si sa fii pierdut unul dintre ei , unul se vedea oricum . Mi s a prescris arefam de 200 1 pe zi , vitamina c 3 pe zi si antispasmin 1 pe zi . Am mai avut o scurgere maronie când am început sa iau tratamentul dar de atunci pana in seara asta nicio scurgere , toate bune . In seara asta când îmi faceam baie am avut dinte o data o sângerare . Sunt fff speriata voua vi s a întâmplat ???
Anitta76
Scris: Monday, March 23, 2020 8:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Nina Stefania wrote:
Buna fetelor , am 7 saptamâni , sâmbata trecuta am mers la urgente pentru ca am avut o sângerare foarte abundenta , eu am mai pierdut o sarcina acum un an la 7 saptamâni :( mi s a spus la spital ca s ar fii putut sa am gemeni si sa fii pierdut unul dintre ei , unul se vedea oricum . Mi s a prescris arefam de 200 1 pe zi , vitamina c 3 pe zi si antispasmin 1 pe zi . Am mai avut o scurgere maronie când am început sa iau tratamentul dar de atunci pana in seara asta nicio scurgere , toate bune . In seara asta când îmi faceam baie am avut dinte o data o sângerare . Sunt fff speriata voua vi s a întâmplat ???

Buna. Nu stiu cum am apasat, am votat si nu stiu ceLol In legatura cu sangerarea, am avut si eu, dar pe la 12-13 saptamani din cauza ca era placenta prea joasa. In cazul tau nu stiu ce sa zic...mi se pare total aiurea sa ti se spuna asa ceva. Intra te rog in clubul aspirantelor, fetele sigur te vor putea ajuta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.