Chestionar intrebare: S-a schimbat ceva intre voi dupa nunta?
Alegere Voturi Statistici
Da, in bine 21 72%
Da, in rau 1 3%
Nu s-a schimbat nimic 7 24%

S-a schimbat ceva dupa nunta ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 19, 2006 6:52 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
S-a schimbat ceva intre voi dupa nunta? Ce si cum? In bine, in rau? De ce a intervenit schimbarea?

mihaela75
Scris: Wednesday, July 19, 2006 7:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Daaaaplans, a venit bebele prea repede si s-a cam dus romantismul.Noi nu prea ne-am consumat "luna de miere" ...poate peste vreo cativa ani sa mai creasca micul tiranuff
Alina
Scris: Wednesday, July 19, 2006 8:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
La noi totul e minunat, pentru ca toate greutatile pe care le-am avut (nu momente dificile in relatie) ne-au unit si mai tare. Ne-am casatorit in 1999, dupa multe piedici din partea familiei mele, in 2001 Dumnezeu ne-a dat-o pe Catinca, iar in 2005, pe Tudor. Ce poate fi mai frumos? Din 2000 am inceput constructia unui apartament, reusind sa ne mutam in 2004. relatia mea cu Alin si apoi casnicia mea cu el a fost precum o casa, zidita caramida peste caramida, cu foarte mult mortar si cu multe sacrificii.
Kiki
Scris: Wednesday, July 19, 2006 9:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Schimbari? oare

Daca stau bine sa ma gandesc suntem la fel. Nu prea s-a schimbat mare lucru....decat poate ca ne iubim mai mult, ca ne toleram mai mult, ca impartim iubirea de acum la 3. flowers
Miri
Scris: Wednesday, July 19, 2006 10:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cind iti incepi viata in doi cumparind linguri si furculite,fericit pentru fiecare lucrusor pe care ai reusit sa-l iei pentru casa,nu poti sa zici ca e la fel si dupa...
Ai alta scara de valori si te gindesti ca nimeni si nimic nu poate interveni sa-ti zdruncine echilibrul!nu
fdianamaria
Scris: Thursday, July 20, 2006 7:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Noi am si zugravit singuri apartamentul, am schimbat tot, am cumparat de toate...adica am cladit totul imreuna. Dupa vreo 4 ani si ceva de prietenie inainte de casatorie, ne stiam deja bine, foarte bine. Dupa... , singurul lucru schimbat e bucuria si mandria ca suntem o pereche oficiala si putem face bebi linistiti yes yes
taki
Scris: Thursday, July 20, 2006 8:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
S-a schimbat cam tot...eu am devenit mama, el a devenit dn nou tata, ne-am schimbat apartamentul, masina, asigurarile sic , numele de familie....

Ne iubim mai mult, timp pentru noi doi nu prea mai avem, dar nu ne plangem nu...

ne-am schimbat....SUNTEM O FAMILIE!
mihaela75
Scris: Thursday, July 20, 2006 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:
S-a schimbat cam tot...eu am devenit mama, el a devenit dn nou tata,

ras La mine e invers, el a devenit tata ,eu am devenit din nou mama.

Maria & Mario
Scris: Wednesday, July 26, 2006 2:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Da, parerea mea ca ne-am schimbat.
Sunt responsabilitatile de care nu mai putem fugi la munte in week-end-uri , pe nevazute si neplanuite. E sigurantza unui camin. E linistea din familie. E bucuria care vine cu fiecare zambet al Mariucii. Sunt planurile pentru noi, pentru ziua de maine. Suntem o familie. Eu : ma - ma- ma ! El e ta - ta - ta ! Gata hoinareli ! Poate peste cativa ani ! ras sic
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 21, 2007 3:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

La noi s-a skimbat totul.

Am invatat sa ne maturizam impreuna.

Am invatat sa traim impreuna, sa acceptam ca suntem diferiti si ca avem si laturi nu tocmai de laudat pe care e musai sa ni le acceptam cu blandete si intelegere.

Am invatat sa ne certam ras (inainte nu stiam de hobby-ul asta) si tot in casnicie am invatat sa si renuntam la acelasi hobbyras .Acum doar ne exprimam punctul de vedere intr-un mod elegant si linistit.Pt asta ne-am straduit foarte mult si exersam in continuare cu sorti de izbanda.Astfel am reusit sa invatam lectia iubirii aproapelului, lectia rabdarii, a perseverentei.

Am invatat sa fim parinti, unul langa celalat si unul de la altul.

Am invatat sa ne exprimam iubirea unul fata de celalalt astfel incat sa ne simtit amandoi iubiti si apreciati.
MNiko
Scris: Tuesday, August 21, 2007 10:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu prea stiu ce sa aleg. La noi s-au schimbat multe din start si in primul rand faptul ca am locuit impreuna, ceea ce pana atunci nu o facusem. Iubirea ne-a ajutat sa ne adaptam obiceiurile la traiul in doi. Apoi mai tarziu, parca nu mai aveam aceleasi scopuri si parca fiecare o luase pe alt drum.
Acum copilul ne apropie, dar carierele noastre cumva ne despart. Incercam din nou sa ne adaptam, acum toti trei, sa fim o familie cu interese comune.
adynanemona
Scris: Friday, November 16, 2007 2:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
din punct de vedere emotional e la fel , ne iubim ca atunci cand ne-am cunoscut, poate chiar mai mult;
pe plan financiar zic eu ca e mai bine,avand acum amandoi servici;
cat despre anemona , ne umple casa de bucurie, nu putem trai fara ea
IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u56/adynanemona/aneeee.jpg[/IMG]

adynanemona attached the following image(s):
anemona.jpg

petro
Scris: Wednesday, April 23, 2008 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
La noi nu s-a schimbat nimic dupa ce ne-am casatorit. De cand a aparut insa copilul suntem parca mai uniti.
katy_lumika
Scris: Wednesday, April 23, 2008 5:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
La mine s-a schimbat numeleras
La prima casnicie s-au schimbat multe,in rau, am regretat pasul facut, as fi vrut sa locuim ceva timp si apoi sa ne casatorim, dar asta e omul din greseli invata.
Cu soatza 2 m-am casatorit pentru ca mergeam la Las Vegas si ne-a prins mirajul, daca nu aveam invitatie pe acolo nu ma prindea el prea curand la popa, e ok si fara acte din punctul meu de vedere, iubirea nu o tin scrisa pe o hartie.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, April 24, 2008 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
katy_lumika wrote:
e ok si fara acte din punctul meu de vedere, iubirea nu o tin scrisa pe o hartie.

Este ok si fara acte dar nu cred ca merge foarte mult timp sau cel putin asa ar fi fost pentru mine. Si nu cred ca as fi facut copil cu cineva cu care nu sunt casatorita.. parca m-as fi complicat prea mult... Cred ca-i si din cauza ca o viata am fost indoctrinata cu ideea ca o familie este formata din doi soti.
La noi dupa 6 ani de casnicie toate-s vechi si noi sunt toate. Nu-si strange ciorapii nici daca-l picuri cu ceara, " vin in 5 minute" a ramas tot sinomin cu stai si astepta-l o ora, mancarea fara carne tot saracie lucie este pentru el. Dar este al meu, nu pot trai fara el. Cateodata ma gandesc ca "te iubesc!" nu mai suna asa de grozav cum suna acum 6 ani, parca s-a prafuit si decolorat dar este ca aerul, il respiri, te bucuri de el si-ti este indispensabil.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.