Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Ce frumos e ! Si mie mi se pare ca seamana un pic cu darius, dar si cu Karina seamana la gurita Sunteti o familie superba!!! Felicitari inca o data |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| FELICITARICe duce e!Sa fiti sanatosi si sa disfrutati de el... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fluturas, sunteti atat de frumosi!!!!!!!!!!! Sunteti o familie implinita! Refacere rapida, mami! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Helga, sa va traiasca puiul de om, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte de multa fericire in viata!!!!
Sa stii ca si mie mi se pare ca Lukas e leit Darius; se pare ca tati a ramas doar cu Karina, baietii fiind ai tai 100%!!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| va multumesc mukt fetelor.chiar raman uimita cum toti,absolut toti vad asemanarea intre baieti ca eu nu vad si priviti o poza cu ei doi.... Fluturas attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Fluturas, sunt sanatosi si frumosi toti 3. Cred ca e tot ce conteaza. Sa dea Domnul sa fii mandra de ei, sa aiba multe realizari si sa va bucure. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| iuii frumosilor ce pui de om dragalasi sunt ei
si nasucurile,forma barbitelor,a ochilor mi se pare ca seamana e si normal,sunt fratiori
sa va traiasca minunile,Fluturas |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| SA va traiasca frumuseii ! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| E superba poza cu toti 5! Felicitari! Sa va bucurati de minunile voastre! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Uite fluturas, o poza cu ei doi, unul langa celalalt. Mie mi se pare ca seamana foarte mult:
 |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Felicitari pentru fluturasi, superbi copilasi. Sa te bucuri de ei in fiecare zi asa cum numai un butterfly o face. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fluturas tare bine seamana ei baietii!!! Doamne ca i-as papa pe amandoi!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Seamana bine baietii intre ei, sa stii ! Oricum, vedem noi in timp ce si cum.... Fluturas, e superb avatarul tau ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumesc mult fetelor de urari si aprecieri.noi am crescut deja,joi mergem in primul control sa vedem si cat am crescut,desi se vede deja pe lukas ca s-a schimbat.e la fel de cuminte.noaptea are ora pe la 4-5 si pe urma la 7:30 pentru mancat,in rest doarme ca un ingeras.ziua e la fel de cuminte,doarme si mananca,iar in momentele cand e treaz,adora sa fie cineva in preajma lui sa ii povesteasca.ii place si cand fratii lui il poarta in brate darius si karina sunt tare atasati de el,nu il lasa deloc sa planga,il vor in brate,sa ii dea ei sa manance...uitasem sa zic ca bea si formula,din pacate nu am destul lapte...si ei vor neaparat sa tina sticla din pacate stau tare prost cu timpul,cumnata mea inca e la mine saptamana asta si impartim calculatorul,dar de saptamana viitoare raman singura cu copii,iar cei mari cred ca vor incepe si gradinita,asa ca voi avea mult mai mult timp si de forum.abea astept |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Fluturas, chiar ca seamana prichindeii! Lukas e un scump! |
|
|