Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| In cele din urma mult asteptatul 5 Sa fiti fericiti topti 5 si sanatosi
Mami arati foarte bine nici nu ai cum altfel cand esti inconjurata de atat dragoste.
Lukas juri ca este Darius mai mic, nu am mai vazut asa o asemanare izbitoare |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| fluturas ce frumosi sunteti cu totii bravo ce bine seamana amindoi baietei cu mami ce frumos |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Fara cuvinte! Marturisesc ca mi-au dat lacrimile vazand o familie atat de frumoasa si implinita!Felicitari mamico! Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce e mai frumos pe lume si sa iti dea putere sa-ti cresti ingeresii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Wow ce asemanare izbitoare intre Darius si Lukas, bebe este un scump .Fluturas sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii.Sunteti o familie frumoasa. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| D-zeu sa binecuvinteze familia " fluturas"! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Foarte foarte frumosi sunteti !!! O poza de familie extrem de reusita. Ii dorim micutului Lukas multa sanatate, fericire si noroc in viata !!! |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Sunteti foarte frumosi toti 5 sa va dea D-zeu sananate si putere sa ii cresteti. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ce-ti mai pot spune? Deja s-a spus totul. Sunteti de milioane o familie tanara si frumoasa. Lukas e un ingeras |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| va multumesc mult fetelor.intr-adevar sunt fericita si in acelasi timp mandra de familia mea.avem 3 copii superbi,iar de lukas pot sa spun ca e cuminte ca un ingeras.e tare scump si iubit de toti din familie.asemanarea dintre el si darius se pare ca toti o vad.eu nu prea ,eu il vad doar frumos.dar totusi am cautat poze cu darius cand era mic si tati la fel spune ca seamana.voi pune intr-o zi o poza.se pare ca stau tare prost cu timpul,dar incet sper sa revenim si sa avem un orar cat de cat |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Darius si Lukas au aceeasi forma a fetei,aceeasi ochisori,frumosi amandoi baietetii se vede ca sunt fratiori
Fluturas,va pup pe toti |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Fluturas, felicitari ! Sa va traiasca micutul ingeras ! Va admir, tineri, indragostiti, impliniti ! O familie de nota 10. |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fluturas, esti o femeie implinita cu 3 ingerasi langa tine.Sunteti o familie tare frumoasa! Sa fiti sanatosi si fericiti! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Helga,felicitari!!!Bun venit pe lume mogaldeata mica!!! Ce bebelus frumos,la fel ca numele pe care i l-ati ales! Va doresc tot binele din lume,sunteti o familie frumoasa,tanara,iar in poza cu toti 5 sunteti minunati!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| 
sunteti atat de frumosi impreuna toti 5 felicitari pentru minunea de baiat, ma bucur ca a fost repede si usor, sa fie la fel si de acum incolo |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce familie minunata!!! Domnul sa va binecuvanteze!!!!! |
|
|