S-a nascut Jacqueline Catalina - mami Stefania Johansson
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fialka
Scris: Tuesday, January 29, 2008 12:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
Felicitari Stefania! uite ca am si nascut amindoua.Tu duminica iar eu luni dimineata la 4.30.Iti urez sa ai parte e nopti linistite,fetita sa fie sanatoasa,frumoasa si cuminte. Nustiu tu ce zici...dar eu zic ca desi acum la inceput e greu din partea somnului...e frumos sa fii mama! Cind iti vezi odorasul linga tine, nu conteaza nimic altceva.Cel mai important e sa fim noi si copii sanatosi!
oana_nicole
Scris: Tuesday, January 29, 2008 4:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Felicitari, Stefania! Sa va traiasca micuta minune, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata de poveste. pupici pupici pupici

Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, January 29, 2008 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Fetele, va multumesc la toate din inima si va doresc aceeasi imensa fericire ca cea care arde in mine de cand a venit un ingeras in viata noastra!!!! imi cer scuze pt absenta, poate sunt prea grijulie, poate si prea stresata..si chiar un pic neindemanatica..si nu mai imi fac timp de forum..promit ca o sa revin treptat, pe masura ce ma obisnuiesc cu noul meu rol de de mamicaflowers flowers flowers
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, January 30, 2008 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Sfefania_Johansson wrote:
Fetele, va multumesc la toate din inima si va doresc aceeasi imensa fericire ca cea care arde in mine de cand a venit un ingeras in viata noastra!!!! imi cer scuze pt absenta, poate sunt prea grijulie, poate si prea stresata..si chiar un pic neindemanatica..si nu mai imi fac timp de forum..promit ca o sa revin treptat, pe masura ce ma obisnuiesc cu noul meu rol de de mamicaflowers flowers flowers

noi te intelegem perfect Stefi , asa ca stai linistita , sa te acomodezi si ai tu timp si ptr noi ...pupici pupici pupici pupici pupici pupici sa ne dai vesti de bebelina cum e ....pupici pupici pupici
Alina
Scris: Wednesday, January 30, 2008 3:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Stefania, felicitari. Sa fiti sanatoase si sa aveti mult noroc.angel
sousourel
Scris: Wednesday, January 30, 2008 9:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Felicitariflowers flowers flowers Adaptare usoara la noul statut si multa sanatate printeseipupici pupici pupici
fdianamaria
Scris: Thursday, January 31, 2008 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Felicitari, draga Stefi si draga Fialka !!
Multa sanatate bobocilor si voua refacere rapida !!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.