Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Dupa cum va spuneam, ieri am iesit din spital si..iata-ma din nou printre voi !! Abia am asteptat sa va regasesc !!!
Totul a inceput luni,22 decembrie. Glad era la mama si sotul trebuia sa mearga la inventar de la 11 dimineata pana pe la miezul noptii (ultima lui zi de lucru pana in ianuarie). Eu eram agitata de cateva zile pentru ca totul prevedea o nastere undeva pe langa Revelion iar medicul meu intra de Sarbatori in concediu. Ca sa nu pierd timpul degeaba si sa pot sta linistita cat de cat, m-am pus sa-l sun luni dimineata pe la 9, i-am zis ca ma simt rau de cateva zile si ca as dori sa-mi faca un eco la spital sa stiu ca totul e ok cu sarcina. M-a chemat rapid la spital, asa ca pe la 10 eram acolo, cu sot cu tot. In loc de eco, m-a urcat pe masa sa vada exact cat ar mai fi pana la nastere. Dupa controlul de rigoare, neplacut, desigur, incep sa rada si ma intreaba ce parere am despre data de 22. Eu, socata, nu mai inteleg nimic, iar el spune serios ca "Azi pana dupa-masa ai sa nasti !!" Noroc ca, prevazatoare, aveam bagajul in masina deja, sperand de cateva zile sa se intample minunea. A urmat internarea, analizele etc...dureri deloc. Sotul, socat si el, a anuntat la servici ca nasc ziua aia si ca vine imediat ce se termina tot. Pana pe la 12 si ceva nici macar nu simteam nimic. Asteptam cu nerabdare contractiile si ma gandeam cu groaza ca ma astepta o zi lunga-lunga. Pe la 13-14 in sfarsit simteam ca acea clipa magica se apropie. La 15 si 10 minute deja eram gata, dupa contractii groaznice de vreo jumatate de ora si o nastere rapida ca in filme. Inca nu realizez ca am nascut (decat cand o vad pe dulcica mea) pentru ca fizic ma simt perfect. N-am scapat fara o taietura (chiar daca mica) si cusutul acela "mirific" pe viu. M-a linistit ca oricum nu exista aici anestezic local la care sa nu fiu alergica, asa ca am suportat fara nici cea mai mica urlatura (wow...asta chiar m-a mirat si pe mine cat de bine am suportat totul !!!) N-am sangerat aproape deloc si in cateva ore dupa "operatiune" eram deja in salon cu puiuta mea. Mai greu a fost prima noapte pentru ca, fiind cumplit de flamanda (n-am avut nimic pregatit in domeniul mancare, pentru ca nu ma gandeam ca se va termina asa controlul...)n-am prea avut laptic. Saracuta era infometata si eu stresata ca nu produceam nimic pentru linistea ei. Apoi, odata cu obisnuirea cu micuta si somnul lung din timpul zilei, a venit si lapticul mult asteptat. Acum suntem bine, chiar foarte bine amandoua si mai trebuie doar sa-l temperez pe Glad care ar vrea non-stop s-o pupe si s-o ia in brate. Concluzionand, pot spune ca a fost totul perfect, rapid si incredibil de bine !!! Va doresc din suflet la toate nasteri ca a mea. Va multumesc din suflet pentru tot suportul moral pe care mi l-ati dat si va pe toate cu drag. Urmeaza doar sa-mi inscriu pitica ELENA MARIA la lista de pitici sub un an |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| felicitari,mami,pentru nastere,ce bine ca ai scapat cat de cat "ieftin"
multa fericire,sanatate si numai bine va doresc
Elena Maria e o frumoasa,sa va traiasca |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| FELICITARI, DIANA! SUNTETI MINUNATE AMANDOUA! SA-TI TRAIASCA MINUNEA ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Felicitari, Diana! Elena e o scumpa, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si plina de noroc! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| frumos si minunat copil e fetita ta! sa-ti traiasca, mamica de doi ingerasi. va imbratisam cu mult drag si cind poti mai pune pozici. e superba! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Imbratisam doua frumoase |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sa-ti traiasca printesa, mamica draga! nu stiam pe care sa o admir mai intai in fotografie.Ai o fetita minunata, dulcica tare , iar tu nu pari ca abia ai nascut. Numai bine! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mami arati super,de asemenea si mititica printesa!Nu stiu la care sa ma mai uit Sa fiti sanatoase ! Mai vreau sa vad poze |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ce frumoase sunteti amandoua, si ce senina esti tu mami, parca nici nu ai nascut de cateva ore Sa fiti fericiti si sa aveti parte de multa linsite si bucurii! Elena, bine ai venit printre noi, sa ai o viata minunata!!!!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ce frumoase sunteti amandoua,si ma bucur ca a decurs nasterea atat de usor.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Hei ,ale mama fefita? Sunteti doua frumoase |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Diana, frumos cadou ! O frumoasa de printesa ! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Felicitari! Sunteti doua frumoase! Sa fiti sanatosi!
|
|
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Diana, felicitari !!! Ai grija de tine, sa papi sanatos ca sa ai papa pentru papusa !!! Sa va traiasca !!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce frumoasa e! Sa va traiasca printesa, dragilor! |
|
|