S-a nascut Elena Maria, fetita Dianei (fdianamaria)!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Saturday, December 27, 2008 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Dupa cum va spuneam, ieri am iesit din spital si..iata-ma din nou printre voi !! Abia am asteptat sa va regasesc !!!

Totul a inceput luni,22 decembrie. Glad era la mama si sotul trebuia sa mearga la inventar de la 11 dimineata pana pe la miezul noptii (ultima lui zi de lucru pana in ianuarie). Eu eram agitata de cateva zile pentru ca totul prevedea o nastere undeva pe langa Revelion iar medicul meu intra de Sarbatori in concediu. Ca sa nu pierd timpul degeaba si sa pot sta linistita cat de cat, m-am pus sa-l sun luni dimineata pe la 9, i-am zis ca ma simt rau de cateva zile si ca as dori sa-mi faca un eco la spital sa stiu ca totul e ok cu sarcina. M-a chemat rapid la spital, asa ca pe la 10 eram acolo, cu sot cu tot. In loc de eco, m-a urcat pe masa sa vada exact cat ar mai fi pana la nastere. Dupa controlul de rigoare, neplacut, desigur, incep sa rada si ma intreaba ce parere am despre data de 22. Eu, socata, nu mai inteleg nimic, iar el spune serios ca "Azi pana dupa-masa ai sa nasti !!" Noroc ca, prevazatoare, aveam bagajul in masina deja, sperand de cateva zile sa se intample minunea. A urmat internarea, analizele etc...dureri deloc. Sotul, socat si el, a anuntat la servici ca nasc ziua aia si ca vine imediat ce se termina tot.
Pana pe la 12 si ceva nici macar nu simteam nimic. Asteptam cu nerabdare contractiile si ma gandeam cu groaza ca ma astepta o zi lunga-lunga. Pe la 13-14 in sfarsit simteam ca acea clipa magica se apropie. La 15 si 10 minute deja eram gata, dupa contractii groaznice de vreo jumatate de ora si o nastere rapida ca in filme. Inca nu realizez ca am nascut (decat cand o vad pe dulcica mea) pentru ca fizic ma simt perfect. N-am scapat fara o taietura (chiar daca mica) si cusutul acela "mirific" pe viu. M-a linistit ca oricum nu exista aici anestezic local la care sa nu fiu alergica, asa ca am suportat fara nici cea mai mica urlatura (wow...asta chiar m-a mirat si pe mine cat de bine am suportat totul !!!)
N-am sangerat aproape deloc si in cateva ore dupa "operatiune" eram deja in salon cu puiuta mea.
Mai greu a fost prima noapte pentru ca, fiind cumplit de flamanda (n-am avut nimic pregatit in domeniul mancare, pentru ca nu ma gandeam ca se va termina asa controlul...)n-am prea avut laptic. Saracuta era infometata si eu stresata ca nu produceam nimic pentru linistea ei. Apoi, odata cu obisnuirea cu micuta si somnul lung din timpul zilei, a venit si lapticul mult asteptat.
Acum suntem bine, chiar foarte bine amandoua si mai trebuie doar sa-l temperez pe Glad care ar vrea non-stop s-o pupe si s-o ia in brate.
Concluzionand, pot spune ca a fost totul perfect, rapid si incredibil de bine !!! Va doresc din suflet la toate nasteri ca a mea.
Va multumesc din suflet pentru tot suportul moral pe care mi l-ati dat si va pupici pupici pe toate cu drag.
Urmeaza doar sa-mi inscriu pitica ELENA MARIA la lista de pitici sub un an sic
Mela
Scris: Saturday, December 27, 2008 9:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
felicitari,mami,pentru nastere,ce bine ca ai scapat cat de cat "ieftin" dance

multa fericire,sanatate si numai bine va doresc pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove

Elena Maria e o frumoasa,sa va traiasca coeur coeur coeur coeur coeur
marivic
Scris: Saturday, December 27, 2008 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
FELICITARI, DIANA! SUNTETI MINUNATE AMANDOUA! SA-TI TRAIASCA MINUNEAcomputerlove computerlove computerlove !
LIA
Scris: Sunday, December 28, 2008 11:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Felicitari, Diana! Elena e o scumpa, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si plina de noroc!dance
danamaria
Scris: Sunday, December 28, 2008 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
frumos si minunat copil e fetita ta! sa-ti traiasca, mamica de doi ingerasi. va imbratisam cu mult drag si cind poti mai pune pozici. e superba!computerlove computerlove
carla
Scris: Sunday, December 28, 2008 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Imbratisam doua frumoasepupici computerlove coeur
bereea
Scris: Sunday, December 28, 2008 1:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sa-ti traiasca printesa, mamica draga!computerlove nu stiam pe care sa o admir mai intai in fotografie.Ai o fetita minunata, dulcica tare , iar tu nu pari ca abia ai nascut.
Numai bine!pupici
ingerash
Scris: Sunday, December 28, 2008 3:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mami arati super,de asemenea si mititica printesa!Nu stiu la care sa ma mai uitangel angel angel Sa fiti sanatoase !computerlove computerlove computerlove Mai vreau sa vad pozehearts
danab
Scris: Monday, December 29, 2008 8:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
hearts hearts Ce frumoase sunteti amandoua, si ce senina esti tu mami, parca nici nu ai nascut de cateva orehearts hearts Sa fiti fericiti si sa aveti parte de multa linsite si bucurii!hearts hearts
Elena, bine ai venit printre noi, sa ai o viata minunata!!!!!!iloveyou
Fluturas
Scris: Wednesday, December 31, 2008 5:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ce frumoase sunteti amandoua,si ma bucur ca a decurs nasterea atat de usor....
t-mihaela
Scris: Wednesday, December 31, 2008 6:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Hei ,ale mama fefita? mami de fetita Sunteti doua frumoase angel
Maria & Mario
Scris: Wednesday, December 31, 2008 7:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Diana, frumos cadou ! O frumoasa de printesa !computerlove
Lilly of the valley
Scris: Thursday, January 8, 2009 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari! Sunteti doua frumoase!
Sa fiti sanatosi!hearts angel
adrianayo2003
Scris: Thursday, January 8, 2009 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
Diana, felicitari !!!
Ai grija de tine, sa papi sanatos ca sa ai papa pentru papusa !!!
Sa va traiasca !!!computerlove
Kiki
Scris: Thursday, January 8, 2009 9:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce frumoasa e! coeur
Sa va traiasca printesa, dragilor! newclap newclap newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.