Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Sa iti traiasca minunile, Deziree! Multa sanatate, si felicitari inca o data! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:Sa-ti traiasca micuta, Deziree, e tare dulce si dragalasa
Subscriu! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Deziree, bine ati ajuns acasa. Sa te bucuri de cele doua minuni din viata ta Sunt tare dragalasi Ahmad e protector si isi iubeste surioara! Doamne, ce momente frumoase si ce fericita esti Sa dea Dumnezeu sa pastrezi in suflet toata viata aceasta fericire |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Deziree ce frumoasa si scumpa e fetita,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Si ce frate grijuliu are!Pupici pentru amandoi piticutii! Iar tie recuperare rapida! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Desiree, felicitari ! Celine , cu nume superb ! potrivit pentru o printesa finuta si delicata precum esti tu ! mami, sa iti traiasca minunile si sa fiti fericiti ! E absolut superba ! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Deziree, sa-ti traiasca puitzii dulci si sa te bucur de ei mereu... Ai o familie minunata si va doresc sa fiti linistiti si fericiti... Somnic si pofta de mancare micutzei printzese... Refacere usoara... Pupici muuuuuuuuuulti!!!!!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Deziree, ce familie frumoasa ai! Sa fiti sanatosi! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Multumesc fetelor, dragutelor |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Desire, bine ai venit si felicitari pentru gagalice .Moaca ta obosita e cea mai frumoasa moaca de pe lumea asta Ama vut emoti cand ti-am vazut pozele ca prein scanariul asta am trecut si eu ...stiu cum te simti cand ahmi iepuras o pupaceste pe asta mica rozalica ,iti creste inima de leu paraleu. Sa fii fericita si iubita ca restul le ai |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Cata caldura si iubire in pozele voastre, deziree. Sa va traiasca boboceii, sa se iubeasca mereu ca acum, sa va aduca muuulte bucurii! Intr-adevar merita sa treci prin orice pentru ei, pentru asemenea momente! |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Felicitari pt o asa papusica dragalasa. Aveti o familie de milioane,se vede ca va iubiti si sunteti fericiti. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Celine bine ai venit pe lume pui mic si drag sa ai parte de multa sanatate si sa aduci parintilor tai numai bucurii.Deziree ai 2 bebei superbi sa va bucurati de ei.Ai ales un nume tare frumos micuteti. .Refacere rapida mami. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deziree felicitari si din partea noastra sa iti traiasca comorile,ai doi copii superbi,sa va bucurati de ei toata viata si sa aveti parte doar de clipe minunate impreuna |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| felicitari Deziree, sa-ti traiasca puiutii, sunteti o familie reusita |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Multumim tuturor pentru urari. |
|
|