Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari, Deziree! Asteptam poze cu printesa cand vei avea timp! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miru wrote:Felicitari, Deziree! Asteptam poze cu printesa cand vei avea timp!
Subscriu. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Fetelor am revenit Va multumesc din suflet pentru felicitari si va pup dulce, in special pe FLORINA care mi-a fost alaturi si m-a incurajat
Asa pe fuga sa va zic despre nastere. Desi se zice ca a doua nastere este mai usoara mie nu mi s-a parut asa. Tot greu a fost doar m-am dilatat mai repede. De la 6 dimineata au inceput contractiile, usoare si la intervale neregulate de timp. De pe la vreo 4 dupa amiaza au devenit mai greu de suportat,iar seara din ce in ce mai dese,la 11 am plecat spre spital, deja contractiile erau la 6 minute, dar dilatatia era doar 4.Apa nu s-a rupt.La dilatatia 8 mi-au rupt apa si in jurul orei 3.37 s-a nascut buburuza mica Briana Celine, 3670kg, 50 cm.Sotul meu a fost tot timpul cu mine si cand a vazut-o a strigat "its girl its girl". Fericire mare mie nu-mi venea sa cred, mi-au dat-o si nu mai stiam ce sa pup, picioarele , putuca, mainile , capsorul Multumesc lui Dumnezeu ca este o fetita cuminte, si papacioasa foc si este sanatoasa si motata doar a venit pe 29 februarie Ahmad este cumintel,ii da degetelul sa il prinda Celine si nici nu se misca, se uita mandru cand la manuta cand la mine, o si pupa din cand in cand, ba chiar a prins-o cu doua degete de par Ma ajuta cand ii schimb pampersul, el imi aduce pampers curat,servetele,crema, arunca pampersul murdar la gunoi. Inca nu a dat semne de gelozie serioase si stiu ca trebuie sa fiu cu ochii in patru sau in zece. Nu va pot descrie in cuvinte cum imi creste inima cand ii vad impreuna si ii multumesc lui Dumnezeu zi de zi pentru comorile din viata mea si pentru minunatul meu sot, care este un tata deosebit, un sot special si iubitor, ce mai, nu mai am cuvinte....
Va multumesc inca o data pentru sprijin si pentru gandurile bune si va doresc si voua tot binele din lume, sa fiti fericite, si iubite alaturi de familiile voastre
Si acum sa vedem daca ma lasa puiutii sa pun si niste poze,,, daca reusesc si nu se trezesc. Daca nu o sa revin.

Scuzati moaca obosita |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Deziree sa iti traiasca minunile ... bine ca sunteti cu totii bine , sanatosi si fericiti . Ce frumos trebuie sa fie cu o familie marita |
|
| Deziree, no comment. Emotionant, cum se uita Ahmad la ea. Numai atat sa fie pe lume si merita sa traiesti. O data in viata sa vezi un astfel de gest si merita sa traiesti. Numai bine, sanatate si tot ce va doriti.
P.S. Ii trebuia un ticker lui Celine, nu? (ce nume frumois i-ati ales) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Alina wrote:Deziree, no comment. Emotionant, cum se uita Ahmad la ea. Numai atat sa fie pe lume si merita sa traiesti. O data in viata sa vezi un astfel de gest si merita sa traiesti. Numai bine, sanatate si tot ce va doriti.
P.S. Ii trebuia un ticker lui Celine, nu? (ce nume frumois i-ati ales)
Multumesc din suflet Alina Multumesc pentru ticker acum l-am zarit, nu am avut timp sa-i fac unul. Si multumesc pentru cuvintele frumoase.Asa este,merita sa traiesti fiecare clipa numai sa-i vezi pe amndoi impreuna cum cresc si se iubesc.Am lacrimi in ochi si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Deziree sa-ti traiasca, sunt adorabili!!!!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Este asa de scumpa! Sa fie sanatoasa si papacioasa! Mamico bine ai venit in clubul mamicilor cu 2 copii!  |
|
|
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Sa-ti traiasca micuta, Deziree, e tare dulce si dragalasa |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Felicitari, Deziree! Sa fiti mereu la fel de fericiti cum sunteti acum |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Deziree sa-ti traiasca puiutii si sa fiti fericiti. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Deziree sa iti traiasca frumoasa fata
Si ce frumosi sunt fratii impreuna
Sa te bucuri de copii tai in fiecare zi |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Dezi,ce dulce e sa-ti tariasca minunile |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Deziree .....felicitari mami pentru asa o fetita frumoasa si cuminte. . Sa-ti traiasca puiutii ca sunt niste scumpi si le sta foarte bine impreuna. Ahmad pupici pentru cel mai bun fratior ...sa ai grija in continuare de surioara ta si sa o ajuti pe mami ca ea oricum va iubeste pe amindoi la fel. |
|
|