Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Am vorbit cu sotzul lui Deziree,fetele sint bine,am vazut si poze cu puiutza, e o grasana,totul a decurs bine si repede,a nascut la 3.34 Celine seamana perfect cu Ahmad.si spera sa vine miine acasa daca totul e bine cu ele Abea astept sa le pup si sa le string in brate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| bine ai venit pe lume, puiutz scump!!!! mami, refacere usoara si asteptam pozici cu bebica.... pupici |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Felicitari mami.Bine ai venit pe lume printesa mica. Refacere usoara mami |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Felicitari Deziree pentru ca ai adus pe lume un mic ingeras.Va doresc toate cele bune si sa va intoarceti acasa cit mai repede. Ce frumos...ai un baietel si o fetita....sa-ti traiasca. Pentru fericita mamica un cosulet cu flori....
Pentru micul ingeras Celine...sa cresti mare , sanatoasa si mincacioasa.
|
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| florina wrote:Am vorbit cu sotzul lui Deziree,fetele sint bine,am vazut si poze cu puiutza, e o grasana,totul a decurs bine si repede,a nascut la 3.34 Celine seamana perfect cu Ahmad.si spera sa vine miine acasa daca totul e bine cu ele Abea astept sa le pup si sa le string in brate
Aseara la ora 10 imi spunea ca fuge la spital, nu am apucat sa-i urez toate cele bune.. Deziree toate cele bune de la noi la pitica si sa reveniti acasa cat mai repede.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Bine ai venit pe lume Celine!Mami refacere rapida s felicitari |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Felicitari, Deziree si refacere cat mai rapida. Bun venit pe lume, micuta Celine! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari Deziree,sa-ti traiasca micuta,sa fie sanatoasa iar tie refacere rapida!
|
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Felicitari si bine ai venit in clubul mamicilor cu doi prichindei |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| felicitari! sa fiti sanatoase si sa va faceti mari si frumoase |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari, Deziree. Sa fiti sanatoase. Micuta sa creasca mare, iar tie refacere rapida. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Deziree, felicitari . Sa iti traiasca minunea si tu sa te recuperezei repede . Te pupam dulce si te asteptam cu povestea |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Felicitari Deziree,si sa te recuperezi cat mai repede. Pupici pentru micutul ingeras |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| CELINEEbine ai venit printre noi,sa fii mincacioasa si cuminte si sa ai grija de mamy.Deziree,refacere usoara si asteptam fotografii cu micutza bebelusa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
| Felicitari , Deziree ! Multa sanatate |
|
|