|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Buna, iarasi vin cu o problema, de data asata nu chiar grava. A fost plecata cu fetele la strand, si s-a 'bronzat', de fapt s-a ars fiindca nu s-a protejat, nu o doare capul, nu are nimc, dar in schimb o ustura pielea. Cand a ajuns acasa am dat-o cu crema pentru bronz, apoi a facut baie si s-a dus crema. Am dat-o cu crema de piele. Acum tot o ustura. Cu ce credeti ca e bine sa o dau? cu ceva cumparat creme, sau ceva natural...
|

| Precizez ca asta s-a intamplat ieri, si a stat 4 ore la soare |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Eu stiu ca otetul ajuta.O pulverizezi cu otet indoit cu un pic de apa,sau ii pui un prosop udat cu otet. |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ioana se gasesc creme de dat dupa soare , cu efect racoritor. sau ceva natural ,mama mea ne dadea cu iaurt simplu . |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu folosesc de la Elmiplant crema dupa plaja si este racoritoare.Si otetul ajuta,dar miroase...trebuie hidratata pielea.Chiar si o crema normala de corp ajuta daca nu ai altceva la indemana. Sa treaca repede. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17867
| Crema de galbenele este foarte buna si pentru arsuri solare. Poti sa o incerci Eu am folosit-o cu succes si la mine si la copii, cand a fost cazul.
Crema de galbenele
Indicatii: Crema in baza de unguent pentru intretinerea si refacerea epidermei afectate de arsuri ale pielii, iritatii, intepaturi de insecte; reface epiderma redindu-i elasticitatea, in general este foarte eficace in inflamatii si iritatii cutanate. Se poate utiliza ca unguent de masaj. |

| Dar inca ceva, nu vreau de la creme sa se cojeasca pielea, andreea vrea sa-i ramana bronzul ... si nu vrea sa i se cojeasca pielea, o sa incercam cu crema de galbenele, creme am si de piele si pentru bronz cu efect racoritor, o sa o dau. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ioana,daca s-a inrosit pielea nu ai ce-i face,peste cateva zile,o saptamana oricum ii va merge pielea,orice ai folosi.
pentru usturime si hidratare poti sa-i pui comprese inmuiate in lapte sau sa o dai cu un strat de iaurt natural,e mai hranitor decat otetul,zic eu, si mai natural decat chimicalele din creme. |

| nu e rosie, e un maroniu-roscat , dar aduce mai mult a maro. o sa incercam cu iaurt |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Iaurt,Ioana,iaurt 100%,am folsit si eu cand nu aveam in casa creme si foloseste garantat!Racoreste mai bine ca 100 de creme si-ti zic asta din experienta! |

| ok, o sa folosim, dar de care iaurt, cumparat nu? |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| da ,iaurt normal,clar ca fara fructe |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu tot cu iaurt l-am tratat pe sotulache |
|
|