Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
ruxi
Profil:
ruxi
Despre
Utilizator:
ruxi
Nivel:
Membru
Statistici
A intrat:
Thursday, January 17, 2013
Ultima vizita:
Monday, February 4, 2013 5:51 PM
Numarul de postari:
7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
iubirea mea croseta
Postat:
Sunday, February 3, 2013 1:39 PM
multumesc frumos Carmen ,sa stiti ca pentru mine orce lucru conteaza si fac din inima si sunt o femeie care daca m-am apucat de un lucru nu l termin
il fac pana reusesc:)
Subiect:
iubirea mea croseta
Postat:
Sunday, February 3, 2013 11:08 AM
http://www.youtube.com/watch?v=5uxoSYjnK7o
pentru a intelege mai bine.. si va multumesc si celor care vor sa inchid topicul dar sunt la inceput asta sa tineti minte:)
Subiect:
iubirea mea croseta
Postat:
Sunday, February 3, 2013 11:00 AM
ruxi wrote:
buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va plac
a
ca sa intelegeti ,mai bine prima este o pereche de metine, un elastic de par crosetat,
Subiect:
Caciuli dama crosetate
Postat:
Saturday, February 2, 2013 6:30 PM
superbe aveti cumva vreo schema?
Subiect:
iubirea mea croseta
Postat:
Saturday, February 2, 2013 4:54 PM
[img][img]
buna seara si bine v-am gasit . hai sa facem cunostinta, numele Ruxandra si am doi ingerasi dragalasi. nu demult am descoperoit ca imi place sa crosetez.asta datorita mosului craciun . deoarece fiicei mele mai mici i-a adus o masina de tricotat si intro seara sotul meu facea ochiuri de lant din joaca si asa am inceput totul . hai sa va arat sper sa va plac
Subiect:
Creatiile mele
Postat:
Tuesday, January 29, 2013 6:46 PM
sunt foarte frumoase cred ca deabea astepti sa vina vara sa porti acea bluzita cred eu ca este putin crosetata aceea cu bretelute succes pe mai departe:)
Subiect:
" Regina crosetelor! "
Postat:
Sunday, January 20, 2013 10:19 AM
buna dimineata numele meu este Ruxandra si as vrea sate felicit pentru ceeace iti ese din manutele tale sunt si eu o incepatoare care nu de mult am realizat ca imi place sa crosetez
bafta pe mai departe